Web Analytics Made Easy - Statcounter

IBM شرکت بین‌الملی است که در زمینه فناوری فعالیت می‌کند. این شرکت تاکنون مدل‌های مختلفی از رایانه‌های شرکتی، شخصی و همراه را تولید کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، IBM شرکت بین‌المللی ماشین‌های کسب‌وکار است که با نام Big Blue نیز شناخته می‌شود. IBM یک شرکت آمریکایی چندملیتی در زمینه فناوری است که در آرمونک نیویورک قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت تولیدکننده و فروشنده نرم‌افزار و سخت‌افزار، ارائه‌دهنده خدماتی از جمله زیرساخت، میزبانی وب، فناوری نانو و رایانه بزرگ است. خط تولید شرکت IBM شامل رایانه‌های بزرگ مدل S/390، سامانه‌های تجاری midrage مدل AS/6000 و سرورهایی بر اساس اینتل است؛ این شرکت ۱۲ لابراتوار پژوهشی در ایالات‌ها و کشورهای مختلف جهان ازجمله آستین، تگزاس، اسرائیل، استرالیا، ایرلند، برزیل، نایروبی، دره المادن، کالیفرنیا، هند، چین، سوئیس، ژاپن و مرکز پژوهش توماس جی واتسون دارد.

تاریخچه شرکت IBM

شرکت IBM فعالیت خود را در سال ۱۹۱۱ با نام CTR (Computing-Tabulating-Recording Company) آغاز کرد. CTR ادغام شده از شرکت‌های کارت‌های منگنه هال ریس، ساعت‌سازی، سازنده ترازو و وزنه بود و در آغاز کار خود ۱۲۰۰ کارمند و ۱۷.۵ میلیون دلار سرمایه داشت. در سال ۱۹۱۴ توماس جی واتسون به عنوان مدیرعامل این شرکت شناخته شد و در طول ۱۰ سال توانست تجارت کار جدول‌بندی و خدمات دیگر شرکت را قطع و فعالیت‌های CTR را به سرمایه‌گذاری بین‌المللی هدایت کند. واتسون در سال ۱۹۲۴ نام شرکت را به IBM تغییر داد.

از دهه ۱۹۲۰ تا 1960 IBM بسیاری از شرکت‌ها را مجبور کرد تا سامانه‌های اداری خود را به ماشین‌های رایانه‌ای تبدیل کنند. این شرکت نخستین رایانه تجاری خود را در سال ۱۹۵۳ با نام ۷۰۱ معرفی و یک سال بعد نیز مدل جدیدتر آن را با نام ۶۵۰ عرضه کرد. اواخر دهه ۱۹۵۰ رایانه ۶۵۰ به عنوان پرمصرف‌ترین رایانه در جهان شناخته شد در حالی که ۱۸۰۰ دستگاه از این رایانه‌ها در جهان عرضه شده بود. در سال ۱۹۵۹ این شرکت رایانه ۱۴۰۱ خود را معرفی کرد و حدود ۱۸۰۰۰ دستگاه از این مدل در طول دهه ۱۹۶۰ به فروش رسید.

ساخت استانداردی برای رایانه‌های شخصی

در سال 1964 IBM رایانه System/360 را معرفی کرد که دارای خط تولید بسیار موفقی بود. در طول دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ این شرکت ریزرایانه‌های ناسازگار مختلفی را عرضه کرد و سپس در سال ۱۹۸۸ رایانه بسیار موفق AS/400 خود را معرفی کرد. در سال ۱۹۸۱ شرکت IBM رایانه شخصی خود را معرفی کرد که این مدل به عنوان استانداردی برای رایانه‌های شخصی شناخته شد و مانند تولیدات دیگر شرکت خط تولید بسیار موفقی داشت و امروزه نیز با کارایی بیشتری به فعالیت خود ادامه داده است.

ارائه سیستم عامل ویندوز در رایانه‌های شخصی

IBM برای رایانه‌های شخصی خود سیستم‌عامل OS/2 را ارائه کرد؛ با ورود سیستم‌عامل ویندوز این شرکت OS/2 را نیز نگه‌داشت و روی رایانه‌های خود هر دو سیستم‌عامل را ارائه می‌داد. در سال 1991 IBM با اپل و موتورولا همکاری کرد و تراشه PowerPC را ارائه دهد که این سامانه در سال ۱۹۹۵ معرفی شد.

برخی از محصولات و پروژه‌های IBM

Blue Gene: ژن آبی یک پروژه معماری رایانه‌ای برای ایجاد چند ابر رایانه و رسیدن به بالاترین سرعت پردازش در سطح فلاپس طراحی شده است که پایدارترین سرعت نزدیک به ۵۰۰ ترافلاپس است؛ ژن آبی پروژه‌ای مشترک بین IBM، آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور، وزارت نیرو ایالات متحده آمریکا و آکادمی است. در حال حاضر نیز چهار پروژه Blue Gene از جمله بلو جین / ال، بلو جین / سی، بلو جین / پی و بلو جین در حال توسعه است و بلو جین / ال اولین رایانه ژن آبی محسوب می‌شود.

Autonomic Computing: رایانش خودمختار طرحی ابتکاری است که اولین بار توسط این شرکت در سال ۲۰۰۱ آغاز شد. هدف نهایی این پروژه ساخت سیستم‌های رایانه‌ای با قابلیت خود مدیریتی است تا بر پیچیدگی روزافزون مدیریت سیستم‌های رایانشی غلبه شود و موانعی که بر اثر این پیچیدگی‌ها ایجاد می‌شود، کاهش یابد. یک سیستم خودمختار با استفاده از سیاست‌های سطح بالا تصمیم‌گیری می‌کند و با بررسی و بهینه پیوسته وضعیت، خود را با شرایط در حال تغییر تطبیق می‌دهد.

IBM PC

این اصطلاح برای اشاره به نخستین مدل از رایانه‌های شخصی تولید شده توسط شرکت IBM به کار می‌رود و عنوان رسمی این مدل ۵۰۵۰ بود؛ این رایانه که در ۲۱ اوت ۱۹۸۱ میلادی معرفی شد یک ریزپردازنده اینتل ۸۰۸۸ با فرکانس 4.77MHz و ۱۶ کیلوبایت حافظه داشت و در صورت تمایل با یک نمایشگر قابل سفارش بود. مدل اصلی IBM PC قدرت زیادی نداشت و حتی از بسیاری از رایانه‌های هشت بیتی زمان خود ضعیف‌تر بود، بسته ارزان‌تر آن نیز درایو فلاپی نداشت و برای ذخیره‌سازی اطلاعات از کاست استفاده می‌کرد؛ البته امکان سفارش فلاپی و حافظه رم بیشتر وجود داشت که این رایانه موفقیت خود را مدیون گسترش‌پذیری، شهرت و کیفیت IBM است.

نخستین کامپیوتر قابل حمل IBM

IBM 5100 نخستین کامپیوتر قابل حمل این شرکت و نخستین لپ‌تاپی بود که برای فروش در دسترس عموم قرار گرفت؛ IBM 5100 در سپتامبر سال ۱۹۷۵ معرفی شد. در ژانویه سال ۱۹۷۸ این شرکت نمونه جدید ۵۱۱۰ را معرفی کرد و در فوریه سال ۱۹۸۰ مدل ۵۱۲۰ را نیز معرفی کرد، اما این شرکت در ماه مارس سال ۱۹۸۲ تولید ۵۱۰۰ را متوقف کرد.

کد خبر 556718

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازی های رایانه ای ابر رایانه بازی سازی رایانه ای کامپیوتر کار با کامپيوتر سیستم عامل سیستم عامل ویندوز سیستم عامل ویندوز ۱۱ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رایانه های شخصی سیستم عامل رایانه ها شرکت IBM

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۸۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نگارخانه لاله در راستای معرفی هنرمندان عکاس و حمایت از هنر عکاسی اقدام به فراخوان اولین سالانه تبادل عکس با هدف استفاده از رویکردهای جدید در هنر عکاسی و همچنین شناسایی و معرفی هنرمندان عکاس معاصر در زمینه عکاسی فاین آرت (خلاقه و هنرهای زیبا) کرده است.

در این رویداد هنری فرصتی فراهم شده است تا آثار منتخب هنرمندان عکاس تبادل شود و زمینه دریافت آثار متنوع توسط شرکت کنندگان صورت پذیرد. همچنین نمایشگاهی از آثار شرکت کنندگان پس از انتخاب توسط هیات داوران، به همت نگارخانه لاله برگزار خواهد شد.

شرایط شرکت در سالانه تبادل عکس:

شرکت در این سالانه برای همه هنرمندان و علاقه‌مندان به هنر عکاسی آزاد است.

هر شرکت کننده می‌تواند به صورت تک‌عکس حداکثر ۵ فریم عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی ارسال کند.

عکس‌ها باید با فرمت JPG در اندازه ضلع کوچکتر ۳۰۰۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل ۳۰ مگابایت در سایز حد اقل ۲۰x۳۰ به ایمیل lalehgallery.art@gmail.com نگار خانه لاله ارسال شود.

نمونه عکس‌های ارسالی نباید دارای تاریخ و یا هرگونه نشانه‌های تصویری و (پاسپارتو، قاب، واترمارک و لوگو) باشند.

یکسان سازی ثبت شماره ادیشن و نام هنرمند به لاتین باید منطبق با شناسه ارسالی هر عکس صورت پذیرد.

آثار ارسالی نباید به نمایشگاه دیگری ارسال شده باشند.

تمام عکس‌ها باید دارای شرح باشند؛ فرم مشخصات اثر باید کامل و دوزبانه پر شود و همراه با عکس به ایمیل دبیرخانه lalehgallery.art@gmail.com ارسال شود.

ارسال عکس‌ها توسط شرکت‌کننده به منزله اعلام مالکیت عکس است و برگزارکنندگان هیچ‌گونه مسؤولیتی در مورد عدم رعایت مالکیت معنوی عکس‌ها ندارند.

نگارخانه لاله حق استفاده از عکس‌های ارسالی درفضای مجازی، انواع رسانه‌ها و انتشار در داخل و خارج از کشور را با حفظ حقوق معنوی عکاسان برای خود محفوظ می‌دارد.

ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات در این سالانه است و تصمیم‌گیری در مورد مسایل پیش‌بینی نشده بر عهده برگزارکنندگان است.

انتخاب آثار در ۲ مرحله انجام می شود. در مرحله اول لازم است هر فرد فایل تصویر با کیفیت (۳۰۰Dpi) و فرمت JPG را همراه با فرم گواهی اعتبار آثار (در فایل ورد و پی دی اف) به ایمیل نگارخانه ارسال کنند.

شرکت کنندگان فرم های مندرج در سایت نگارخانه لاله/ بخش فراخوان را تکمیل و به ایمیل سالانه به نشانی lalehgallery.art@gmail.com ارسال کنند.

در صورت انتخاب اثر توسط دبیرخانه سالانه، پس از اعلام نتایج، باید نسخه های اصلی در زمان مقرر، به دبیرخانه تحویل داده شود. بدیهی است تصویر نسخه نمونه با اصل آثار ارسالی مطابقت داده خواهد شد.

خلاقیت و ایده پردازی در درجه اول اهمیت قرار خواهد داشت و هنرمند با شرکت در این سالانه اصالت اثر خود را تایید می کنند. چنانچه اثری به لحاظ قالب ساختاری از اثر هنرمند دیگری کپی برداری شده باشد، در مراحل انتخاب و نمایش آثار از سالانه حذف خواهد شد.

از تصویر منتخب تعداد ۱۹ نسخه چاپی همسان (تیراژ) چاپ شود. از این تعداد، ۱۲ نسخه به صورت تصادفی انتخاب و بین شرکت کنندگان تبادل خواهد شد. همچنین ۴ نسخه برای فروش و ۲ نسخه برای آرشیو، ۲ نسخه نیز برای شرکت در نمایشگاه های خارجی در زمان لازم در اختیار نگارخانه خواهد بود.

چاپ نسخه نمایشگاهی روی تخته شاسی به منظور یکسان سازی آثار راه یافته به بخش نمایشگاه بر عهده نگارخانه خواهد بود.

داشتن گواهی شناسنامه تایپ شده در ابعاد A۵ به تعداد ۲۰ عدد، منطبق بر ۲۰ نسخه عکس الزامی است. (نسخه ۱ جهت اثر چاپ شده توسط بخش نمایشگاهی نگارخانه لاله اختصاص می یابد.)

برای هر نسخه عکس یک گواهی، طبق فایل درج شده در بخش فراخوان سایت نگارخانه لاله به نشانی: www.lalehartgallery.ir ارسال شود. (فرم شماره ۱)

پذیرفته شدن آثار در بخش تبادل به منزله ارایه قطعی در نمایشگاه نخواهد بود.

قیمت گذاری آثار در نگارخانه انجام خواهد شد.

شرکت در این رویداد به منزله پذیرفتن تمامی شرایط فوق بوده و تصمیم گیری در مورد مسایل پیش بینی نشده بر عهده برگزار کننده خواهد بود.

زمان تحویل عکس های به فروش نرسیده صرفاً توسط هنرمند، حداکثر تا ۲ هفته پس از پایان نمایشگاه خواهد بود و پس از این زمان دبیرخانه مسؤولیتی در قبال نگهداری و یا ارسال و تحویل آثار نخواهد داشت.

تکمیل صحیح کلیه فرم های درخواستی الزامی است. (فرم شماره ۲)

شرکت کنندگان می بایست لیبل مشخصات اثر خود را به صورت ۲ زبانه تکمیل و ارسال کنند. (فرم شماره ۳)

ارکان سالانه:

رییس سالانه: محمد علی سعیدی

دبیرسالانه: داریوش محمد خانی

هیأت داوران: افشین بختیار، بهنام جلالی جعفری، حسین چنعانی زاده، جمال الدین شاهرخ، محمد قلم سیاه

زمان بندی نمایشگاه سالانه تبادل عکس:

دریافت فایل تصویر نسخه نمونه از طریق ایمیل: تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

داوری آثار: ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

اعلام نتایج: ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

دریافت ۱۹ ادیشن (طبق شرایط فراخوان): ۱۰ خرداد ۱۴۰۳

لازم به توضیح است شرکت کنندگان باید به نحوی برنامه ریزی کنند که تا ۱۰ خرداد آثار ارسالی توسط نگارخانه دریافت شود، لذا شرکت کنندگان تا یک هفته قبل از تاریخ اعلامی آثار را به اداره پست تحویل داده و تاخیر احتمالی توسط اداره پست را لحاظ کنند.

برگزاری تبادل آثار نمایشگاه: ۱۲ تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۳

گشایش نمایشگاه: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳

تحویل آثار تبادل شده: در زمان برگزاری نمایشگاه

تحویل آثار فروخته نشده: صرفاً تا ۲ هفته پس از خاتمه نمایشگاه

شرکت کنندگان شهرستانی لازم است در صورت عدم امکان حضوری جهت تحویل آثار و …، به همراه پاکت های ارسالی آثار، پاکت خالی پستی با درج نشانی کامل، کد پستی و تلفن خود در قسمت گیرنده و نگارخانه لاله به عنوان فرستنده، همچنین درخواستی طبق نمونه پیوست تنظیم و ارسال کنند تا در فرصت مقتضی ارسال به نشانی هنرمندان صورت پذیرد. (فرم شماره ۵)

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله، جنب هتل لاله، روبروی پارکینگ طبقاتی لاله، نگارخانه لاله، تلفن: ۸۸۹۶۰۴۹۲ و ۸۸۹۶۲۳۳۹

کدپستی :۱۴۱۵۶۱۳۱۳۱

lalehgallery.art@gmail.com

www.lalehartgallery.ir

کد خبر 6095498

دیگر خبرها

  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد