Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان در دیدار با علیرضا ارجمندی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم، توسعه امکان تفریحی را مهم خواند و اظهار داشت: بازخوردها در نمایشگاه ملی گردشگری نسبت به قم خیلی قابل‌توجه بوده و نشان دهند عدم آگاهی مردم است که باید چهره قم تغییر داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد امکان شاد و تفریحی را در قم موردتوجه قرار داد و افزود: ساخت تله سیژ، سورتمه ریلی، ساخت ۳ شهربازی، پل معلق و زیپ لاین که در حال ساخت آن هستیم، ساماندهی مجموعه دریاچه مصنوعی بوستان جوان، باغ پرندگان و بسیاری از بوستان‌های فرا منطقه‌ای و همچنین توسعه قابل‌توجه فضای سبز، توانسته چهره شهر را تا حدودی تغییر دهد.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم، شیوع بیماری کرونا را عاملی بر مغفول ماندن ظرفیت‌های قم و ناکام ماندن سرمایه‌گذاران دانست و گفت: شهرداری برای جذب سرمایه‌داران بسته‌های حمایتی متنوعی را تعریف کرده و به سرمایه‌گذاران فعال در شهر تعلق گرفت و بخشودگی‌هایی نیز بخش‌های مختلف دریافت کردند.

وی سیاست‌های شهرداری را استفاده زائران مذهبی شهر علاوه بر زیارت از سایر بسترهای تفریحی عنوان و ابراز کرد: باید با ارائه خدمات متنوع به زائران و مسافران، تولید ثروت برای شهر و شهروندان کرده و با افزایش ماندگاری مسافر کارکرد شهر قم را از چند ساعت زیارت تغییر دهیم.

جوادیان یکی از مشکلات شهر قم را عدم معرفی خوب ظرفیت‌ها دانست و تصریح کرد: هم شهرداری و هم مدیریت استان باید مانند مشهد، معرفی خوبی از اماکن برای زائران انجام داده و شهرداری برنامه‌های کاملی برای افزایش ماندگاری زائران تعریف کرده و امیدواریم بتوانیم گام مؤثری در این حوزه برداریم.

وی توسعه مراکز گردشگری در شهر قم را یکی از اولویت‌های شهرداری معرفی و خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۵ مرکز گردشگری در شهر قم وجود داشته که باید مردم در جریان آن قرار بگیرند و امیدواریم بتوانیم این تعداد را نیز افزایش داده و شاهد رونق اقتصادی شهر باشیم.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم، ارتباط بین شهرداری و میراث فرهنگی و گردشگری را نقطه قوت توسعه اقتصادی و فرهنگی شهر برشمرد و گفت: شهر قم ظرفیت‌های زیادی داشته و همکاری بین این دو دستگاه می‌تواند فرصت‌های گردشگری زیادی در شهر ایجاد کند.

وی توجه به نورپردازی در شهر را یکی از نکات مهم در حوزه گردشگری مطرح کرد و یادآور شد: باید در حوزه نورپردازی شهر بسیار کار شود، باید در حوزه گردشگری کارهای ماندگار و بزرگ تعریف کرده و در نورپردازی نیز با این سیاست عمل کنیم.

جوادیان از نورپردازی بلوار پیامبر اعظم(ص) خبر داد و گفت: نورپردازی این بلوار برای نیمه شعبان با ۲۰۰ تیر برق برای ایجاد تونل نوری در دست اقدام بوده و تونل نوری دیگری نیز در باغ‌راه بهار اجراشده و باید زائران را در بخش میراثی نیز وارد کنیم.

وی عدم آگاهی مردم و حتی شهروندان را از ظرفیت‌های گردشگری شهر موردتوجه قرار داد و اظهار داشت: متأسفانه حتی شهروندان قمی نیز از ظرفیت‌های گردشگری و میراثی شهر قم آگاهی نداشته و باید این اطلاع‌رسانی به‌صورت وسیع انجام شود.

سرپرست سازمان زیباسازی شهرداری قم تعریف پکیج‌های تفریحی برای زائران را یکی دیگر از برنامه‌های شهرداری دانست و اظهار داشت: باید در ورودی‌های شهر کانترهای مستقرشده و پکیج‌های گردشگری شهر را برای زائران تشریح کند. به‌طور مثال یک زائر می‌تواند بعد از زیارت حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران با دیدن از خانه یزدان پناه و سایر مکان‌های گردشگری سپس بازدید از بازار و تیمچه، استفاده از فرصت گردشگری در کهک را در برنامه‌های سفر خود قرار دهد.

وی تعریف برنامه زیارتی میراثی و گردشگری برای زائران و گردشگران را لازم دانست و گفت: شهرداری آمادگی هرگونه همکاری با اداره میراث فرهنگی را داشته و برای گام در نخست نورپردازی بازار کهنه و تیمچه می‌تواند همکاری لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی قم شهرداری قم اماکن گردشگری قم برای زائران شهرداری قم شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: اجرای ۲۹ ویژه برنامه فرهنگی در سطح این منطقه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان تحت عناوین پرده خوانی اصفهان، تاتر خیابانی، موسیقی سنتی اصفهان، ورزش باستانی، شخصیت پردازی، همگردی یا اردو و آموزش شهروندی َدر حال برگزاری است.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به چگونگی رویداد هفته فرهنگی اصفهان اظهار کرد: طبق مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان، سوم اردیبهشت ماه همزمان با ولادت شیخ بهاالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی به‌عنوان روز اصفهان نام‌گذاری و از سوم تا نهم اردیبهشت نیز به عنوان هفته نکوداشت اصفهان تعیین شده است.

وی افزود: شهرداری اصفهان نیز برای نکوداشت این هفته برنامه‌هایی را در سطح شهر اصفهان برگزار می‌کند و این منطقه نیز سبک زندگی و معرفی شخصیت‌ها و مشاهیر اصفهان را در برنامه‌های خود دارد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به ۲۹ نوع برنامه هفته فرهنگی اصفهان تصریح کرد: یکی از ویژه برنامه‌های این منطقه که هفت شب بعد از نماز مغرب و عشا در بوستان‌ها و مراکز فرهنگی اجرا می‌شود، «شهری به وسعت نصف جهان» با آیتم‌های پرده‌خوانی اصفهان، موسیقی سنتی اصفهان و ورزش باستانی است که به معرفی ۴ شخصیت مؤثر اصفهان قدیم نیز پرداخته می‌شود.

محمدحسینی ادامه داد: پرده‌خوانی ویژه شخصیت‌هایی که نام آن‌ها بر روی معابر اصلی این منطقه منظور شده است؛ جابر ابن عبداله انصاری، ابونعیم اصفهانی، میرعماد، شهید شهبازی است.

وی به رویدادهای محله محوری هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۸ پرداخت و بیان داشت: دیگر برنامه‌های رویداد هفته فرهنگی با عناوین مختلف در فرهنگسراها و کانون‌های فرهنگی سطح منطقه با عنوان‌های اصفهان در بهار، نوجوان و مشاهیر، همچنین عالم شهر برگزار خواهد شد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان افزود: هم‌گردی، دیگر برنامه‌ای است که به صورت اردو برگزار می‌گردد و شهروندان می‌توانند در این اردو شرکت نموده و از مراکز مهم اصفهان شامل میدان امام خمینی (ره)، پارک ناژوان، تخت فولاد، حرم حضرت زینبیه (س) و پارک آتشگاه دیدن کنند.

محمدحسینی خاطر نشان کرد: امسال در برنامه‌های هفته نکوداشت اصفهان به آموزش شهروندی نیز پرداخته شده است و علاوه بر آن، کارگاه‌های آموزشی تهیه غذاهای سنتی شهر اصفهان به همراه مسابقه محله گردی مجازی که در فرهنگسرای باران برگزار می‌شود.

وی گفت: همایش پیاده‌روی با عنوان «هم پا با اصفهان» از دیگر برنامه‌های این منطقه در بوستان بهشت، همچنین راه‌اندازی ایستگاه ورزش صبحگاهی شهرداری منطقه ۸ از برنامه‌های هفته فرهنگی اصفهان است.

کد خبر 748008

دیگر خبرها

  • لزوم حمایت فدراسیون فوتبال از پروژه ساخت فیلم «شهدای تیم فوتبال آزادی سمنان»
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • (تصاویر) ترسناک‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان؛ از قلعه اجنه تا جنگل خودکشی!
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری