Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترکمان غلامی روز دوشنبه در نشست‌ خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: متاسفانه عدم توجه به موضوع اقتصاد و تجارت در میاندوآب، موجب شده شهروندان این شهرستان برای خرید حتی در مقیاس کوچک به شهرهای همجوار مراجعه کنند و این در حالیست که از سال ۱۳۹۱، بزرگترین بازارچه در جوار این نمایشگاه احداث شده است.

وی با بیان اینکه این بازارچه‌ براساس استانداردهای لازم به تعداد ۳۳۰ واحد ساخته شده‌ است، گفت: تنها راهکار راه‌اندازی این بازارچه هماهنگی بین ادارات ذیربط است که در صورت همکاری فرمانداری، شهرداری و اتاق اصناف این مرکز تجاری و اقتصادی می‌تواند در جهت پویایی اقتصاد و کاهش بار بیکاری این شهرستان مفید واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام مغازه‌های این بازارچه با مالکیت نمایشگاه بین‌المللی میاندوآب با تمام امکانات از جمله آب، برق ، گاز و تلفن بوده ولی به صورت استیجاری و سرقفلی به افراد واگذار شده‌است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی میاندوآب با بیان اینکه مساحت هر مغازه ۲۶.۵ تا ۲۷.۵ مترمربع است، گفت: سهامداران با امید به اینکه در این محل فعالیت اقتصادی و تجاری خواهند داشت، این مغازه‌ها را خریداری کرده اند، ولی متاسفانه همچنان راکد است.

غلامی با بیان اینکه طبق قرارداد با سهامداران ما می‌توانیم در صورت عدم راه‌اندازی این بازارچه به فسخ قرارداد اقدام کنیم، اضافه کرد: با توجه به اینکه با فسخ قرارداد به اموال و سرمایه مردم لطمه وارد می‌شود و یا اینکه نسبت به نمایشگاه بین‌المللی بدبینی ایجاد می‌شود، تاکنون به فسخ قرارداد اقدام نشده است.

وی با بیان اینکه سهامداران ظرف سه ماه آینده نسبت به راه‌اندازی این بازارچه اقدام نکنند از طریق قوه قضاییه به ابطال قراردادها اقدام خواهد شد، افزود: مشکل اصلی سهامداران این بازارچه عدم توانایی مالی است که در این راستا انتظار داریم که فرماندار جدید شهرستان که نگرش و انرژی ویژه‌ای به پیشرفت میاندوآب دارد، نسبت به تامین سرمایه در گردش در قالب تسهیلات بانکی برای سهامداران این بازارچه اهتمام و مساعدت داشته باشد.

وی با بیان اینکه با ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی مشکل ۳۳۰ سهامدار این بازارچه حل خواهد شد، گفت: همچنین این مهم در اشتغال‌زایی برای بیش از هزار نفر بسیار تاثیرگذار بوده و مردم نیز راغب می شوند از شهر خود خرید کنند.

وی ادامه داد: این مغازه‌ها با نازلترین قیمت و به صورت اقساطی به میاندوآبی ها واگذار شده تا گامی در جهت توسعه تجارت و اقتصاد شهرستان برداشت شود.

غلامی با بیان اینکه تاکنون جلسه‌های زیادی با سهامداران برگزار شده ولی منتج به نتیجه نشده است، اظهار داشت: از فرمانداری می‌خواهیم نسبت به تشکیل کارگروهی برای رفع موانع راه‌اندازی این بازارچه در جهت حمایت از سهامداران مساعدت داشته باشد.

نمایشگاه بین‌المللی میاندوآب در سال ۱۳۹۱ در زمینی به مساحت ۱۷ هزار مترمربع در این شهرستان احداث شده است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی توسعه اقتصادی اشتغال زایی سرمایه گذاری میاندوآب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی توسعه اقتصادی اشتغال زایی آذربایجان غربی توسعه اقتصادی اشتغال زایی سرمایه گذاری میاندوآب راه اندازی این بازارچه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت مشارکت مردم در جهش تولید، گفت: باید در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال، ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی ایجاد کرد تا مردم با آشنایی با قابلیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی کشور، در سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کارهای جدید و آینده‌دار مشارکت کنند.

نماینده مردم کنگان، دیر، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور بستری مناسب برای معرفی توانمندی‌های ایران به بازارهای جهانی و انعقاد قراردادهای تجاری با خریداران بین‌المللی فراهم کرد.

وی گفت: برگزاری رویدادهای بزرگی چون نمایشگاه اکسپو و حضور فعال شرکت‌های ایرانی و همچنین استقبال شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه، سهم ایران در بازارهای صادراتی را افزایش خواهد داد، که این موضوع می‌تواند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی کشور کمک بسیاری نماید.

احمدی با اشاره به ظرفیت‌های بالای کشورمان در حوزه‌های مختلف، به خصوص صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، خاطرنشان کرد: این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها می‌تواند برای سرمایه‌گذاران خارجی دارای جذابیت باشد، که بخشی از این قابلیت‌ها در نمایشگاه اکسپو به سرمایه‌گذاران و علاقمندان به سرمایه‌گذاری در ایران، عرضه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اظهار امیدواری از افزایش سهم اقتصاد ایران در تجارت بین‌الملل، گفت: بخش زیادی از سرمایه‌گذاری کشور در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در منطقه عظیم پارس جنوبی واقع در عسلویه استان بوشهر ایجاد شده است، و حضور شرکت‌های فعال صنعتی منطقه پارس در این نمایشگاه، مورد استقبال سرمایه‌گذاران و تجار خارجی قرار گرفته است.

وی عسلویه و منطقه پارس جنوبی را یکی از منابع درآمدی و ارزآوری کشور برشمرد، و افزود: سرمایه‌گذاران و فعالان صنعتی منطقه پارس از فرصت‌های عرضه و معرفی خود در صنایع نمایشگاهی و برگزاری رویدادهای بین‌المللی برای توسعه اقتصادی و تجاری خود بهره ببرند.

کد خبر 6096854

دیگر خبرها

  • ۵۱۱ چند قلو زایی در استان بوشهر ثبت شد
  • فروش میلیاردی دو کد در خوساز
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴