Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مصطفی کنارکوهی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگارایرنا، افزود: با توجه به نزدیک شدن فصل تکثیر و تزاید جمعیت انگل‌های خارجی، پشه‌ها واحتمال شیوع بیماری تب سه روزه در جمعیت دام سنگین استان در فصل گرما، دامداران نسبت به پیشگیری از این بیماری اقدام های لازم را انجام دهند.

وی یادآور شد: انجام واکسیناسیون در ۲ نوبت قبل از شروع فصل گرما در دام‌های شیری، رعایت بهداشت دام و سم‌پاشی به موقع جایگاه نگهداری دام‌ها برای از بین بردن ناقلان، رعایت بهداشت دام، ضدعفونی و همچنین سمپاشی به موقع جایگاه نگهداری دام‌ها از اقدام‌های موثر برای پیشگیری از این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی خوزستان خاطرنشان کرد: واکسیناسیون صرفا به عنوان تنها روش موثر کنترل بیماری تب سه روزه در دنیا مطرح بوده که باید توسط دامداران یا مجتمع‌های دامداری در مراکز مایه‌کوبی مجاز انجام شود.

کنارکوهی به دامداران توصیه کرد از هرگونه خرید و فروش و جابجایی دام‌ها با سابقه بهداشتی نامعلوم و بدون مجوز بهداشتی حمل دامپزشکی خودداری کنند تا زمینه شیوع این بیماری کاهش یابد.

بیماری تب سه روزه (BEF) یک بیماری ویروسی مختص گاو و گاومیش است که در نقاط گرمسیری و نیمه گرمسیری و همزمان با شروع فصل گرما و فعالیت حشرات و بندپایان بروز می‌کند.

بیماری تب سه  روزه ضمن آنکه بیماری بین انسان و حیوان مشترک نیست، گذرا و قابل‌درمان است.

استان خوزستان حدود ۴۵۰هزار راس گاو و گاومیش دارد.

تمرکز جمعیت دام گاومیش استان در مناطق گرمسیری و همجوار با تالاب ها و هورها بوده و جمعیت گاو در دیگر مناطق استان پراکنده است.

حدود سه میلیون راس دام سبک(گوسفند و بز) نیز در خوزستان وجود دارد.خوزستان در زمینه جمعیت دامی ، در رتبه هفتم کشوری قرار دارد.

برچسب‌ها دام و طيور خوزستان سازمان دامپزشکی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دام و طيور خوزستان سازمان دامپزشکی کشور دام و طيور خوزستان سازمان دامپزشکی کشور بیماری تب سه تب سه روزه دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۲۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!