Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان از بستری 552 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی این استان خبر داد و گفت: در شرایط فعلی یکی از راه های مؤثر برای حفظ سلامت خود و دیگران مشارکت در واکسیناسیون همگانی است.

سعید گل فیروزی با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان گلستان در گفتگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۵۵۲ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان گلستان بستری هستند که از این تعداد ۹۵ نفر در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان قرار دارند ۴۲ نفر از بیماران به دلیل وخامت حال به دستگاه ونتیلاتور وصل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گنبدکاووس و رامیان را دو شهر در وضعیت نارنجی کرونایی اعلام کرد و افزود: مابقی شهرهای استان گلستان اعم از گرگان، علی آبادکتول، بندرگز، کلاله، کردکوی، بندرترکمن، گمیشان، آق قلا، آزادشهر، مینودشت، گالیکش و مراوه تپه در شرایط قرمز کرونایی قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان به قدرت سرایت بالای سویه امیکرون اشاره کرد و متذکر شد: سرعت انتشار سویه امیکرون بسیار بالا است از طرفی تکمیل روند واکسیناسیون قدرت ایمنی زایی افراد را در برابر این ویروس افزایش می دهد لذا در شرایط فعلی باید تزریق هر سه دوز واکسیناسیون در کنار حفظ فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی در دستور کار مردم قرار گیرد.

گل فیروزی با بیان اینکه استقبال مردم گلستان از دوز سوم واکسن کرونا رضایت بخش نیست، تصریح کرد: آمارهای کرونا نشان می دهد احتمال فوت ناشی از کرونا در افرادی که واکسن تزریق نکردند ۶ برابر بیشتر از افراد واکسینه‌شده است، تاکنون بیش از ۹۷.۳ درصد واجدین شرایط در استان گلستان دوز نخست واکسن کرونا را دریافت کردند، همچنین ۸۳ درصد از گلستانی ها دوز دوم و ۲۶.۶ درصد هر سه دوز واکسن را تزریق کردند.

گفتنی است؛ براساس اعلام وزارت بهداشت میزان واکسیناسیون واجدین شرایط در سطح کشور به 90 درصد رسیده است که آمار افرادی که دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند به 83 درصد رسید و 30 درصد از جمعیت هدف نیز دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند.

در استان گلستان نیز از جمعیت یک میلیون و ۴۵۰ هزار گلستانی بالای ۱۲ سال تنها ۸۰ هزار نفر دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند، همچنین واکسیناسیون گروه سنی پنج تا ۱۲ سال نیز در گلستان آغاز شده و از جمعیت ۲۷۰هزار نفری این گروه سنی در استان گلستان تاکنون تنها حدود ۱۷هزار نفر واکسن کرونا را دریافت کردند که آمار تزریق واکسن در این گروه سنی نیز مطلوب نیست.

براساس مصوبه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا مدارس استان گلستان از امروز(اول اسفند) به صورت حضوری فعالیت خواهند کرد، همچنین مهدهای کودک در شهرهای قرمز به مدت یک هفته دیگر تعطیل است و بانوان کارمند دارای کودک زیر 6 سال می توانند به مدت یک هفته به دورکاری ادامه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وضعیت کرونا کرونای ا میکرون گلستان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان واکسن کرونا را دریافت کردند استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی