Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@08:19:52 GMT

تصادفات خسارتی در استان مرکزی ۳۷درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۱۱۹۲

تصادفات خسارتی در استان مرکزی ۳۷درصد افزایش یافت

گروه استان‌ها ــ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی با بیان اینکه شهرداری‌های استان باید نسبت به بازنگری تابلوهای معابر شهری اقدام کنند گفت: تصادفات خسارتی در استان مرکزی ۳۷ درصد رشد داشته است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ علی حسینی ظهر امروز در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی با اشاره به آمادگی پلیس در ایام نوروز اظهار داشت: پلیس راهنمایی و رانندگی استان از 15 اسفند ماه فعالیت خود را به صورت جدی آغاز می‌کند و رسیدگی به تصادفات در لحظه و ترسیم کروکی و تحویل به طرفین تصادف انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فرمانداران باید شهرداری‌ها را نسبت به بازنگری تابلوهای معابر شهری موظف کنند تا در فرصت یک ماهه تا نوروز اصلاحات لازم انجام شود زیرا برخی از معابر به ویژه در اراک مشکل دارند.

رئیس پلیس راهور استان مرکزی ادامه داد: باید برای نصب بنرهای هشدارهای ترافیکی در ورودی شهرها اقدام شود همچنین باتوجه به اینکه باید 20 درصد ظرفیت تابلوهای تبلیغاتی در اختیار پلیس قرار گیرد دستگاه‌ها برای استفاده پلیس از ظرفیت تابلوهای تبلیغاتی شهری همکاری کنند.

حسینی تصریح کرد: خط‌کشی در معابر شهری باید مورد توجه باشد زیرا در بسیاری از شهرها این موضوع دارای نقیصه است و خط‌کشی‌ها در ایام نوروز کارآمد است همچنین اگر اماکن اسکان و استقرار پیشبینی می‌شود نشانی و آدرس اماکن به صورت بروشور در اختیار پلیس قرار گیرد تا بین مسافران توزیع شود.

وی ادامه داد: در تصادفات خسارتی 37 درصد رشد داشتیم به همین سبب در صحنه کروکی ترسیم می‌شود تا مردم بتوانند از بیمه خسارت دریافت کنند و در زمینه تصادفی که روز گذشته بین کامیون و پراید انجام شد این تصادف 300 متر با میدان سه راهی خمین فاصله داشت، این مسیر بزرگراهی نیست و کنار معبر امکان توقف وجود ندارد به همین سبب این موضوع باید مورد توجه باشد.

5 واحد به تاسیسات گردشگری استان اضافه شد

«مصطفی مرزبان» مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به آمادگی تاسیسات گردشگری گفت: در استان مرکزی 62 پروژه فعال در حال ساخت است که بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و استان مرکزی در سطح کشور استان برتر در زمینه صدور پروانه ساخت در تاسیسات گردشگری است و 306 تاسیسات گردشگری در قالب تاسیسات هفده گانه در سطح استان فعالیت می‌کنند.

وی افزود: امسال 5 واحد به تاسیسات گردشگری استان اضافه شده و 862 اتاق با 3 هزار و 40 تخت آماده پذیرایی از گردشگران ورودی به استان است.

مرزبان با اشاره به تسهیلات کرونایی برای تاسیسات گردشگری گفت: از طریق تسهیلات رفاهی منابع خوبی در اختیار تاسیسات گردشگری قرار گرفته و حدود 178 پرونده به بانک معرفی و از این تعداد حدود 300 اشتغال در استان ایجاد شده است.

وی تصریح کرد: بیش از 106 میلیارد تومان تسهیلات به بانک‌ها از محل تبصره 18 معرفی شده و 53 میلیارد تومان تسهیلات با نرخ 12 درصد در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

کاهش 12 درجه‌ای دمای هوا؛ تردد در محورهای خراسان شمالی با کندی انجام می‌شودتردد در تمام جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد روان استتردد در محورهای کوهستانی استان زنجان با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است

نظارت بر سفرها باید افزایش یابد

«حمیدرضا غیاثی» مدیرکل مدیریت بحران استانداری استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به پیش بینی بحران گفت: در حدود دو سال گذشته باتوجه به شیوع بیماری کرونا و محدودیت‌های سفر ستاد خدمات سفر تصمیمات و برنامه‌های ویژه در زمینه سفر نداشت اما امسال باتوجه به اینکه درصد زیادی از مردم واکسن زدند پیش بینی می‌شود سفرها انجام شود.

وی افزود: با واکسیناسیون گسترده در کشور و پیش بینی سفرها همه دستگاه‌ها باید از آمادگی لازم برخوردار باشند و در انجام اقدامات پروتکل‌های بهداشتی مورد توجه باشد.

4 اکیپ سیار در 4 محور پرتردد استان مرکزی ایجاد می شود

«علیرضا محمودی» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به آمادگی هلال احمر گفت: هلال احمر در زمینه امداد و نجات در ایام نوروز و گشت‌های سیار فعالیت می‌کند به طوری که 4 اکیپ سیار در 4 محور پرتردد استان پیش بینی کردیم.

وی افزود: ایجاد پست‌های راهنمایی مسافران نوروزی توسط جمعیت جوانان هلال احمر انجام می‌شود که امسال با شعار سلامت مسافران نوروزی با تذکرات لسانی در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تب‌سنجی، کنترل فشار خون و میزان اکسیژن و توزیع بروشور فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/713/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تاسیسات گردشگری استان مرکزی هلال احمر پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟

به گزارش خبرآنلاین، خبرساز شدن تصویری از یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از دسته‌های اسکناس ریال، بار دیگر جای خالی اسکناس درشت در اقتصاد ایران را به سیاستگذار یادآوری کرد. البته باید توجه کرد این موضوع منافاتی با ضرورت مهار تورم به‌عنوان یک اولویت برای سیاستگذار ندارد، اما به نظر می‌رسد با کاهش ارزش ریال، انتشار اسکناس‌های جدید که قابلیت پوشش معاملات را داشته باشد، یک ضرورت محسوب می‌شود. از سوی دیگر می‌توان با اطلاع‌رسانی بیشتر، استفاده از کارت‌های اعتباری مخصوص گردشگران را هم رواج داد

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: تصویر یک گردشگر روس با کیسه‌ای پر از اسکناس ریال بار دیگر افت ارزش ریال و جای خالی اسکناس‌های درشت را در اقتصاد ایران یادآور شد. این روزنامه پیش از این نیز نسبت به اثری که این موضوع بر وجهه بین‌المللی کشور خواهد داشت، اشاره کرده بود. حال بار دیگر ضرورت چاپ اسکناس‌های جدید در اقتصاد ایران مطرح می‌شود.

طی روزهای گذشته تصویری در شبکه‌های اجتماعی با عنوان «تصویری غم‌انگیز از ارزش سقوط پول ایران» دست‌به دست شد. این تصویر گردشگر روسی را نشان می‌دهد که ۳۰۰دلار را به ریال ایران تبدیل کرد و به‌دلیل حجم بالای این اسکناس‌ها آنها را با کیسه پلاستیکی حمل می‌کرد. در کنار مساله افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی، یکی از نکاتی که پس از انتشار این خبر باید به آن توجه کرد، جای خالی اسکناس‌های درشت در اقتصاد ایران است. همان‌طور که پیش از این نیز در گزارش‌هایی به این موضوع پرداخته سال‌ها است که پس از انتشار اسکناس ایران چک یک‌میلیون ریالی اسکناس بزرگ‌تری در اقتصاد ایران چاپ نشده است.

این در حالی است که با افزایش تورم قدرت خرید این اسکناس به‌شدت کاهش یافته است. در چنین شرایطی به نظر می‌رسد زمان آن رسیده باشد که سیاستگذار پولی دست به انتشار اسکناس‌های درشت‌تری برای سهولت مبادلات افراد بزند. البته پیش از این اخباری منتشر شده بود که خبر از برنامه بانک‌مرکزی برای چاپ ایران‌چک‌های ۵۰۰هزارتومانی می‌داد. خبری که البته پیگیری‌ها نشان داد صحت ندارد و پس از آن نیز بانک‌ مرکزی در اطلاعیه به‌طور رسمی خبر داد برنامه‌ای برای چاپ اسکناس‌های درشت‌تر ندارد. البته مشخص نیست سیاستگذار پولی به چه دلیل فعلا قصد ندارد در این راستا اقدامی انجام دهد.

نکته دیگری که دنیای اقتصاد در گزارش قبلی خود به آن اشاره کرده بود، اثری است که این موضوع می‌تواند بر وجهه اقتصاد کشور در مقابل گردشگران داشته باشد. موضوعی که در جریان انتشار تصویر مذکور شاهد آن بودیم. بنابراین یکی از دلایلی که با استناد آن می‌توان به لزوم چاپ اسکناس‌های درشت‌تر در اقتصاد ایران اشاره کرد، همین مساله است.

نقش پررنگ کارت‌های گردشگری

البته اگر عوامل دیگر را کنار بگذاریم و بخواهیم تمرکز خود را بر مساله گردشگران خارجی بگذاریم، یکی دیگر از نکاتی که به نظر می‌‎رسد در این زمینه مغفول مانده، فراهم کردن سازوکاری برای استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری است. هرچند به‌دلیل تحریم‌ها امکان استفاده گردشگران از کارت‌های اعتباری سایر کشورها وجود ندارد، اما بانک‌های کشور امکان استفاده از کارت‌هایی را برای گردشگران خارجی فراهم کردند. این کارت‌ها قابلیت شارژ دارند و گردشگران می‌توانند در لحظه آن را شارژ کنند. همچنین این امکان وجود دارد که در پایان سفر، باقی‌مانده کارت را دریافت کرده و آن را به ارز کشور خود تبدیل کنند. با این حال به نظر می‌رسد به‌دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی برای گردشگران خارجی چندان از این قابلیت استفاده نمی‌کنند. یکی دیگر از مسائلی که ضرورت چاپ اسکناس درشت را پررنگ می‌سازد، به صرفه کردن چاپ اسکناس برای بانک‌ مرکزی است. در شرایط فعلی بانک‌مرکزی می‌گوید هزینه چاپ اسکناس‌ها از ارزش آنها بیشتر است؛ در نتیجه برای این نهاد اقدامی به صرفه نیست. حال اینکه با چاپ اسکناس‎های درشت‎تر می‌توان این مساله را برای بانک‌ مرکزی برطرف کرد.

پوچ بودن ادعای تورمی

یکی از نکاتی که منتقدان چاپ اسکناس درشت‎‌تر در اقتصاد به آن اشاره می‌کنند، اثر تورمی آن است. این در حالی است که این امر یک موضوع فنی است و هیچ اثری بر متغیرهای پولی و تورم ندارد. از سوی دیگر بسیاری از اقتصادهای پیشرفته که اسکناس‌های درشتی در آنها مبادله می‌شود، تورم‌های پایینی دارند. بنابراین نمی‌توان گفت این اقدام می‌تواند به رشد تورم منجر شود. به‌عبارت دیگر، آنچه می‌تواند روند تورمی فعلی را مهار کند، توجه به بی‌انضباطی مالی و بودجه‌ای دولت، کاهش هزینه‌ها و به‌طور کلی مقابله با کسری‌بودجه است. همچنین باید توجه کرد که پیشنهاد چاپ اسکناس‌های درشت‎‌تر به معنی بی‌توجهی به لزوم رفع معضل تورم نیست و لازم است سیاستگذار در کنار این اقدامات تکمیلی توجه کافی به اجرای سیاست‌های ضدتورمی داشته باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903467

دیگر خبرها

  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • توقف تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • برخورد قاطع با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • توقف تور‌های غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • توقف‌ تورهای غیرمجاز گردشگری استان مرکزی در ایستگاه پلیس فتا
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی