Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@09:16:25 GMT

اتصال نخبگان و صنعت‌گران در سراهای نوآوری

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۵۶۲۰

اتصال نخبگان و صنعت‌گران در سراهای نوآوری

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، از دیرباز تاکنون ایجاد اشتغال برای نسل جوان جزو اولویت‌ها بوده است. البته تحقق  این مهم در قالب کارآفرینی، ایجاد اشتغال، طرح پایش و ... در دانشگاه آزاد اسلامی کلید خورده است تا به این شکل بتوان در راستای ایجاد اشتغال و توسعه شغلی فعالیت کرد.

بهرام ودودی مفید، مسئول راه‌اندازی سرای نوآوری فرآورده‌های کشاورزی فراسودمند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسکانیوز با بیان اینکه سرای نوآوری با گرایش محصولات فراسودمند دامی و کشاورزی در مراغه فعال است، گفت: یکی از معضلات واحدهای فناوری و هسته‌های فناور در مراکز رشد ایجاد اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 هر روز تعداد مراکز رشد افزایش یافته و دانشگاه آزاد اسلامی صرفا در مرکز رشد این مشاغل را توسعه داده تا بتواند به بهره‌برداری پرداخت.

مسئول راه‌اندازی سرای نوآوری فرآورده‌های کشاورزی فراسودمند تاکید کرد: در ابتدا دانشگاه آزاد اسلامی طرح سراهای نوآوری و مشابه آن کارخانه‌های نوآوری در دنیا و کشور را مطرح کرد. برای مثال در تهران، مشهد و چندین استان کارخانه‌های نوآوری زیرنظر معاونت علمی رییس جمهور فعالیت ‌می‌کنند. این الگوی تکامل یافته را دانشگاه آزاد اسلامی طراحی کرده و طرح سراهای نوآوری در زمینه مرکز شتابدهی و مرکز رشد تقسیم‌بندی شد که بعد از فعالیت مرکز رشد به استارتاپ‌ها تبدیل شد و  هم اکنونفعالان استارتاپی در مرکز شتابدهی فعالیت می‌کنند.

مسئول راه اندازی سرای نوآوری فرآورده‌های کشاورزی فراسودمند ادامه داد: اساتید و هیات علمی دانشگاه با توجه به کاهش تعداد دانشجو و شیوع کرونا اساتید در سراهای نوآوری جذب شده و به نقش‌آفرینی در اکوسیستم سراهای نوآوری به عنوان راهنما فعالیت نخبگان را بررسی می‌کنند.

ودودی مفید با بیان اینکه با توجه به بافت و ظرفیت هر استان و منطقه طرح توجیهی برای سراهای نوآوری را تایید کرده است، افزود: با توجه به اینکه مراغه مهد کشاورزی است به جمع بندی ظرفیت‌های کشاورزی پرداخته شده است. دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق گام دوم در خرداد ۱۴۰۱ در مصلی امام خمینی برگزار می‌کند.

کارآفرینی از اولویت سراهای نوآوری

مسئول راه‌اندازی سرای نوآوری فرآورده‌های کشاورزی فراسودمند در پاسخ به این سوال که فعالیت در این سراها  به چه میزان در تحقق اهداف شما موثر بوده است؟ ادامه داد: کارکردهای جدید در راستای دانشگاه کارآفرین مطرح است. دانشگاه کارآفرین دانشگاهی مساله محور است با توجه به وجود مشکلات در حوزه اشتغال در بین متخصصان و بعد از جمع‌بندی نظرات و چالش‌ها  در کار تولید سراهای نوآوری بهترین مرحله اتصال بین صنعتگران و نخبگان دانشگاهی است.

مسئول راه‌اندازی سرای نوآوری فرآورده‌های کشاورزی فراسودمند تاکید کرد: تاکنون در هر هکتار زمین ۱۷۰ تن سیب با کمک جهاد کشاورزی تولید شده است. در حالی که متوسط تولید سیب در هر هکتار ۱۰۰ تن است.  با توجه به ظرفیت‌های واحد، اشتغال و برنامه‌ریزی تغییر کاربری‌ها انجام شده است و تولید و پرورش گوسفند رومانوف با چند قلوزایی ترویج یافته است. طرح پویش اشتغال هم به این شکل انجام شده است.

ودودی مفید درباره درآمدزایی در سراهای نوآوری گفت: با توجه به اینکه در این فعالیت‌ها نوپا هستیم به شکل محدود درآمد چندانی نداشتیم، اما توانستیم با توجه به فعالیت‌های انجام شده درآمدهای مناسب کسب کرد. البته در این سرای نوآوری کشت گیاهان زینتی  و پرورش گوسفند رومانوف انجام می‌شود. هم اکنون درختان زینتی به استان‌های دیگر صادر می‌شود. امیدواریم تمامی اقدامات کارآفرینی انجام شود.

وی  با بیان اینکه کرونا با مزایا و معایب متعدد همراه بوده است، تاکید کرد: کرونا با تغییر نگرش و  توسعه توانمندی‌ها  منجر شد تا سراهای نوآوری آن طور که باید به فعالیت بپردازند.

 انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1130431 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی سراهای نوآوری ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۵۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران