Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:42:42 GMT

کشتارگاه‌های دام و طیور بهبهان نشان حلال گرفتند

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۳۱۴۳

کشتارگاه‌های دام و طیور بهبهان نشان حلال گرفتند

دکتر مهران اکبری روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برابر ماده چهار قانون نظارت شرعی مجلس شورای اسلامی و با توجه به اهمیت ساماندهی واحدهای مشمول نظارت شرعی، از سوی حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، این نشان حلال استاندارد به کشتارگاه‌های طیور ودام شهرستان بهبهان با حضور امام جمعه ، نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی شهرستان به مسئولان کشتارگاه‌های دام و طیور شهرستان اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: پروانه حلال به واحدهایی تعلق می‌گیرد که علاوه بر ناظر بهداشتی، ناظر ذبح شرعی نیز در آن واحد مستقر بوده و کارکنان و ذابحین آموزش‌های لازم را در خصوص پروانه حلال گذرانده باشند.
رییس اداره دامپزشکی بهبهان در ادامه اظهار داشت: درج برند حلال بر روی بسته بندی فراورده های خام دامی نشان دهنده هویت شرعی به همراه نظارت های بهداشتی توسط ناظر شرعی مستقر در واحدهای عرضه کنده محصولات خام دامی است.
به گزارش ایرنا حلال یک واژه عربی است که به آنچه که توسط جوامع مسلمان پذیرفته شده و مجاز محسوب می‌شود اشاره دارد. این واژه در سال ۱۹۹۷ به عنوان یک استاندارد جهانی مطرح شد و برای تایید سلامت محصولات غذایی مورد استفاده قرار گرفت.
بر اساس آیین نامه مربوط به این نشان، نه تنها تولید محصولات باید بر اساس قوانین خاص صورت گیرد بلکه نگهداری، حمل و نقل و ذخیره‌سازی آنها نیز باید قوانین حلال را در برگیرد.
نشان حلال علاوه بر اینکه توسط مسلمانان مورد توجه قرار می گیرد که سایر ادیان نیز به آن اهمیت داده و این استاندارد را نشانی از سلامت و کیفیت تولیدات می‌دانند.

برچسب‌ها بهبهان خوزستان سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهبهان خوزستان سازمان دامپزشکی کشور بهبهان خوزستان سازمان دامپزشکی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۳۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کیا عاشوری امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان که در بخش خشکبیجار برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و آغاز فعالیت طرح‌های سالم‌سازی در نیمه خردادماه اظهار کرد: شهرستان رشت با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا برخوردار است.

وی افزود: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار شهرستان رشت گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به پرداخت مطالبات ناجیان غریق، تصریح کرد: سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکارناپذیر است که جای قدردانی دارد، امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، گفت: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت ادامه داد: برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری شهرستان نیز قطعا همکاری لازم را در جذب و حمایت از سرمایه‌گذار در برنامه قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه‌خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، گفت: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • بارش شدید باران همراه با طوفان در بهبهان + فیلم