Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-همزمان با دومین سال اعلام ورود کرونا به کشور، قیمت انواع میوه‌ها و سایر محصولات کشاورزی موسوم به «ضد کرونا» در میادین میوه و تره بار تهران منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ انواع میوه‌ها، سبزیجات و صیفی‌جاتی همچون میوه‌های رنگی سرشار از آنتی‌اکسیدان و محصولاتی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری مفید تلقی می‌شوند، در میادین میوه و تره بار بین 30 تا 40 درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت این محصولات در سطح شهر عرضه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گفتنی است، با وجود افزایش تقاضای این محصولات، عرضه آنها در میادین و بازارهای میوه و تره بار از ثبات نسبی برخوردار بوده و شهروندان می‌توانند محصولات مورد نیاز خود را با نرخ‌هایی به شرح زیر، از این مراکز تهیه کنند.
1- خانواده مرکبات از جمله پرتقال توسُرخ هر کیلوگرم 14200 تومان، لیمو شیرین هر کیلوگرم 19900 تومان و لیمو تُرش هر کیلوگرم 16900 تومان
2- خانواده کلم از جمله کلم پیچ هر کیلوگرم 5500 تومان، کلم بروکلی هر کیلوگرم 9900 تومان و کلم قرمز (بنفش) هر کیلوگرم 4600 تومان
3- سبزیجات برگ سبز دسته‌ای هر کیلوگرم 8800 تومان و پاک‌کرده هر کیلوگرم 14500 تومان
4- گوجه فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای هر کیلوگرم 10900 تومان و گیلاسی و زیتونی هر کیلوگرم 15500 تومان
5- هویج ایرانی و فرنگی هر کیلوگرم 6500 تومان
6- انواع فلفل شامل فلفل دلمه سبز هر کیلوگرم 9500 تومان، فلفل دلمه رنگی هر کیلوگرم 7300 تومان و فلفل ریز هر کیلوگرم 7 هزار تومان
7- زنجبیل تازه هر کیلوگرم 64 هزار تومان
8- شلغم هر کیلوگرم 12500 تومان و چغندر هر کیلوگرم 8 هزار تومان
9- سیر تازه با برگ هر کیلوگرم 10 هزار تومان و بدون برگ هر کیلوگرم 15 هزار تومان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میادین میوه و تره بار تهران هزار تومان تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟