Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صمت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دو کشور ایران و ازبکستان زمینه های همکاری های بسیار زیادی دارند، تصریح کرد: رسیدن به حجم مبادلات یک میلیارد دلاری پیش‌بینی شده میان دو‌کشور، قابل تحقق است.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، سید رضا فاطمی امین پس از امضای یادداشت تفاهم کمیسیون مشترک ایران و ازبکستان در جمع خبرنگاران، با بیان این مطلب، افزود: گردشگری سلامت و مبادلات دارویی و تجهیزات پزشکی نیز یکی از ظرفیت‌های دو کشور برای ارتقاء مراودات تجاری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یادداشت تفاهم کمیسیون مشترک دو کشور موضوعات متنوعی را شامل می‌شود

وی با بیان اینکه یادداشت تفاهم کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور، موضوعات متنوع و متعددی را شامل می‌شود، تصریح کرد: برای عملیاتی شدن این یادداشت تفاهم، برنامه زمانبندی باید تدوین و کنترل‌های لازم ایجاد شود.

تهاتر و تجارت ترجیحی، ۲ ظرفیت دیگر برای گسترش مراودات

وزیر صمت همچنین دو موضوع تهاتر و تجارت ترجیحی را دو ظرفیت دیگر برای گسترش مراودات دانست.

فاطمی امین با بیان اینکه ازبکستان یکی از کشور‌های مهم منطقه و از لحاظ صنعتی پیشرفت‌های خوبی دارد، اضافه کرد: در حوزه‌های مختلف از جمله سلامت، کشاورزی، حمل و نقل و انرژی مذاکرات خوبی داشتیم و به نتایج مثمرثمر رسیدیم.

تاکید ازبکستان بر استفاده از فناوری‌های ایران

وی با بیان اینکه در حوزه فناوری و سرمایه گذاری‌های مشترک نیز به توافقات خوبی رسیده‌ایم، ادامه داد: معاون نخست‌وزیر ازبکستان بر استفاده از فناوری‌های ایران در این کشور تاکید کرده است و در این سفر از یکی از مراکز فناوری ایران بازدید خواهد داشت.

رسیدن به حجم مبادلات یک میلیارد دلاری میان ایران و ازبکستان قابل تحقق است

وزیر صمت در ادامه با بیان اینکه دو کشور زمینه‌های همکاری‌های بسیار زیادی دارند، تصریح کرد: اگر ظرفیت‌های اقتصادی دو کشور را به اندازه روابط دیرینه فرهنگی و تمدنی دو کشور ارتقا دهیم، گام بسیار بزرگی برداشته‌ایم و رسیدن به حجم مبادلات یک میلیارد دلاری پیش‌بینی شده قابل تحقق است.

تفاهم‌نامه مشترک اجلاس تبدیل به یک برنامه عملیاتی می‌شود

فاطمی امین همچنین بیان کرد: تفاهم‌نامه امروز را تبدیل به یک برنامه عملیاتی و دارای زمان‌بندی خواهیم کرد، معاون نخست‌وزیر ازبکستان بسیار عملگرا است و این یادداشت تفاهم به صورت ماهانه کنترل و رصد می‌شود.

اجلاس چهاردهم سرآغاز یک جهش در روابط اقتصادی میان دو کشور می‌شود

وی در ادامه، گفت: هیئت ۴۰ نفره ازبکستانی شامل معاون نخست وزیر، سه وزیر و پنج معاون وزیر به ایران آمدند، اجلاس چهاردهم سرآغاز یک جهش در روابط اقتصادی میان دو کشور خواهد بود.

گفتنی است که در روز اول چهاردهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و ازبکستان با حضور سید رضا فاطمی امین «وزیر صمت کشورمان» و عمر زاق اف «معاون نخست وزیر و وزیر سرمایه گذاری و تجارت خارجی»، یادداشت تفاهم کمیسیون مشترک دو کشور (پروتکل اجلاس چهاردهم) و دو سند همکاری دیگر به امضای طرفین رسید.

بیشتر بخوانید: صادرات به اکو ۵۱ درصد رشد کرد

انتهای پیام/

برچسب ها: وزیر صمت مبادلات تجاری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر صمت مبادلات تجاری یادداشت تفاهم کمیسیون مشترک ایران و ازبکستان معاون نخست وزیر قابل تحقق فاطمی امین وزیر صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۳۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با بیان اینکه ما به دستاوردهای جهاد دانشگاهی افتخار می‌کنیم گفت: برای برای اجرایی شدن ۱۰۰درصدی تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی آماگی کامل داریم.

علی محمد زنگانه عصر پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در دیدار با حسن مسلمی نائینی رئیس جهاد دانشگاهی کشور، ابراهیم شهبازی رئیس جهاد دانشگاهی استان و معاونین وی اظهار کرد:  جهاد دانشگاهی گلستان علی رغم اینکه یکی از جوان‌ترین نهادهای جهاد دانشگاهی در کشور است در زمینه علمی، پژوهشی و رصد مشکلات و مسائل استان دستاوردهای خوبی داشته است.

استاندار گلستان با اشاره به اینکه این استان علی رغم ظرفیت‌ها و ثروت‌های بزرگ خدادادی جزء استان‌های محروم و کم برخوردار کشور است، گفت: درآمد سرانه مردم گلستان کمتر از متوسط میانگین کشوری بوده و با رشد اقتصادی پنج درصدی در دولت سیزدهم درآمد مردم کمی بهبود یافت ولی تا رسیدن به شرایط مطلوب فاصله داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ما به دستاوردهای جهاد دانشگاهی افتخار می‌کنیم، گفت: برای اجرایی شدن ۱۰۰ درصدی تفاهم نامه مشترک با جهاد دانشگاهی آماگی کامل داریم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این دیداربا اشاره به اینکه استان گلستان را در زمینه گیاهان دارویی، دام سبک و سنگین و گردشگری اسب ترکمن مستعد پیشرفت و توسعه دانست و گفت: بنای جهاد دانشگاهی بر رفع مشکلات مردم است.

مسلمی نائینی تصریح کرد: در پارک‌ها می‌توانیم علاوه بر قرار دادن محلی برای پرورش استعداد دانشجویان با آموزش برندسازی محصولات، بازاریابی و تجارب‌سازی دانشجویان را برای کسب درآمد پایدار اماده کنیم.

وی با اشاره به شعار سال و مردمی‌سازی اقتصاد گفت: ما تولیدات علمی بزرگی در جهاد دانشگاهی داریم که باید با مشارکت مردم و استفاده از نقدینگی موجود در جامعه آن را تبدیل به محصول کرده تا مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور  در این دیدار با اهداء لوح سپاس از دکتر «علی‌محمد زنگانه» استاندار گلستان به عنوان استاندار برتر حامی دانش‌بنیان تقدیر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون‌های والیبال ایران و عمان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • تاکید امیرعبداللهیان بر تفاهم در انتخاب رئیس جمهور لبنان
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • جام ملتهای فوتسال آسیا؛ تیم ملی ایران در آستانه رسیدن به 300 امتیاز و هزار گل