Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر کاستی‌ها و ناکارآمدی‌ها در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور وجود دارد، که قطعاً هست، آیا عامل عمده آن ناکارآمدی‌ها سوءمدیریت دولتمردانی که در طول این سه دهه سکانداری دولت‌های مختلف را به عهده گرفته بودند، نیست؟

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در یادداشتی نوشت:
در سخنان رهبر حکیم انقلاب به مناسبت سالروز قیام مردم تبریز، در ۲۹ بهمن امسال اشاره‌ای به کلام برخی از جریانات کردند که ادّعا نموده‌اند «مردم از آرمان‌های انقلاب فاصله گرفته‌اند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نظر می‌رسد که یکی از مصادیق آن جریانات در سخنان مقام معظم رهبری، بیانیه مشترک مجمع روحانیون مبارز و مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم است، که در مورخه دهم بهمن ماه سال جاری به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صادر شده است.

از این رهگذر مناسب است برای تبیین موضع حضرت امام انقلاب چند جمله‌ای در باب نقد آن بیانیه قلمی گردد.

دو مجمع مذکور در این بیانیه از ابتدا تا پایان به‌جای تأکید بر عظمت‌ها و دست‌آورد‌های بزرگ امام و امت بزرگ اسلامی ایران و تقویت روحیۀ امید به آینده در بین مردم در عین حال اشاره به کاستی‌ها و اشکالات، مشحون از آیات یأس و ناامیدی، فرافکنی اشکالات و کاستی‌ها، اتهام زنی به نظام و راهبرد‌های ثابت در سه دهۀ اخیر، افتراء به نهاد‌های انقلابی و قانونی، تأکید بر تهمت نقض حقوق بشر در ایران که در رسانه‌های استکباری مرتباً بر طبل آن کوبیده می‌شود و القای توهّم بحران‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و ... نموده‌اند.

یقیناً این رویکرد ناشی از همان روحیه زیاده خواهی، بریدن از ارزش‌های انقلابی و دینی و تمایل شدید به خط استکباری تضعیف آرمان‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

در اینجا جا دارد از آقایان صادر کننده این بیانیه سؤال شود اگر کاستی‌ها و ناکارآمدی‌ها در امور اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور وجود دارد، که قطعاً هست، آیا عامل عمده آن ناکارآمدی‌ها سوءمدیریت دولتمردانی که در طول این سه دهه سکانداری دولت‌های مختلف را به عهده گرفته بودند، نیست؟

اگرچه توطئه‌های خارجی و خرابکاری‌های ضدّ انقلاب داخلی نقش خود را ایفا نموده است و در جای خود مسلم و مسجل است، اما اگر دولت‌هایی که در این مدت حاکم بوده‌اند مواضع مستحکم انقلابی و پاکدستی و حسن مدیریت و تدبیری مناسب می‌داشتند، قطعاً می‌توانستند توطئه‌های اجانب و ضدّ انقلاب را خنثی نمایند. کما اینکه در بعضی برهه‌ها اینچنین شده است و کلّاً خدمات انجام شده در طول این دولت‌ها غالباً معلول حسن مدیریت مدیران است.

در طول این سه دهه، آیا زمام دولت‌ها غالباً مستقیماً و یا غیرمستقیم به دست آقایان مسمّی به مجمع روحانیون و اذناب آن‌ها مثل حزب مشارکت، حزب کارگزاران و دیگر طرفدارانشان که به نام جناح اصلاح طلبان معروفند، نبوده است؟

آیا در دولت سازندگی مگر قدرت عمده در اختیار کارگزاران نبود؟ مگر ریاست دولت اصلاحات در اختیار مجمع روحانیون نبود؟ مگر دولت تدبیر و امید در دست اصلاح طلبان نبود؟

بنابراین اگر تورّم هست، اگر بیکاری هست، اگر بخش زیادی از مردم در زیر خط فقر قرار دارند، و اگر مشکلات دیگری هست، اکثر آن‌ها دست پخت دولت‌های مربوط به اصلاح طلبان است.

شما که می‌گوئید وضع جاری با آرمان‌های انقلاب مثل عدالت، معنویت، استقلال، آزادی و پیشرفت فاصله گرفته است، یعنی خود را انقلابی میدانید. آیا خود واقعاً از انقلاب و آرمان‌های آن فاصله نگرفته اید؟ اگر فاصله نگرفته‌اید، پس این روحیه اشرافی‌گری و سازشکاری با استکبار جهانی و هم آوائی با ندای جریان براندازان و آمریکا و صهیونیست‌ها مبنی بر نقض حقوق بشر در ایران، چه نسبتی با آرمان‌های انقلاب دارد؟

شما در این بیانیه همواره از جمهوریت دم زده‌اید و برای تضعیف آن مرثیه سروده‌اید. آیا پرونده خود در فتنه ۸۸ را فراموش کرده‌اید؟ آیا ارتباطتان با متصدّیان غربی انقلاب‌های رنگین مثل سوروس، قیام علیه جمهوریت نظام، عدم پای بندی به قانون، کشاندن اعتراضات به کف خیابان به جای ارائه مدرک بر ادّعای تقلّب، دادن شعار نه غزه نه لبنان و سکوت در مقابل شعار‌های ساختار شکنانه و باز کردن میدان برای منافقین کوردل و سلطنت‌طلبان و جاسوس‌های آمریکائی، اسرائیلی و انگلیسی، آیا این‌ها و امثال این‌ها نشان از پایبندی به جمهوریت و آرمان‌های انقلاب دارد یا نشان از بی اعتقادی به جمهوریت و اسلامیت نظام است؟

آیا مگر پیشنهاد تحریم همه جانبه ایران به آمریکا توسط افراد منسوب به فتنه ۸۸ داده نشده است؟

شما که ناچار شدید به اقتدار نظامی جمهوری اسلامی ایران و نفوذ این نظام در منطقه با سرکوبی داعش اعتراف کنید، چرا به پیشرفت‌های محیرالعقول ایران اسلامی در زمینه‌های علمی و فناوری در رشته‌های مختلف مثل هوافضا، نانو، علوم پزشکی، مهندسی و ... و شتاب سریع علمی جوانان ایرانی که به اعتراف دشمنان در بسیاری از رشته‌های علمی و پیشرفت‌های تکنولوژی به رتبه‌های بالای جهانی از اول تا پانزدهم دست یافته‌اند، اعتراف نمی‌کنید؟

معلوم است که این پیشرفت‌ها از برکات و راهبرد‌های حکیمانه مقام معظم رهبری است و شما نمی‌خواهید به این حقیقت اعتراف نمائید.

چرا هم‌آوا با مواضع جهان استکباری در طبل تضعیف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کوبیده‌اید؟ مگر اقتدار نظامی و اطلاعاتی سپاه جز در راه ایجاد امنیت ملّی و سرکوبی اشرار و تروریست‌ها و دستگیری جاسوس‌های اجانب به کار رفته است؟

و یا اقتدار اقتصادی و مدیریتی و مالی آن نهاد جز در راستای ایجاد و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و عمرانی مثل سدها، بزرگراه‌ها و امثال پالایشگاه‌های ستارۀ خلیج فارس و محرومیت زدائی به کار رفته است؟

چرا در بیانیۀ خود هماهنگ با استراتژی استکبار جهانی به تهمت نخ‌نما شده نقض حقوق بشر در داخل کشور دست یازیده‌اید؟ آیا کوتاه کردن دست قاچاقچیان و مفسدان اقتصادی، سرکوبی اشرار، و دستگیری جاسوسان همان مصادیق نقض حقوق بشر ادعایی شماست؟

در پایان امیدوارم خداوند عاقبت همۀ ما را ختم به خیر شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجمع روحانیون مبارز احزاب اصلاح طلبان آرمان های انقلاب مجمع روحانیون ناکارآمدی ها نقض حقوق بشر کاستی ها دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۳۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، عالم و مجاهد بزرگ خوزستانی است که عمر خویش را در خدمت اسلام و انقلاب صرف کرد. خدمات آیت الله موسوی جزایری قبل و بعد از انقلاب بر کسی پوشیده نیست و وی همواره منشا اثر و خدمت برای استان و کشور بوده است.

زندگی آیت الله موسوی جزایری با تلاش های علمی و فرهنگی فراوانی همراه است‌. وی در سال های متمادی به تربیت طلاب جوان همت گماشته و در این میان‌، شاگردان ممتازی تربیت کرده است.

دفتر زندگانی آیت الله جزایری‌، پیش و پس از انقلاب‌، سرشار از مبارزه و هدایت های سیاسی است‌. از فعالیت هایی که در کارنامه مبارزاتی آیت الله موسوی جزایری می درخشد حضور فعال وی در راهپیمایی های انقلابی و شرکت در مبارزات ضد رژیم شاهنشاهی است.

با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران‌، فعالیت های آیت الله موسوی جزایری در قالب مسئولیت های اجرایی و روشنگری های درسی و اخلاقی ادامه یافت‌. وی بعد از پیروزی انقلاب از اعضای موثر مجلس خبرگان قانون اساسی بود.

مهم‌ترین مسؤولیت های وی‌، پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌، نماینده امام خمینی (ره) در اهواز، نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز و عضویت در مجلس خبرگان رهبری در ادوار ۱، ۲، ۳ ،۴ به نمایندگی از مردم خوزستان و دوره پنجم به نمایندگی از مردم تهران است.

در دوران دفاع مقدس، نقش آیت الله جزایری در جبهه های جنگ بسیار پررنگ بوده و یکی از فعال ترین امامان جمعه از این حیث به شمار می رفت. وی در ستاد پشتیبانی جنگ در استان ها و شورای عالی آن در کشور که به تایید امام خمینی (ره) رسیده بود نیز فعالیت داشت.

مسجد آیت الله جزایری در مرکز شهر اهواز نیز در دوران دفاع مقدس یکی از محل های مهم پشتیبانی و اعزام نیرو به جبهه های جنگ بود.

از جمله فعالیت های این مجاهد انقلابی تاسیس حوزه جدید به نام مدرسه الامام الخمینی (ره)، تجدید بنای حوزه علمیه اهواز، تاسیس حوزه علمیه خواهران و مکتب الزهرا (س)، تاسیس حوزه علمیه بقیة الله (عج) برای درس خارج فقه، ایجاد مرکزی برای پاسخ گویی به مسائل شرعی، تاسیس کتابخانه، تاسیس مرکز حل اختلافات عشایری، تأسیس کانون مقدس خانواده برای حل اختلافات خانوادگی، تاسیس دانشگاه غیرانتفاعی امیرالمومنین (ع) و راه اندازی شبکه جهانی الاهواز است.

آیت الله موسوی جزایری پس از آنکه در خطبه‌های نماز جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ با اشاره به بیماری خود از عدم توانایی در انجام مسئولیت های امامت جمعه سخن گفت در تاریخ ۳۰ بهمن رسماً از سمت امامت جمعه اهواز استعفا داد.

به همین جهت، سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ مقام معظم رهبری طی حکمی حجت الاسلام سید عبدالنبی موسوی فرد را به عنوان امام جمعه اهواز و نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و آیت الله موسوی جزایری را به عنوان رئیس حوزه علمیه اهواز منصوب کردند.

در انتخابات اخیر مجلس خبرگان رهبری، وی تصمیم گرفت از استان تهران وارد عرصه انتخابات شود و در نهایت از سوی مردم تهران به عنوان نماینده این استان راهی مجلس شد.

اکنون با تصمیم نماینده ولی فقیه در استان خوزستان قرار است از بیش از نیم قرن مجاهدت های این روحانی تقدیر به عمل آید و قرار است برنامه های مفصلی برای این مورد در اهواز اجرا شود.

نکوداشت همزمان با روز معلم

حجت الاسلام مهدی اخوان صباغ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان خوزستان در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص تشریح برنامه‌های آئین نکوداشت فقیه مجاهد حضرت آیت الله موسوی جزایری اظهار کرد: آئین نکوداشت بیش از نیم قرن مجاهدت حضرت آیت الله موسوی جزایری در روز تکریم استاد و مقام معلم یعنی ۱۲ اردیبهشت ماه که روز شهادت شهید والامقام دکتر آیت الله مرتضی مطهری است، برگزار می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان بیان کرد: در واقع این مناسبت و فرصت را مغتنم شمردیم تا در استان خوزستان از مقام استاد و زعیم حوزه‌های علمیه استان تقدیر کنیم. لازم به ذکر است که برگزاری این آیین به پیشنهاد نماینده ولی فقیه در خوزستان، حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا موسوی فرد بوده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: این برنامه از جانب حجت الاسلام موسوی فرد و اقشار مختلف مردم خصوصاً طلاب، روحانیون، اساتید حوزه، اساتید دانشگاه، معلمان، عشایر، پاسداران، پیشکسوتان دفاع مقدس، خبرگان رهبری، شاگردان و اساتیدی که محصول فعالیت فرهنگی، آموزشی و تربیتی آیت الله موسوی جزایری هستند، برگزار می‌شود.

حجت الاسلام اخوان صباغ با بیان اینکه انصافاً آیت الله موسوی جزایری بر گردن خوزستان حق دارد، تصریح کرد: آیت الله جزایری بیش از ۵۰ سال در استان زحمت کشیده، زندگی خود را وقف دین و انقلاب کرده است لذا باید مورد تجلیل و تقدیر قرار گیرد چرا که تقدیر از زحمات وی، تقدیر از انقلاب، دین و اسلام است، به همین منظور نماینده معزز ولی فقیه در استان بر خود واجب دانست این مجلس را برپا کند.

پدر معنوی استان

وی با اعلام اینکه فعالیت‌های آیت الله موسوی جزایری در خوزستان بسیار گسترده بوده است، عنوان کرد: قطعاً یک آئین نکوداشت نمی‌تواند به همه عرصه‌ها و جوانب فعالیت وی بپردازد اما مد نظر است فعالیت‌های حوزوی، دانشگاهی، رسانه‌ای، فرهنگی، تربیتی خصوصاً در مساجد، هیئت‌ها، شبکه سازی، انسان سازی، تربیت کادر، تربیت نیروهای مؤمن، انقلابی و پای کار، حضور مؤثر در فضای مجازی، تربیت اساتید فاضل حوزه علمیه، توسعه فعالیت‌های کمی و کیفی حوزه علمیه که به برکت وجود وی است تا حد امکان به عنوان پدر معنوی خوزستان مورد تقدیر و تشکر قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان اظهار کرد: شخصیت آیت الله جزایری بسیار وارسته، بزرگوار و با دردِ دین بالایی است. وی شخصاً نسبت به دین، انقلاب و ارزش‌های دینی خود را مسئول می‌دانند لذا همه ما و اشخاصی که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم تا از وی تقدیر کنیم، تقدیر از سال‌ها ایثارگری، ازخود گذشتگی، بزرگواری، پدری و استادی است که وی در حق همه داشته است.

حجت الاسلام اخوان صباغ بیان کرد: برخی مسئولان و بزرگان کشوری و حتی بزرگانی از استان بصره عراق برای این مراسم دعوت شده‌اند. بسیاری از افراد نیز مشتاق بودند در این مراسم شرکت کنند که با توجه به مکان برگزاری برایشان حضور مقدور نبود اما اعلام کرده‌اند که برای این مجلس پیامی خواهند فرستاد.

وی، برگزاری نمایشگاه را از برنامه‌های جانبی این آئین برشمرد و گفت: برگزاری نمایشگاه زندگینامه و صحبت‌های بزرگان کشوری و جهانی در خصوص آیت الله جزایری در کنار آئین نکوداشت انجام خواهد شد، همچنین برای وی کتاب زندگی‌نامه‌ای تدوین شده و ۱۱ جلد کتاب از آثار علمی آیت الله جزایری در این جلسه رونمایی خواهد شد.

نقش آیت الله در انقلاب و دفاع مقدس

امید حلالی روزنامه نگار خوزستانی نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص خدمات آیت الله جزایری در استان خوزستان گفت: می توان گفت در پنج دهه گذشته، بررسی تاریخ خوزستان منهای نقش آفرینی آیت الله موسوی جزایری، نمی گویم امکان پذیر نیست اما بسیار سخت است و در واقع این دو با هم ممزوج هستند؛ آیت الله جزایری در مبارزات انقلاب اسلامی نقش آفرینی بسیار موثری داشته اند، در نجف و فرانسه خدمت امام می رسد، در کوران مبارزات حضور داشته و برخورد درجه یک و از نوع حلقه اول با حضرت امام داشته اند.

این روزنامه نگار خوزستانی گفت: بعد از پیروزی انقلاب در دفاع مقدس و بسیج همگانی مردم خوزستان برای دفاع از آب و خاک، وی امام جمعه تراز کشور بود و به واسطه اینکه کل خوزستان درگیر جنگ بوده، باز هم نقش آفرینی وی درجه یک و سطح اول بوده که کارکرد ملی داشته است. حضور وی در جبهه ها، ارتباط با نیروهای رزمنده، روحیه شان، توصیه های ارشادی و ارتباط وی با مرکز همه قابل بررسی است.

وی با بیان اینکه نقش آیت الله موسوی جزایری در بازار و انسجام بخشی داشتن بسیار پررنگ است، تصریح کرد: مسجد جزایری به دلیل قرار گرفتن در دلِ بازار اهواز، کانون مبارزات انقلاب اسلامی بوده و بچه های مبارز آنجا جمع می شدند، بعدها بچه های رزمنده آنجا تردد و ارتباط داشتند، پس از جنگ نیز آیت الله جزایری یکسری نوآوری ها را آغاز و زمینه هایی را فراهم می کند که در آینده استان از آن بهره مند شده است.

تاسیس حوزه های عملیه در خوزستان

حلالی ادامه داد: تاسیس حوزه علمیه امام خمینی که چند هزار طلبه و حتی مجتهد از آن فارغ التحصیل شده و اکنون در حال خدمت در خوزستان، کل کشور و حتی در سایر کشورها به عنوان مُبلغ هستند و از افتخارات استان به شمار می آیند و طلبه های فاضلی که وی تربیت کرد یکی از مهم ترین موارد کارکردی آیت الله جزایری است.

روزنامه نگار خوزستانی اقدام دیگر آیت الله جزایری را تاسیس شبکه ماهواره ای الاهواز اعلام و عنوان کرد: تاسیس این شبکه در بررسی کارنامه وی بسیار مهم است، شبکه ماهواره ای الاهواز در یک دوره ای با تبیینی که توانست انجام دهد در مقابله با امواجِ ضد دینی بسیار خوب عمل کرد.

وی افزود: در دوره دیگر نیز این شبکه از حالت پدافندی به حالت آفندی تغییر موضع داد و توانست مواضع نظام جمهوری اسلامی و ولایت مولا امیرالمومنین (ع) را خیلی خوب برای مخاطبان عرب در کشور های منطقه تبیین و تشریح کند، اکنون این شبکه ماهواره ای جایگاه پیدا کرده و دارای مخاطب است.

تاسیس دانشگاه

حلالی اظهار کرد: گام سوم ایشان، تاسیس دانشگاه امیرالمومنین (ع) بوده که مکمل نقش شبکه ماهواره ای الاهواز است. در این مورد هم آیت الله جزایری خوش فکری خود را نشان داد و افراد علاقمند را برای تربیت مُبلغان و افراد صاحب نظری که تخصص آنها شیعه شناسی و کلام شیعه باشد و رشته های مرتبط با این دانشگاه را جذب کرد که در حال جا بازکردن بین علاقمندان و نخبگان است، افراد صاحب نظری در این دانشگاه در حال تحصیل هستند و یا اینکه فارغ التحصیل شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، «آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری» در شهر شوشتر متولد شده است. اجداد وی تا سید نعمت‌الله جزایری، همگی در کسوت روحانیت و خادمان شریعت محمدی صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم بوده‌اند. پدرش آیت‌الله آقا سید محمدعلی موسوی جزایری از علمای وارسته شوشتر و در بین خواص و اهل فضل، مورد توجه و احترام بود. او همواره به تدریس و تربیت طلاب مشغول بود. مادرش نیز دختر مرحوم آیت‌الله آقا سید مهدی آل طیب بوده است.

سید محمد علی در ۶ سالگی، تحصیلات خود را از مکتب خانه حقانی آغاز کرد. دروس آن مکتب خانه، ترکیبی از معلومات قدیم و جدید بود. وی پس از پایان آن دوره، به حوزه علمیه شوشتر رفت و مقدمات را نزد پدر و نیز دایی خود، آیت‌الله سید محمدحسن آل طیب و علامه حاج شیخ محمد تقی شوشتری، صاحب قاموس الرجال خواند. هنوز مقدمات را تمام نکرده بود که در سفری به مشهد، در حرم ثامن الحجج علیه‌السّلام به دست پدرش، معمم شد.

وی دوره مقدمات، سطح و مقداری از خارج را در شوشتر گذراند. آن گاه برای تکمیل تحصیلات، به نجف اشرف مهاجرت کرد. وی از هنگام ورود به نجف، با جدیت به درس خواندن، نوشتن و مباحثه مشغول شد. او در نجف اشرف، از محضر آیات عظام: سید محمدجعفر مروج، سید جعفر جزایری، سید محمدباقر صدر، سید علی سیستانی، میرزا علی غروی تبریزی، سید علی بهشتی، سید ابوالقاسم خویی و امام خمینی بهره فراوان برد.

مدت زیادی از ورود او به نجف اشرف نگذشته بود که بعثی‌ها کودتا کرده، عبدالرحمان عارف را کنار زده و حکومت را به دست گرفتند. در ابتدا، تعرضی نسبت به حوزه علمیه و اهل علم نداشتند؛ ولی رعب و وحشت بسیاری در عموم مردم ایجاد شده بود.

کودتا کنندگان پس از آنکه از تثبیت قدرت خود مطمئن شدند، تعرض به حریم حوزه علمیه را آغاز کردند که پس از عکس العمل شدید مراجع به ویژه آیت‌الله سید محسن حکیم، عقب نشینی کردند. تا مدتی نیز آرامش حاکم بود. ولی سرانجام در اواخر سال ۱۳۵۰ همه ایرانیان مقیم عتبات عالیات را تبعید کردند که سید محمدعلی نیز از جمله آنان بود. وی پس از بازگشت به ایران، هم چنان عاشق ادامه تحصیل بود. از این رو، وارد حوزه علمیه قم شد و از محضر عالمان نامداری همچون حضرات آیات حسین وحید خراسانی و محمدعلی اراکی استفاده برد.

آیت الله موسوی جزایری در سال ۱۳۵۳ ش به دعوت جمعی از اهالی اهواز برای امامت در مسجد جزایری به آن شهرستان دعوت شد. در ابتدا، مسوولیت وی امامت مسجد جزایری و تدریس تنی چند از طلاب بود. گاهی نیز در مناسبت‌ها منبر می‌رفت. ولی پس از چندی متوجه خلا معنوی در جامعه به ویژه در نسل جوان شده و ازاین رو، مبادرت به تاسیس کتابخانه‌ای در مسجد و تشکیل جلسات اعتقادی، تفسیری و اقتصاد اسلامی نمود.

رفته رفته مسجد پایگاه جوانان مذهبی و شیفته اسلام و انقلاب شد و از طریق آیت‌الله پسندیده که در آن زمان وکیل تام الاختیار امام رحمة‌الله‌علیه در قم بود، نمایندگی حضرت امام رحمة‌الله‌علیه در امور حسبیه و وجوهات شرعیه را به عهده گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین نکوداشت فقیه مجاهد حضرت آیت الله موسوی جزایری با حضور مسئولان لشکری و کشوری روز چهارشنبه ساعت ۱۷ در تالار امام خامنه ای مجتمع فجر برگزار می شود.

کد خبر 6093194

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی پایگاه حفظ دین اسلام است
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی: بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب