Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، علی علیزاده سفیر جمهوری آذربایجان در ایران با محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی دیدار و گفتگو کرد.

سفیر جمهوری آذربایجان در ایران: ۵۲ کالای ۲ طرف مشمول تعرفه ترجیحی می‌شود

علی علیزاده با اشاره به توافقی برای توسعه تجارت بین کشورش و جمهوری اسلامی ایران گفت: با این توافق ۵۲ کالای تولیدی و صادره از ۲ طرف در قالب این توافق مشمول تعرفه و تجارت ترجیحی خواهد شد و امیدواریم این توافق بین ۲ طرف در آینده نزدیک، سبب بهبود تجارت بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سابقه طولانی همکاری اقتصادی ۲ طرف بر پایه اشتراکات دینی، فرهنگی و اجتماعی بین ایران و جمهوری آذربایجان، اضافه کرد: روسای جمهور ایران و آذربایجان نیز بر ارتقای همکاری تاکید دارند و همین امر به خوبی زمینه را برای توسعه روابط هموار می‌کند.

سفیر جمهوری آذربایجان در ایران از افزایش ۳۰ درصدی تجارت بین ۲ کشور در سال گذشته میلادی خبر داد و بیان کرد: در نظر داریم بر پایه توافق جدید، این میزان تجارت ۲ تا سه برابر شود که در این صورت، به اهداف خود خواهیم رسید.

علیزاده بازسازی مناطق آزاد شده در منطقه قره باغ را زمینه ای برای توسعه همکاری ها با ایران به ویژه آذربایجان غربی عنوان کرد و ادامه داد: جمهوری آذربایجان در صدد است تا از ظرفیت سرمایه گذاران کشورهای مختلف برای اجرای طرح های گوناگون استفاده کند که در این باره نیز با همه توان میزبان سرمایه گذاران ایرانی به ویژه از آذربایجان غربی خواهیم بود.

وی گفت: در روز ۱۱ مارس (۲۰ اسفند) امسال اجلاسی در کشور آذربایجان با هدف جذب سرمایه گذاران برگزار خواهد شد که امیدواریم سرمایه گذاران آذربایجان غربی هم در آن حضور یابند.

وی، جمهوری آذربایجان را یکی از مقاصد محصولات کشاورزی آذربایجان غربی دانست و افزود: علاوه بر آن، اقلام صادراتی به روسیه از خاک جمهوری آذربایجان می گذرد که در صدد هستیم تا این ترانزیت را تسهیل کنیم.

سفیر جمهوری آذربایجان در ایران از کمک این کشور به ترانزیت کالاها به سمت ترکیه از خاک نخجوان تاکید کرد و ادامه داد: ترددهای مسافری هوایی در روزهای آتی با لغو محدودیت های کرونایی در این کشور آغاز می شود که در صدد هستیم تا تردد زمینی را نیز در آینده از سر بگیریم.

علیزاده بیان کرد: در مورد نخجوان نیز از ابتدا مشکلی برای تردد با ایران وجود نداشته و با وجود شیوع کرونا، عبور و مرور برقرار بوده است.

وی افزود: هر فردی که بخواهد از نخجوان به سمت جمهوری آذربایجان برود نیز با تسهیلات ویزایی در فرودگاه نخجوان، این امکان برای وی فراهم می‌شود.

معتمدیان: مانعی در مسیر توسعه روابط آذربایجان غربی و جمهوری آذربایجان وجود ندارد

محمدصادق معتمدیان گفت: مانعی بر سر راه توسعه روابط این استان با جمهوری آذربایجان وجود ندارد و ما با همه توان خواستار ارتقای روابط با این کشور هستیم.

معتمدیان با تشریح ظرفیت ها و پتانسیل های استان در بخش های مختلف، افزود: ظرفیت های بسیاری در آذربایجان‌غربی وجود دارد که می توان با استفاده از آنها، زمینه ارتقای روابط اقتصادی را فراهم کرد.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به مشترکات دینی، فرهنگی و اجتماعی مردم آذربایجان‌غربی با جمهوری آذربایجان  گفت: این مشترکات دینی و فرهنگی و اجتماعی سبب شده است زمینه دوستی و ارتباط میان مردم دو منطقه بیشتر شود.

وی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم به موضوع ارتباط با همسایه ها و ارتقای روابط در همه زمینه ها با کشورهای همسایه از جمله جمهوری آذربایجان، اضافه کرد: در حال حاضر ارتباط بسیار خوبی بین آذربایجان غربی و نخجوان وجود دارد که امیدواریم این روند در ارتباط با باکو نیز ایجاد شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در شرایط کرونایی، یکی از معدود مرزهایی که بسته نشد، مرز ایران با جمهوری آذربایجان بود، اظهار کرد: این امر نشان دهنده اهمیت روابط سیاسی و اقتصادی بین ۲ کشور است.

معتمدیان، آذربایجان‌غربی را شاهراهی در مسیر کریدورهای بین المللی و دارای سه فرودگاه با ظرفیت قابل توجه مسافری و باری عنوان کرد و ادامه داد: وجود منطقه آزاد تجاری ماکو، دو منطقه ویژه تجاری، منطقه  ۹ گمرک، پنج پایانه مرزی، ظرفیت های معدنی، کشاورزی، صنعتی و به ویژه صنایع تبدیلی و توان قابل توجه در حوزه گردشگری با استفاده از ظرفیت آثار تاریخی و طبیعی، این استان را به یکی از استان های با ظرفیت بالا در حوزه سرمایه گذاری تبدیل کرده است.

وی بیان کرد: یکی از اولویت های ما در صدور کالاهای مختلف به ویژه صنایع تبدیلی و کنسانتره میوه، کشورهای همسایه است و از همکاری در این خصوص استقبال می کنیم.

استاندار آذربایجان‌غربی از آمادگی این استان برای مشارکت در بازسازی مناطق آزاد شده در جنگ اخیر قره باغ خبر داد و گفت: ما با جدیت علاقه مند به افزایش ارتباط بین بخش خصوصی استان با جمهوری آذربایجان و حضور شرکت‌های فنی و مهندسی استان برای فعالیت در جمهوری آذربایجان هستیم.

وی همچنین خواستار گشایش دفتر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه در باکو شد.

48

کد خبر 1605016

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان استان آذربایجان غربی سفیر جمهوری آذربایجان در ایران استاندار آذربایجان غربی جمهوری آذربایجان سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: چهار هزار نسخه کتاب از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به این نهاد اهدا شده تا در اختیار متقاضیان در استان قرار گیرد.

خدیجه معصومی اظهار کرد: این تعداد کتاب در موضوعات مختلف ادبیات، کمک درسی، کودک بوده و به ارزش تقریبی ۱۰ میلیارد ریال توسط کتابخانه ملی ایران برای استفاده اعضا و مخاطبان به کتابخانه‌های عمومی آذربایجان غربی اهدا شد.

وی اظهارکرد: کتب اهدا شده پس از نیازسنجی در سطح کتابخانه‌های عمومی استان توزیع و پس از آماده سازی در دسترس اعضای کتابخانه‌های عمومی قرار خواهد گرفت.

اهدای کتاب اقدامی در راستای غنی سازی منابع کتابخانه‌های عمومی و ارتقای فرهنگ مطالعه بوده و سال گذشته نیز چهار هزار جلد کتاب به ارزش هشت میلیارد ریال از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی کشور به این نهاد اهدا شد و علاقه‌مندان جهت اهدای کتاب می‌توانند به کتابخانه‌های عمومی سراسر استان مراجعه کنند.

آذربایجان غربی دارای ۱۰۱ کتابخانه عمومی است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • حضور استاندار آذربایجان غربی در برنامه صف اول شبکه خبر
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • دیدار استاندار ایلام با خانواده شهید فیضی زاده
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • بازدید هیأت نظامی جمهوری آذربایجان از ارتش ایران