Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا فاطمی امین در پایان اجلاس کمیسیون مشترک و همکاری‌های اقتصادی ایران و ازبکستان به همکاری دو کشور در خصوص گردشگری سلامت، مبادلات دارویی و تجهیزات پزشکی اشاره و اظهار کرد: یادداشت تفاهمی در پایان این اجلاس آماده شده که موضوعات متنوعی دارد و اگر قرار است عملیاتی شود باید برنامه زمان بندی برای آن در نظر گرفته و مرتباً کنترل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: موضوع تهاتر و تعرفه ترجیحی از اهمیت بالای برخوردار است که باید در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد. آماده ایم هیئتی از ازبکستان هفته آینده به ایران بیاید و این دو مورد را پیگیری کنیم.

فاطمی امینی ازبکستان را از کشورهای مهم منطقه با جمعیت بالا و صنایع پیشرفته عنوان و افزود: آقای زاق اف در سفر به ایران تاکید داشت تا از فناوری‌های کشورمان در ازبکستان استفاده شود.

وزیر صمت گفت: اقتصاد دو کشور زمینه‌های همکاری زیادی دارد و اگر بتوانیم زمینه‌های فرهنگی و تاریخی دیرینه را به روابط تجاری پیوند بزنیم شاهد بهبود روابط دو کشور خواهیم بود. اجلاس چهاردهم کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور سرآغاز توسعه روابط خواهد بود.

در ادامه این نشست عمر زاق اف معاون نخست وزیر و وزیر سرمایه گذاری و تجارت خارجی ازبکستان با بیان اینکه این نخستین بار است که یک هیئت ازبک عالیرتبه شامل ۳ وزیر و ۵ معاون وزیر و فعالان بخش خصوصی به تهران می آیند گفت: این موضوع نشان دهنده قصد ازبکستان برای ارتقای روابط با ایران است و در دیدارهایی که با مقامات ایرانی داشتم متوجه شدم طرف ایرانی نیز همین قصد را دارد.

وی با تاکید بر اینکه باید دستورات رؤسای جمهور دو کشور را در زمینه توسعه روابط عملیاتی کنیم، یادآور شد: امروز یک پروتکل نهایی و چند سند دیگر در پایان چهاردهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور امضا می‌کنیم اما پیشنهاد می‌کنم یک نقشه راه واحد تدوین و اجرایی شود.

زاق اف خاطرنشان کرد: ظرف دو سال آینده روابط تجاری با ایران را به یک میلیارد دلار می‌رسانیم.

کد خبر 5429288

منبع: مهر

کلیدواژه: سید رضا فاطمی امین ازبکستان تهاتر کالا با کالا وزیر صنعت معدن تجارت قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی نهضت ملی مسکن مسکن بانک مرکزی ایران بورس آزادراه تهران شمال رستم قاسمی وزارت نیرو قیمت طلا گمرک ایران قیمت دلار اوپک وزارت صنعت معدن و تجارت دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۲۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان