Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علی اصغر غفاری آثار» روز یک‌شنبه در جلسه مدیریت بحران شهرستان رزن، افزود: همچنین طرح امهال یک هزار و  ۷۱۵ فقره تسهیلات بانکی نیز برای حمایت از کشاورزان آسیب دیده این شهرستان به بانک ها عامل ارسال شده است.

به گفته وی، شهرستان رزن در نزدیکی گُسل فعال آوج قرار گرفته و  آمادگی لازم برای آموزش به مردم در مواقع بروز حادثه و بحران در این منطقه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار رزن با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد واحدهای مسکونی شهرستان رزن مقاوم سازی شده است، خاطر نشان کرد: برگزاری رزمایش های امداد و نجات برای آموزش و حفظ آمادگی شهروندان در دستور کار قرار دارد.

غفاری آثار اظهار داشت: شهرستان رزن در حال حاضر دارای ۶ پایگاه اورژانس جاده ای است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان همدان نیز در این نشست‌ پیش بینی اماکن اسکان اضطراری در مواقع بروز حوادث غیر مترقبه در شهرستان را بسیار مهم دانست.

«حمید عرفی یگانه» گفت: با توجه به زلزله خیز بودن شهرستان رزن پیش بینی محل و امکانات لازم برای اسکان اضطراری ضروری است. 

برچسب‌ها رزن استانداری همدان خشکسالی خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رزن استانداری همدان خشکسالی رزن استانداری همدان خشکسالی خسارت مالی شهرستان رزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سطح زیر کشت گل محمدی این استان به دلیل خشکسالی و افت چاه‌های آبیاری حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است. محمد میری گفت: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.   او با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی‌تر در استان برداشت شود.   معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.   میری با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، افزود: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.    

دیگر خبرها

  • آمار خسارت آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت