Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@16:06:36 GMT

فیلم سینمایی ملخ به آمریکا می‌رود

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۸۵۲۷

فیلم سینمایی ملخ به آمریکا می‌رود

تهیه کننده فیلم سینمایی "ملخ" از حضور این فیلم در جشنواره "جنوب از جنوب غربی" تگزاس خبر داده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، منیژه حکمت با انتشار عکسی در اینستاگرام خود آورده است:

"فیلم سینمایی "ملخ" به کارگردانی فائزه عزیزخانی، تهیه کنندگی منیژه حکمت و مهشید آهنگرانی و پخش بین‌المللی شرکت ایرماژ، در نخستین نمایش جهانی، در جشنواره "جنوب از جنوب غربی" اکران می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جشنواره بزرگ آمریکایی که تا کنون با سینمای نوین ایران بیگانه بوده است از بیستم تا بیست‌ونهم اسفند ماه سال جاری در شهر آستین در ایالت تگزاس برگزار می‌شود.

راهیابی "ملخ" به این جشنواره بزرگ، معتبر و تاثیر گذار می‌تواند پنجره ای جدید را روی فیلم‌های مستقل ایرانی بگشاید.

فائزه عزیزخان در دومین فیلم خود، با تیزبینی و شوخ طبعی، دختری نویسنده را در مرکز فیلم قرار داده است که در شرف از دست دادن اتاق و درآمدی از آن خود است، همان چیزهایی که یک نویسنده برای نوشتن به آن نیاز دارد.

"ملخ" داستان یک روز از زندگی هانیه با بازی هانیه توسلی است، نویسنده‌ای شکست خورده و عاشق سینما که فیلم‌نامه‌ای الهام پذیرفته از زندگی خود را برای کارگردانی در اختیار دوست نزدیک خود پگاه، با بازی پگاه آهنگرانی قرار داده و در جریان تمرین و روخوانی، از قضاوت همگان درباره شخصیت اصلی فیلم‌نامه به امان آمده است."

کد خبر 557016

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فیلم ملخ فیلم سینمایی ملخ فیلم سینما شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید

این اثر که از چهار فصل زمستان، پاییز، تابستان و بهار تشکیل شده، نگاهی متفاوت و نقادانه به فضای انتظار جامعه امروز است. رمان با یک اتفاق شگفت و غریب آغاز می‌شود، جشن نیمه‌شعبان و مجلسی پرشور و بسیاری که فریاد «آقا بیا» سرداده‌اند… در این میان جوانی و فریادی که: «آقا نیا…» این شروع جذاب ما را با شخصیت‌هایی آشنا می‌کند که همه مدعی انتظارند اما وقتی هنگام عمل می‌رسد و هنگامه عمل به شعارها می‌رسد، آن نمی‌کنند که می‌گفتند. رمان در فضایی مکاشفه‌گونه و بی‌زمان پیش می‌رود و مواجه همه آدم‌ها را می‌بینیم با قصه ظهور… و کشف چرایی «آقا نیا» ی جوان.

شجاعی در این رمان همه اقشار و همه آدم‌ها را با بهانه‌هایشان برای نخواستن امر ظهور، دقیق و ظریف معرفی می‌کند. تا آنجاکه حتی به راوی هم رحم نمی‌کند و در فضایی بسیار بدیع، خودش را هم در معرض این امتحان می‌گذارد. نویسنده در «کمی دیرتر» همه آفت‌های انتظار را با شخصیت‌های قصه‌اش برای مخاطب روایت نمی‌کند، بلکه به تصویر می‌کشد و نشانش می‌دهد… انسان‌های مدعی انتظار و منتظر ظهور غریبه نیستند؛ خودمانیم و شجاعی در رمانش به خوبی به این زبان دست یافته که وقتی از هر قشر و صنف و گروهی یک نمونه آورده با مصادیق کار ندارد و در پی اثبات شمول ادعایش است.

نویسنده در پایان همه موشکافی‌ها در نقد منتظران به دنبال آن است که مخاطب منتظر واقعی را بشناسد و ببیند که انتظار به فریادهای بلند «آقا بیا» نیست؛ به دلی است که برای حضرت می‌تپد و اخلاصی که میان زندگی جاری است و آقایی که خودش به دیدار منتظرانش می‌آید…

خدیجه زمانیان یزدی

دیگر خبرها

  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • میراث «پل آستر» در سینما
  • دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • «کمی دیرتر» به چاپ هفدهم رسید
  • بحران ادبیات داریم