Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی توزیع‌کنندگان عمده نهاده‌های دام و طیور و آبزیان، گفت: طی چند ماه اخیر ارز نهاده‌های دامی تخصیص داده شده است و در حال حاضر نیز نهاده ذرت، سویا و جو به بازار تزریق شده و التهابات بازار فروکش کرده است.

محسن حافظ در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت روند توزیع نهاده در کشور، گفت: در سنوات گذشته زمانی که مرغدار و دامدار قصد خرید نهاده را داشت بر اساس نیاز و زمان تحویل کالای خود اقدام به ثبت سفارش می‌کرد، و در نهایت کالا‌ها به‌موقع به‌دست مرغدار و دامدار می‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین بازار عرضه و توزیع نهاده در گذشته کاملا رقابتی بود که این رقابت بهترین شرایط و قیمت نهاده را در اختیار دامدار و مرغدار قرار می‌داد.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی توزیع‌کنندگان عمده نهاده‌های دام و طیور و آبزیان، گفت: در حال حاضر دیگر این شرایط وجود ندارد، زیرا عرضه و توریع نهاده‌ها منحصرا از طریق سامانه بازارگاه انجام می‌پذیرد.

حافظ بیان کرد: طی چند ماه اخیر ارز نهاده‌های دامی تخصیص داده شده است و در حال حاضر نیز نهاده ذرت، سویا و جو به بازار تزریق شده و التهابات بازار فروکش کرده است.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: باتوجه به واردات تخم‌مرغ نطفه‌دار و افزایش تولید جوجه یک روزه طی سه ماه زمستان تعداد جوجه‌ریزی به ۱۳۰ میلیون قطعه رسیده است بنابراین مازاد تولید را در شب عید خواهیم داشت که این مازاد به کاهش قیمت تمام شده گوشت مرغ کمک می‌کند.

رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی توزیع‌کنندگان عمده نهاده‌های دام و طیور و آبزیان، گفت: در حالی که اصلاح ارز ترجیحی به نفع تولید بوده و رانت را از بین می‌برد، ولی به دلیل تبعات اجتماعی متوقف شده و در کمیسیون تلفیق تصمیم گرفتند که ۹ میلیارد دلار برای نهاده‌های دامی در بودجه سال ۱۴۰۰ در نظر بگیرند.

بیشتر بخوانید: مشکل اصلی و اساسی در صنعت دامپروری تامین نهاده است


انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی نهاده های دامی تخصیص ارز

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی نهاده های دامی تخصیص ارز نهاده های دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۴۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جواد کرمی در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه رسالت اصلی تنظیم بازار کاهش التهاب بازار است افزود: برای رصد و مدیریت منظم بازار در کنار همکاری مردم لازم است قبل هر اتفاقی در عرصه ی عرضه و تقاضا  آسیب شناسی و پیشگیری شود.

وی افزود: باتوجه به افزایش کرایه خودرو های حمل و نقل عمومی در سطح شهر لازم است نظارت ها در این حوزه نیز افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مدیریت جمع آوری سیب صنعتی در استان بیان کرد: سیب تولیدی در استان بر پایه صادرات تولید می شود و تمامی محصول قابلیت استفاده در آذربایجان غربی ندارد هرچند در این زمینه ظرفیت های خوبی در بخش فراوری وجود دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت سیب صنعتی بسیار مطلوب بود گفت: جمع آوری بهداشتی این محصول خواسته شهروندان بود که بعد از تلاش های بسیار و همکاری سردخانه داران محقق شد.

کرمی درباره صادرات سیب نیز گفت: استانداری تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی در ماههای گذشته انجام داده است حتی عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای این محصول نیز اعمال نشد تا بازار مدیریت شود.

وی افزود: کشاورزان بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات نشر خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است