Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیدبلند خلیج‌فارس به‌عنوان بزرگ‌ترین قطب گازی غرب آسیا با حمایت از سازندگان و تولیدکنندگان توانمند داخلی طی یک سال گذشته از خروج ۱۰۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، محمود امین‌نژاد در آستانه آغاز سومین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی که از امروز در کیش آغاز به‌کار می‌کند، اظهار کرد: سیاست‌های این شرکت مبتنی بر استفاده حداکثری از دانش و توان متخصصان و سازندگان داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این زمینه ادامه داد: کمیته‌های خودکفایی و حمایت از ساخت داخل بیدبلند خلیج‌فارس با بررسی‌های کارشناسی و امکان‌سنجی توانستند بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال از تجهیزات و تولیدات داخلی در بخش پالایشگاهی و پروژه‌های توسعه‌ای شامل خرید تجهیزات حساس دوار، پکیج‌های تولید هوا و ازت، انواع تجهیزات برق و ابزاردقیق، لوله و اتصالات، فیلتر و مواد شیمیایی را از داخل تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج‌فارس در ادامه گفت: با توجه به تجربه‌های موفق در زمان ساخت این پروژه ملی خوشبختانه در زمان بهره‌برداری و انجام پروژه‌های توسعه‌ای طی یک سال گذشته از خروج ۱۰۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری شده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس سازندگان داخلی ساخت داخل بیدبلند خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۷۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اظهار داشت: امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به گونه‌ای که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.
وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم، زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.
شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه در ماه رمضان حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین المللی متوقف کرده و تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.
شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. حتما باید کریدور‌های صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.
وی ادامه داد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما