Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، محمد دره‌وزمی ظهر امروز در مراسم تکریم خود و معارفه سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: بنده در سال ۹۳ از بخش خصوصی ریاست سازمان صمت استان را عهره‌دار شدم که عده‌ای انتقاد کردند و به این ایراد گرفتند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اضافه کرد: بنده با حمایت بخش خصوصی که اعتقاد دارم که مهمترین مولفه توسعه هستند، کار را در این سازمان شروع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گفتمان توسعه کردستان را در قالب یک تیم کاری تعریف کردیم چون به این باور رسیده بودیم که کردستان شایسته توسعه است.

دره‌وزمی عنوان کرد: بالارفتن توان مردم  و اشتغال برای جوانان را در برنامه قرار دادیم و با همکاری بخش خصوصی و فعالان اقتصادی به نتایخ خوبی رسیدیم.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری یا دولت و یا بخش خصوصی انجام می‌دهند و لذا زمینه باید ایجاد کرد تا سرمایه‌گذار رغبت به سرمایه‌گذاری پیدا کند.

رئیس سابق سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان اذعان داشت: در صورتی که اعتماد مردم به دولت و فعالان اقتصادی به همدیگر و سرمایه اجتماعی نباشد، سرمایه‌گذاری اتفاق نمی‌افتد.

وی گفت: بنده اعتماد را به سرمایه‌گذاران القا کردم چون به کارم باور داشتم و از هیچ حمایتی فروگذار نکردم و این اعتماد نتیجه داد و سرمایه‌گذاری‌های خوبی اتفاق افتاد.

دره‌وزمی ادامه داد: در وزارتخانه و جلسات استانی هم پیگیر رفع مشکلات سرمایه‌گذاران، تولید و بخش خصوصی بودم و از اینکه برچسب شراکت به من چسبپانند، ابایی نداشتم.

وی ادامه داد: سعی کردم فرصت‌سوزی نکنم، از زمان آقای نعمت‌زاده تاکنون مشکلات استان را روی میز وزرا قرار داده‌ام و همه می‌دانستند که مسائل کردستان پیگیری می‌شود و به همین دلیل اینها به نتیجه می‌رسید.

وی ادامه داد: جوانانی در کردستان داریم اگر باور شوند سرمایه‌گذاران موفقی خواهند شد که نمونه‌های زیادی در استان داریم و اکنون تولیدکننده‌ها و صنعتگران موفقی در کشور هستند.

رییس سابق سازمان صمت کردستان یاداوری کرد: کردستان ظرفیت بسیار خوبی در معدن دارد و امسال ۷۰۰ میلیارد تومان حقوق دولتی معادن کردستان به خزانه دولت واریز شده که این رقم در سال ۹۲ حدود ۴.۲ میلیارد تومان بود.

وی ادامه داد: در سال ۹۳ میزان برق مصرفی بخش صنعت در کردستان ۱۴ درصد بود که اکنون به ۲۸ درصد رسیده و این بیانگر افزایش فعالیت در این بخش است.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۰

منبع: فارس

کلیدواژه: دره وزمی کردستان تکریم و معارفه سرمایه گذاری بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان

معاون امور معادن اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ معدن فعال در استان کردستان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، مهدی سیفی باغی‌خانی اظهار کرد: معادن نقش مهم و اساسی در اشتغال‌زایی دارند و در حال حاضر ۴۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن استان کردستان مشغول به کار هستند.

وی افزود: با توجه به اهمیت معادن در اشتغال‌زایی شغل‌های غیرمستقیم، بسیاری نیز از وجود این معادن برخوردار می‌شوند.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به میزان اکتشافات معادن در سطح استان اشاره کرد و گفت: در بحث اکتشاف معادن دو بخش خصوصی و دولتی امور اکتشافات را در سطح استان انجام می‌دهند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: در بخش دولتی با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان صمت، سازمان زمین‌شناسی و ایمیدرو، اکشتافات معدنی در سطح وسیع به سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور واگذار شده است.

وی اضافه کرد: این اقدام با هدف شناسایی عناصر کمیاب که در حالت عادی به آن توجه نشده، در حال انجام به صورت سطحی و عمقی است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: پس از شناسایی، سرمایه‌گذاری از طریق ایمیدرو انجام می‌شود و سازمان زمین شناسی در امور اکتشافات از توان نیروهای متخصص استانی نیز استفاده می‌کند.

سیفی باغی‌خانی به رسالت بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: در بخش خصوصی نیز تعدادی شخصیت حقیقی و حقوقی عملیات اکتشاف را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای متخصص نیز در زمینه اکتشافات معدنی در سطح استان داریم، تصریح کرد: همچنین در این بخش از توان فارغ‌التحصیلان زمین‌شناسی استفاده می‌شود و عمده فعالیت‌ها توسط نیروهای متخصص داخل استان در حال انجام است و در هر جا که نیاز باشد از توان نیروهای متخصص کشوری نیزه بهره می‌بریم.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان به وضعیت استان در کشفیات معادن اشاره و خاطرنشان کرد: استان کردستان از لحاظ کیفی و ذخایر معدنی وضعیت بسیار خوبی دارد و ذخایر و معادن فلزی در حال اضافه شدن هستند.

سیفی باغی‌خانی ادامه داد: همچنین معادن سنگ آهن و طلا نیز در استان در حال اکتشاف است و سایر اکتشافات قبلی نیز در حال انجام است.

وی به وضعیت سرمایه‌گذاران به بخش معادن نیز اشاره و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران نگاه خوب و مثبتی به حوزه معادن دارند و با تاکید مقام معظم رهبری بر حوزه معادن و جایگزینی آن به جای نفت اهمیت معادن روز به روز در حال بیشتر شدن بوده و استقبال سرمایه‌گذاران بیشتر است.

معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان تصریح کرد: بیشترین معادن سطح استان در شهرهای قروه، بیجار و سقز وجود دارد.

کد خبر 751580

دیگر خبرها

  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • طالبان:حضور در «او.آی.سی» آغازی برای تعامل با جهان اسلام است
  • شناسایی رسوب ۲۵ همت در سپرده دستگاه‌ها با حساب واحد خزانه
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • بازگرداندن ارز دولتی به خزانه بیت المال در قم
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه