Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ حادثه روز گذشته در یکی از انبارهای غیرمجاز فرآورده‌های نفتی در ارومیه تلنگری برای مسئولان است که نظارت جدی در خصوص چنین اماکنی داشته باشند، انبارهایی که در صورت بروز حوادثی مشابه نمی‌توان میزان خطر آن را بررسی کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزارش تسنیم از ارومیه، عصر روز گذشته خبری در شبکه مجازی منتشر شد که حاکی از آتش‌سوز در سه‌راهی دخانیات ارومیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال این حادثه، نیروهای آتش‌نشانی با استفاده از امکانات 3 ایستگاه شهری موفق شدند نسبت به مهار آتش اقدام کرده و از بروز فاجعه‌ای بزرگ جلوگیری کنند.

حال و روز ماجرا بر اساس آنچه رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ارومیه گفته، به دلیل نشت نفت و بنزین در یکی از انبارهای غیرمجاز فرآورده‌های نفتی بوده که همین امر موجب بروز حادثه آتش‌سوزی و انتشار دود غلیظ عظیم در منطقه شده بود.

این اتفاق هرچند با تلاش و ازخودگذشتگی آتش‌نشانان مهار شد، اما موضوع حائز اهمیت این است که گویا گوش شنوایی برای رسیدگی به وضعیت موجود در منطقه اطراف انبار شرکت نفت ارومیه که به عنوان تجمع انبارهای غیرمجاز فرآورده‌های نفتی به شمار می‌آید، وجود ندارد.

با وجود تذکرات چندین باره رسانه‌ها در خصوص خطرات احتمالی وجود انبارهای غیرمجاز در مجاورت انبار شرکت نفت و نیز ترددهای بالای این منطقه به دلیل وجود پایانه ترابری و نیز تجمع مردم در مغازه‌ها و اماکن فروش اقلام در اطراف منطقه، هنوز مسئولان زحمت رسیدگی به موضوع را به خود نداده‌اند و هیچ برخورد قابل توجهی با عوامل چنین تخلفاتی انجام نشده است.

بروز حادثه روز گذشته و خطری که مردم و اهالی منطقه و نیز بسیاری از رهگذران در این محل آن را لمس کردند، باید به عنوان زنگ خطری برای مسئولان شهری و استانی باشد که در صورت اندکی کم‌توجهی به موضوع انبارهای غیرمجاز فرآورده‌های نفتی باید در انتظار فجایع بزرگ و غیرقابل جبرانی برای شهروندان و منطقه بود.

مصوبه مجلس: اختصاص 16 هزار میلیارد تومان برای آبادانی مناطق محروم از محل فروش نفتمجوز مجلس به دولت برای جبران کسری صادرات نفتی از محل صندوق ذخیره ارزیتعیین سقف منابع درآمدی حاصل از صادرات نفت و گاز در سال آینده

بهتر است مدیران مربوطه به ویژه مدیران شرکت فرآورده‌ای نفتی منطقه ارومیه ضمن بررسی زوایای مختلف این حادثه، برای پیشگیری و جلوگیری از تکرار آن فکری به حال چنین مراکزی که در سطح شهر و به ویژه در اطراف انبار شرکت نفت کم نیستند، بکنند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان غربی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۵۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • انتصابات جدید در مناطق یک و چهار همچنین سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • برخورد ۳ دستگاه خودرو حادثه آفرید
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان