Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه معیار ما در انتصاب مدیران شایسته سالاری است، گفت: مدیرکل جدید تعاون گلستان بدون سفارش گروه، ستاد یا جریان خاصی و در یک فرایند منطقی و براساس شاخصه های تخصصی و انقلابی انتخاب شدند.

سید محمدرضا حسینی ظهر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به ویژگی های دولت مهدوی، اظهار کرد: باید به ویژگی های دولت مهدوی بیاندیشیم و براساس آن عمل کنیم، در دولت مهدوی، اسلام و اهل آن که مستضعفان هستند عزیز شمرده می شوند لذا امروز برای دستیابی به دولت کریمه باید برای مستضعفان ارج و احترام قائل شویم و مستکبران از جمله باندها و جریانات سیاسی و اقتصادی فاسد ذلیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیران با اعمال و رفتار خود می توانند مردم را به خدا دعوت کنند، افزود: عملکرد صحیح مدیران مردم را به نظام اسلامی امیدوار می کند، مدیران باید تصور کنند که در دولت امام زمان(عج) قرار دارند و براساس آن شاخصه ها راه خدمت را برگزینند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه انقلاب اسلامی برای تشکیل حکومت زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) به پیروزی رسید، تصریح کرد: ما کارگزار نظام عدل هستیم و باید با چنین باوری در نظام اسلامی کارگزاری کنیم لذا باید بیاندیشیم که آیا در مجموعه خود عادلانه رفتار خواهیم کرد یا خیر؟!

وظیفه مدیران اجرای عدالت و مبارزه با تبعیض در عرصه مدیریتی است

حسینی با بیان مدل زندگی مسئولان باید مطابق قشر مستضعف جامعه باشد، خاطرنشان کرد: امروز مسئله اصلی ما عدالت است لذا همه مدیران به ویژه مدیرانِ ذیل وزارت تعاون، مسئول اجرای عدالت و مبارزه با تبعیض در عرصه مدیریتی خود هستند، متاسفانه یک سیستمی درست کردیم که صندلی بنده به عنوان معاون وزیر با صندلی مستخدم اداره متفاوت است این در حالی است که ما نوکر و خدمتگزار مردم هستیم و امام راحل فرمودند مردم ولی نعمت ما هستند.

وی متذکر شد: هر مسئولی باید بررسی کند که کارگزار چه نظامی است سپس ارزش های مربوط به آن نظام را ارزیابی کرده و رفتار متناسب با آن را در عمل پیاده کند، سیستم برای برپایی عدالت پای کار آمده نه آنکه خود مانع برقراری عدالت شود البته مبارزه با فساد و تبعیض هزینه بر است اما چه افتخاری بالاتر از این مسئله است که با فساد و تبعیض مقابله کنیم؟

مدیران باید برای حل مشکلات مردم دوندگی کنند

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بنده عیب و ایرادی در مدیرکل سابق تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان ندیدم اما مردم از ما تقاضای تغییر و تحول دارند، ما به مدیری مانند رئیس جمهور احتیاج داریم که از روسیه بعد از جلسه با یک قدرت برتر خود را به پابرهنه گان در کرمان می رساند، در انتصابات شایسته سالاری را ملاک قرار دادیم و وامدار نمایندگان مجلس نبودیم به همین دلیل وزیر کار به دلیل عدم هماهنگی برای انتصاب یک شرکت شیر در استان ها مورد هجمه نمایندگان و استیضاح قرار می گیرد.

حسینی با بیان اینکه مدیرکل جدید تعاون گلستان نیز بدون سفارش گروه، ستاد یا جریان خاصی بلکه در فرایند منطقی و براساس شاخصه های تخصصی و انقلابی انتخاب شدند، خاطرنشان کرد: ایشان زمانی که این مسئولیت را بر عهده دارد نباید وامدار گروه و جریان خاصی باشد و یا از حرف ناحق نماینده ای تبعیت کند بلکه باید از آرمان های امام راحل و شهدا پاسداری کند.

وی تصریح کرد: عدالت و نوکری مردم، توجه به محرومان و مستضعفان، اخلاقمداری و توجه به کرامت مردم باید مسئله اصلی مدیران ما باشد، مدیران نوکر مردم هستند و باید برای حل مشکلات مردم دوندگی کنند نه آنکه مردم ساعت ها پشت درب اتاق آنها به انتظار بنشینند، سیستم باید به ابزار بهتر خدمت به مردم تبدیل شود نه آنکه ما را از مردم جدا کند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تغییرات و انتصابات خدمت به مردم کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون جریان خاصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۰۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • اوسمار: در بخش دفاعی اصلا خوب نبودیم/ خوردن ۴ گل ناراحتم می‌کند