Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-28@16:44:02 GMT

کرونا از اسفند ۹۸ تا بهمن ۱۴۰۰ +نمودار

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۱۸۹۱

کرونا از اسفند ۹۸ تا بهمن ۱۴۰۰ +نمودار

نمودارهای وزارت بهداشت از روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور نشان می‌دهد که هر وقت دچار عادی‌انگاری شده‌ایم، آمار کرونا صعودی شده است.

به گزارش مشرق، با شیوع سویه اومیکرون در کشور و ورود به پیک ششم، یکبار دیگر آمار کرونا صعودی شد تا نشان دهد که هر وقت دچار عادی انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی شدیم، کرونا چهره هجومی می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، با عنوان این مطلب که در سویه جدید اومیکرون هنوز به پیک اول یعنی اوج بستری‌های سرپایی نرسیده‌ایم، گفت: به زودی این پیک فرا می‌رسد.

کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، باعث شده تعداد شهرهای قرمز در کشور از ۲۴۷ به ۳۳۷ شهر افزایش یابد.

بر همین اساس، ۶۴ شهر نارنجی و ۴۷ شهر در وضعیت زرد قرار دارند و شهر آبی هم نداریم.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، نمودار کرونا از بیماران سرپایی، از ابتدای شکل‌گیری اپیدمی کووید ۱۹ در کشور، با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده است.

این در حالی است که تا یک ماه قبل، رنگ قرمز از نقشه کرونایی کشور پاک شده بود و تقریباً همه جای کشور در وضعیت عادی قرار داشت.

بر اساس نمودار وزارت بهداشت، از ابتدای شکل‌گیری اپیدمی کرونا در کشور تا پایان بهمن ۱۴۰۰، روند بستری‌ها و فوتی‌ها در زمان‌های مختلف دچار نوسانات شدیدی شده است که عوامل مختلفی می‌تواند تأثیرگذار باشد.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۲۵ هزار و ۴۸۵ نفر رسید و مجموع جان باختگان نیز به ۱۳۴ هزار و ۷۹۸ نفر رسید.

تا کنون ۶ میلیون و ۴۵۸ هزار و ۶۲۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۴ هزار و ۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۵۴۰ هزار و ۱۵۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین بورس قیمت شیوع کرونا آمار کرونا سلامت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت کووید ۱۹ در کشور وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۱۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کسب رتبه برتر کیفیت نان‌های تولیدی استان در اسفند ۱۴۰۲
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی