Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@21:15:41 GMT

لزوم حذف تردد سواره در عرصه اثر باستانی هگمتانه

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۴۰۳۱

لزوم حذف تردد سواره در عرصه اثر باستانی هگمتانه

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد محمدی عصر یکشنبه در شورای ترافیک شهرستان همدان خواستار رفع موانع ثبت جهانی هگمتانه شد و گفت: در این عرصه باید تمامی تلاش‌ها را در پیش بگیریم.

وی با بیان اینکه متأسفانه استان همدان علی رغم وجود ظرفیت‌های تاریخی همچنان فاقد آثار جهانی ثبت شده است، اظهار کرد: باید به نحوی پیش رویم که بتوانیم پاسخگوی نسل‌های آینده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان همدان به مزیت‌های ثبت آثار جهانی اشاره کرد و افزود: با ثبت جهانی آثار تاریخی می‌توان در عرصه گردشگری و بین المللی حرف‌هایی برای گفتن داشت و زمینه را برای رونق اقتصادی فراهم کرد بدین ترتیب باید همت‌ها را به کار بسته و برای ثبت جهانی منظر تاریخی هگمتانه تا همدان وارد کار شد.

این مسئول در این زمینه خطاب به مسئولین میراث فرهنگی، شهرداری، پلیس راهور و راه و شهرسازی همدان گفت: باید در جهت حذف تردد سواره در عرصه هگمتانه وارد کار شد.

محمدی با بیان اینکه برابر طرح تفصیلی موجود باید در اسرع وقت نسبت به اصلاح موارد ترافیکی و مسیرهای دسترسی در عرصه هگمتانه اقدام شود، اظهار کرد: اصلاح مسیرهای تردد سواره در خیابان و میدان اکباتان، تقاطع بلوار علویان و الوند، دباغ خانه، بازار آهن فروشان و پارک سوار کوی گذر از جمله موارد اجرای این طرح است.

فرماندار شهرستان همدان خاطرنشان کرد: ضمن بررسی طرح مطالعاتی انجام شده پیش خواهیم رفت و تا قبل از پایان سال نیز این کار باید اجرایی شود.

کد خبر 5429422

منبع: مهر

کلیدواژه: علی محمد محمدی اداره کل میراث فرهنگی همدان تپه هگمتانه ویروس کرونا کرمانشاه بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا بارش برف همدان عکس استانها گرگان واکسن کرونا بارش باران تبریز اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: هیچ‌گاه نمی‌توان تمدن ایرانی-اسلامی را از عرصه جهانی حذف کرد؛ چنانچه امروز رشادت و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در تاریخ چندصد ساله اخیر بی‌نظیر بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده عصر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز ملی خلیج فارس اظهار کرد: آغاز تمدن بشری مرهون ایرانی‌ها است و هر تمدن بزرگی نشانه‌های معرفتی و هویتی دارد که این نشانه‌ها در طول تاریخ تثبیت شدند و نمی‌شود با هجوم به ارزش‌های تثبیت‌شده هویت ملت و اعتبار تاریخی و تمدنی‌اش را از آن گرفت.

وی افزود: آنچه که امروز در جهان معاصر شاهدش هستیم، تلاشی بسیار مذبوحانه و ناموفق برای گرفتن بخشی از هویت ملتی است که سرنوشت تاریخ را تغییر داده و در آینده آخرالزمان هم به برکت اسلام سرنوشت دنیا را تغییر خواهد داد و این وعده بزرگ الهی است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه با اطمینان خاطر از همه کسانی که در فضای دانشگاهی در حوزه هویت‌بخشی فرهنگی فعالیت می‌کنند، حمایت می‌کنیم، گفت: معتقدیم که هیچ‌گاه نمی‌توان تمدن ایرانی-اسلامی را از عرصه جهانی حذف کرد؛ چنانکه امروز رشادت و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در تاریخ چندصد ساله اخیر بی‌نظیر بوده است.

قاسم‌زاده ادامه داد: بنابراین شاهد اقتدار بزرگ جهانی و آغاز ظهور تمدنی جدید در عصری هستیم که با ظهور انقلاب اسلامی شتاب گرفته و امروز شاهد تحولات بسیار ارزشمند و در عین حال شتابان در عرصه تحولات جهانی هستیم.

وی تصریح کرد: همین عملیات وعده صادق که با همکاری نیروهای نظامی و نهادهای علمی یعنی دو بازوی اقتدارآفرین نظام جمهوری اسلامی رقم خورد، صفحه تاریخ را عوض کرد و از این پس ما شاهد اتفاقات دیگری در معادلات جهانی خواهیم بود و این به برکت پاسداشت افتخارات و هویت‌هایی است که به آن می‌نازیم و پایبندیم.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) جنگ شناختی بزرگ‌ترین نبرد از مجموعه عظیم جنگ ترکیبی است، گفت: در این جنگ دشمنان دنبال این هستند که نسل جوان را از هویت‌های خودشان خالی کنند، باید بتوانیم از داشته‌ها و میراث کهن دفاع کنیم؛ به ویژه در مباحثی که برای ما جنبه حیثیتی پیدا کردند.

قاسم‌زاده افزود: نام خلیج فارس همواره در تاریخ بوده و چندصد هزار سال سابقه دارد و قطعاً تا زمانی که جهان باقی است، نام این خلیج فارس خواهد ماند و اگر کشورهای کوچک و تازه به استقلال رسیده منطقه بخواهند تلاش کنند تا نام این خلیج را تغییر بدهند، بی‌شک موفق نخواهند شد، چون پشتوانه تمدنی ندارند.

وی ادامه داد: وظیفه دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌هایی که در تراز انقلاب اسلامی قدم برمی‌دارند، این است که بتوانند بازخوانی از داشته‌های گذشته و میراث‌هایمان داشته باشند تا بتوانیم در افق‌های پیش رو با اتکا به توانایی‌های قشر جوان و اثرگذار آینده خوبی را برای کشور رقم بزنیم؛ اطمینان داریم ذهن سیال و پویای جوانان هر گره و مشکلی در مسیر پیشرفت ایرانیان را بر خواهد داشت.

نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استان با یادآوری اینکه آینده از آن ایرانی‌هاست، گفت: امیدواریم با همگرایی و هم‌افزایی توانایی‌هایی که در کشور وجود دارد و همچنین همراهی دانشجویان و نهادهای دانشگاهی و در نهایت همکاری‌های گسترده بین محیط‌های علمی-فناوری و نظامی روز به روز شاهد اقتدار بیشتر کشور باشیم تا همواره بتوانیم نقش حیاتی خود را ایفا کنیم و باعث نجات بشریت از هرگونه بی‌عدالتی در عرصه جهانی باشیم.

قاسم‌زاده اضافه کرد: دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی بر اساس مأموریت‌های ویژه خود در حوزه‌های ملی و فراملی رسالت خودش را در انتقال میراث کهن به نسل‌های امروزی و همچنین مهمانان خارجی این شهر و کشور انجام می‌دهد تا این مهمانان را به سفیران فرهنگی و تمدنی ما در کشورهای خودشان تبدیل کنند.

وی ادامه داد: به این ترتیب نام ایران اسلامی با همه عناصر هویتی خودش نقش اثرگذار در حکمرانی جدید و نظم تمدنی نوین دنیا ایفا خواهد کرد.

کد خبر 749832

دیگر خبرها

  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • استقرار گروه‌های پایش و مرمت در نقش رستم
  • لزوم خودداری شهروندان خوزستانی از تردد غیرضروری در هنگام بارندگی
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • لزوم بهره‌گیری از فناوری‌ و دستاورد‌های دانش‌بنیان در حفاظت محیط زیست
  • باران بهاری میهمان دیار هگمتانه
  • بارندگی در همدان تصادفات را ۴۰ درصد افزایش داد
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال