Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرسول دریایی روز دوشنبه در دیدار با جمعی از اساتید و مسوولان دانشگاه جامع امام حسین (ع) افزود:این قفس های زیرآبی برای نخستین بار در استان هرمزگان و کشور اجرایی می شود و امید است شاهد نتیجه مطلوب آن باشیم.
وی با بیان اینکه از همه طرح ها و ایدهایی که درجهت سرعت بخشی خدمت رسانی به مردم و افزایش تولیدات شیلاتی باشد، استقبال می کنیم افزود: خودکفایی کامل در ساخت و نصب سازه های مورد نیاز پرورش ماهی در قفس دریایی و تامین بچه ماهی چالشی است که انتظار  داریم جامعه علمی و  دانشگاهی برای رفع آن‌ها ها ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تولید نرم افزار های رایانه ای مدیریت پرورش آبزیان در قفس، استفاده از سیستم های هوشمند و ربات ها در صنعت پرورش ماهی در قفس مانند ربات های تمیز کننده تور و کنترل قفس حرکت و توسعه آبزی پروری از مناطق ساحلی به سمت اعماق دریا همراه با تکنولوژی و لجستیک مناسب را یکی دیگر از اهداف شیلاتی دانست و بیان داشت: امید است جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاهیان بتوانند در این زمینه ها اقدام‌ها و دستاوردهای خوبی داشته باشند.
 

برچسب‌ها پرورش ماهی آبزیان دریایی هرمزگان سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پرورش ماهی آبزیان دریایی هرمزگان پرورش ماهی آبزیان دریایی هرمزگان سازمان شیلات ایران پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۹ دریانورد در چهار عملیات جداگانه در شرایط نامساعد جوی در آب‌های استان از شرایط اضطرار خارج و نجات یافتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، اسماعیل مکی‌زاده با اشاره به نجات 29 دریانورد در آب‌های استان افزود: با وجود هشدارهای اعلام شده اما برخی از دریانوردان استان مبادرت به دریا روی در شرایط نامساعد جوی کرده که این بی‌توجهی باعث ایجاد شرایط اضطرار و خطر برای این دریانوردان شد.‌

وی با بیان اینکه شرایط نامساعد جوی حاکم بر استان از روزها قبل اطلاع‌رسانی شده بود، در توضیح جزیبات این چهار عملیات نجات گفت: یک فروند کشتی به دلیل به گل نشستن در 4 مایلی جنوب اسکله بهمن قشم دچار اضطرار شد که با اعزام تیم جستجو و نجات دریایی(ناجی 19) به محل 13 نفر از سرنشینان این شناور از شرایط اضطرار خارج شدند.

به گفته معاون اداره‌کل بنادر هرمزگان؛ یک فروند قایق صیادی نیر با 6 سرنشین در پنج مایلی جنوب بندر شهید حقانی به دلیل نقص فنی و شرایط نامساعد جوی دچار اضطرار شده بود که توسط ناجی 15 نجات پیدا کرد.‌

مکی‌زاده گفت: همچنین یک فروند قایق صیادی با سه نفر سرنشین در 6 مایلی جنوب شرق جزیزه هرمز به دلیل اتمام سوخت و شرایط نامساعد جوی اعلام اضطرار کرده که با اعزام شناور Rib سرنشینان این شناور نیز نجات یافتند.

وی اضافه کرد: در عملیات دیگری یک فروند لنج در هشت مایلی جنوب جزیره هرمز دچار حریق شد که هفت نفر از سرنشینان آن نیز توسط قایق های همیار ناجی و ناجی 15 و 19 نجات پیدا کردند.

لازم به ذکر است، تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره 1550 تماس بگیرند.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • نجات ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • نجات جان ۲۹ دریانورد در آب‌های هرمزگان
  • بیانات رهبری در جمع معلمان شور امید آفرین و انگیزه بخش بود
  • تعطیلی بنادر مسافربری غرب هرمزگان
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات