Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تلاش می کنیم تا به اهداف تعیین شده شده بر اساس برنامه پنج‌ساله و چشم‌انداز ۱۲ ساله برسیم.

به گزاش خبر گزاری برنا در آذر بایجان شرقی، شهرام دبیری در نطق میان دستور جلسه امروز شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به راهبردهای وزارت کشور در ارتباط با سیاستهای بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: راهبردهای وزارت کشور در ارتباط با سیاستهای بودجه ۱۴۰۱ مواردی همچون تقویت حمل و نقل عمومی، مدیریت پسماندها، توسعه زیرساخت‌های الکترونیکی، استفاده از ابزارهای مناسب برای افزایش رضایتمندی شهروندان، ارتقای تاب آوری شهری برای مقابله با حوادث، افزایش خوداتکایی و درآمد پایدار، محرومیت زدایی از بافتهای ناکارآمد و حاشیه نشین، افزایش نشاط اجتماعی با مشارکت شهروندان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را در بر می گیرد.

وی در بررسی بودجه سال جاری و سال آینده شهرداری شهرداری تبریز عنوان کرد: بودجه شهرداری از نظر درآمد، از جمله درآمدهای ناشی از عوارض عمومی و عوارض اختصاصی و وجوه و املاک شهرداری و ... می شود. بودجه مصوب ۱۴۰۰ شهرداری بدون در نظر گرفتن بودجه سازمان‌ها پنج هزار و ۱۷۱ میلیارد و بودجه پیشنهادی ۱۴۰۱ نیز پنج هزار و ۴۹۰ میلیارد است که افزایش معقولی دارد.

دبیری عنوان کرد: اما آنچه در ۹ ماهه سال‌جاری و سه ماهه آخر سال گذشته محقق شده، سه هزار و ۸۳۷ میلیارد است که نسبت به آنچه محقق شده، افزایش زیادی دارد و نسبت به بودجه مصوب ۱۴۰۰ نیز قابل قبول است.

وی افزود: بودجه سازمان ها نیز سه هزار و ۵۶۱ میلیارد است و یک هزار و ۳۱ میلیارد ارقام تکراری است که شهرداری به سازمان ها کمک می کند. بدون ارقام تکراری، کل بودجه شهرداری هشت هزار و ۲۰ میلیارد است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص پروژه های شهرداری تبریز گفت: پروژه‌های عمرانی شهرداری ۵۳۵ مورد است و سازمان‌ها نیز ۱۳۶ پروژه دارند. در این میان ۹۵ پروژه‌ جدید از جمله پارک بزرگ نیز وجود دارد.

وی در ادامه با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت قطار شهری تبریز اظهار کرد: خط ۱ حدود ۲۰۰ میلیارد بدهی به پیمانکاران دارد اما با این حال ۹۵.۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تا سال آینده تمام می شود اما اتمام این خط نیازمند ۱۲۰۰ میلیارد بودجه است.

دبیری ادامه داد: خط ۲ نیز پیشرفت ۲۰ درصدی دارد و تاکنون ۱۲۰۰ میلیارد برای آن هزینه شده که البته برای تکمیل آن ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد بودجه لازم است و اگر به شکل فعلی پیش برویم، ۱۵ سال طول می کشد تا این خط تکمیل شود.

وی افزود: مگر اینکه تکمیل این خط را با پیگیری با مهمترین موضوع یعنی فاینانس پیش ببریم. موضوع فاینانس به مراحل پایانی رسیده و از بعضی نمایندگان و از آقای استاندار هم خواسته‌ام که پیگیر آن باشند تا در سفر ریاست جمهوری، مصوبه این فاینانس را بگیریم.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: این فاینانس حدود ۴۲۰ میلیون دلار و بازپرداخت آن پنج ساله است که می‌توانیم در عرض سه سال خط ۲ را تمام کنیم و باید در نظر بگیریم که اگر فاینانس نباشد، باید در مورد ادامه یا توقف این خط صحبت کنیم.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شورای اسلامی شهر بودجه وزارت کشور حمل و نقل درآمد شهرداری شورای اسلامی عضو شورای اسلامی شهر دلار تبریز شورای اسلامی شهر تبریز سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۹۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی در حاشیه سفر به تبریز و بازدید از پروژه‌های نوسازی و بازآفرینی شهری در گفتگو با شهریار اظهار کرد: تبریز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده از شهرهای پیشتاز کشور بوده و آذربایجان شرقی نیز در رتبه چهارم کشور در نوسازی بافت فرسوده کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه روند نوسازی بافت فرسوده در کشور شتاب بیشتری گرفته است، افزود: بر اساس تسهیلات نهضت ملی مسکن، تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در این حوزه و اجرای بسته ۱۹ بندی که مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران را به همراه داشته، به شهرداری‌ها اجازه داده شد متناسب با شرایط اقلیمی و اجتماعی خود بسته خاص خود را تنظیم کنند که تبریز در این زمینه از شهرهای پیشرو بود.

آئینی ادامه داد: با تمهیدات اتخاذ شده به ویژه توسط معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز بسته تشویقی خاص شهر تبریز نیز تدوین و مصوب شد و در حال حاضر اجرایی می‌شود. از شهرداری تبریز جهت پیشتازی در این امر قدردان هستیم و خوشبختانه آمارها نشان می‌دهد روند نوسازی تسریع یافته و در مجموع در کشور نوسازی بیش از ۲۶۲ هزار واحد مسکونی از ابتدای دولت سیزدهم در بافت‌های فرسوده آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ نوسازی بافت فرسوده و بازآفرینی شهری پس از استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان در رتبه چهارم کشوری قرار دارد، یادآور شد: همچنین کلانشهر تبریز از لحاظ نوسازی بافت فرسوده در رتبه سوم کشوری قرار دارد.

آئینی با قدردانی از عملکرد معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تبریز به جهت تسریع در اجرای مسیرگشایی امتداد ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: کارسازی و اجرای عملیات محور ۴۵ متری که محلات حاشیه نشین و سکونتگاههای غیر رسمی تبریز همچون یوسف آباد، خلیل آباد و احمدآباد را تحت تأثیر خود قرار داده و مرغوبیت ایجاد می‌کند و ثروت مردم در این مناطق افزایش می‌یابد و همین امر باعث می‌شود در آینده نوسازی و مقاوم سازی در این محلات شتاب گرفته و شرایط سکونت بهتری برای مردم ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه شهرداری‌ها در مرحله صدور پروانه ساختمانی و مابقی هزینه‌ها مشوق‌های خوبی برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، ادامه داد: بسته‌های تشویقی برای بافت فرسوده در شهرها حداقل ۵۰ درصد و در کلانشهرهای مشهد و تبریز تخفیف ۸۰ درصدی در صدور پروانه ساختمانی و هزینه‌ها اعمال می‌شود.

کد خبر 6088197

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • واکنش سخنگوی شورای شهر قم به انتقادات از سفر مدیران شهری به اروپا
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد