Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، "محسن صالحی‌نیا" از رشد ۲۷۰ درصدی حجم قراردادهای لوله گستر در سال جاری خبر داد و افزود: با اجرای پروژه نگهداشت نفت از سوی وزارت نفت، نیاز به ۲۱۶‌هزار تن انواع لوله‌های فولادی بدون درز وجود داشت که با توافق ایدرو و شرکت ملی نفت ایران، مقرر شد داخلی‌سازی این حجم عظیم با استفاده از ظرفیت‌های کارخانه لوله گستر اسفراین طی برنامه زمان بندی شده و با اولویت‌های اعلامی مجموعه نفت انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیات عامل ایدرو گفت: برآورد صرفه جویی ارزی ناشی از تولید ۲۷ هزار تن لوله‌های تولید شده در سال جاری بیش از مورد نیاز این قرار داد ۴۰۰ میلیون یورو است که تاکنون با فعالیت تمام وقت کارگران و متخصصان لوله گستر اسفراین محقق شده است.

همچنین "محمد نوری امیری" معاون نوسازی و بهره برداری ایدرو گفت: علاوه بر حجم تولید شده سال جاری، حدود ۳۰ هزار تن انواع لوله‌های مورد نیاز در پروژه های رامشیر، منصوری، نرگسی، مارون، بی بی حکیمه، رسالت، دانان، سعادت آباد، کبود، فروزان، سیاهمکان اهواز ۱ و ۴، اهواز ۲و۵ منصور آباد و غیره در دست تولید این واحد صنعتی قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به تمرکز ایدرو در اجرای سیاست‌های توسعه ای وزارت صمت در جهت افزایش ظرفیت تولید واحدهای تابعه ایدرو، بیان‌داشت : برنامه تکمیل افزایش حجم ، بهسازی و نوسازی خطوط تولید لوله گستر اسفراین با بهره گیری از مجهزترین و به‌روزترین ماشین‌آلات جهانی در دستور کار این سازمان توسعه ای قرار دارد تا شرایط بهتری فولادی برای تولید و حتی صادرات فراهم شود.

کارخانه استراتژیک لوله گستر اسفراین تنها تولیدکننده انواع لوله‌های بدون درز در سایز های ۶ تا ۱۶ اینچ به فراخور نیاز حوزه های نفتی کشور است که علیرغم فشارهای ناشی از تحریم توانسته است با تامین نیازهای استراتژیک صعنت نفت کشور مانع اختلال در فرایندهای استخراج و انتقال نفت شود .

برچسب‌ها اسفراین وزارت نفت ایدرو صمت شرکت ملی نفت ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسفراین وزارت نفت ایدرو اسفراین وزارت نفت ایدرو صمت شرکت ملی نفت ایران لوله گستر اسفراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین

ناصر سودانی کارشناس انرژی در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره معضل ناترازی بنزین در کشور گفت: کشور ما از ابتدا در موضوع بنزین وابستگی قابل توجهی را به خارج داشته است و جز در مقاطع کوتاهی نتوانسته به خودکفایی بایسته ای برسد.

وی ادامه داد: عمده ترین دلیل ناترازی بنزین در کشور بالا بودن مصرف این فرآورده سوختی است و هم عدم تعادل بین تولید و مصرف باعث شده که با ناترازی بنزین در کشور مواجه شویم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: عمده ترین تلاشی که باید در کشور صورت بگیرد کاهش مصرف و افزایش تولید است به نحوی که تولید بنزین از مصرف آن بیشتر باشد.

سودانی افزود: کاهش مصرف بنزین به عوامل متعددی وابسته است، ابتدا اینکه باید استاندارد خودروهای تولید داخل را به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم که متاسفانه تا این استانداردها فاصله قابل توجهی داریم.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع دیگر که باعث مصرف بالای بنزین شده تردد ماشین های تک نفره است، این تردد های نامتعارف تقریباً در کشور ما خیلی زیاد است و از سوی دیگر جاده ها و خیابان های ما هم شرایط مطلوبی را ندارد و همین امر بر افزایش مصرف بنزین تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما نتوانسته ایم که سبد سوختی را متنوع کنیم و جایگزینی را برای بنزین در نظر بگیریم. باید برای کاهش مصرف بنزین از گاز و برق و سایر سوخت های فسیلی هم استفاده می کردیم تا مصرف بنزین در کشور و تقاضا برای آن کاهش پیدا کند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: متاسفانه تولیدات خودروسازان ما به سمت خودروهای هیبریدی و با سوخت های سبز پیش نرفته است. با وجود گشایش پالایشگاه خلیج فارس هنوز نتوانسته ایم پا به پای مصرف تولید را افزایش دهیم و این امر باعث شده که به واردات بنزین تن دهیم.

سودانی گفت: البته سیاست های دیگری وجود دارد که عمده این سیاست ها به مصرف کننده آسیب می رساند و اگر سیاست گذاران مجموعه تولید و مصرف بنزین یعنی وزارت نفت، وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی و صنعت و معدن یک قرارگاه واحدی را تشکیل دهند و راهکارهای علمی و به روز را با استفاده از تجارت جهانی و همین طور متخصصان داخلی و خبرگان و نخبگان برای متنوع کردن سبد سوخت خودروهای داخلی استفاده کنند.

این کارشناس انرژی توضیح داد: باید از توان نخبگان موجود در کشور برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده کنیم و اقدام به پروراندن این اندیشه ها و ایده های جوانان کشورمان کنیم. البته باید به این نکته توجه کنیم که بنزین خودش مافیایی است که همواره سعی کرده به واردات این فرآورده سوختی دامن بزند تا خودشان به نان و نوایی برسند.

کد خبر 6093837 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد