Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور کشورمان و امیر قطر در نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه دو کشور تاکید کردند مسئولان اجرایی و روسای کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو طرف باید برای گسترش تعاملات و همکاری‌های دو کشور اهدافی مشخص با زمان تحقق دقیق تعیین کرده و برای عملیاتی کردن این اهداف تلاشی مضاعف داشته باشند.

به گزارش برنا؛ آیت‌الله دکتر سیدابراهیم رئیسی روز دوشنبه در نشست مشترک هیات‌های عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و امیرنشین قطر با بیان اینکه اشتراکات فرهنگی و اعتقادی همواره زمینه‌ساز تقویت روابط دو ملت و دولت بوده است، گفت: سطح روابط تهران و دوحه باید در همه زمینه‌ها به خصوص اقتصادی و سیاسی ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رئیسی خاطرنشان کرد: تعیین اهداف و زمان معین برای رسیدن به این اهداف، در مسیر گسترش تعاملات دوجانبه و پیگیری مجدانه این اهداف از سوی مسئولان مربوطه در دو کشور، به ویژه روسای کمیسیون‌های مشترک همکاری اقتصادی ایران و قطر، راهکار موثری برای ارتقای روابط دو کشور در همه زمینه‌ها خواهد بود.

رئیس‌جمهور با بیان این که تقویت تعاملات دوجانبه ایران و قطر باید به همکاری‌های منطقه‌ای و نقش‌آفرینی بین‌المللی دو کشور نیز تسری یابد، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره همسایه‌ای صدیق و دوستی واقعی برای همه کشورهای منطقه و از جمله قطر بوده و بارزترین مصداق برای اثبات این ادعا، حمایت همیشگی ایران از حقوق ملت مظلوم فلسطین است.

دکتر رئیسی با یادآوری راهکار جمهوری اسلامی ایران برای حل مساله فلسطین با مشارکت آحاد مختلف ملت فلسطین اظهار داشت: اگر امت اسلامی متحد باشند، حقوق فلسطینیان استیفا خواهد شد و ظلم صهیونیست‌ها از بین خواهد رفت.

رئیس‌جمهور ضمن تقبیح تلاش برخی کشورها برای عادی‌سازی روابط‌شان با رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: گسترش حضور رژیم صهیونیستی در منطقه، به زیان همه کشورهاست چرا که این رژیم، ثبات و امنیت دیگر کشورها را در مسیر تامین منافع خود، تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر نیز در این جلسه با اشاره به تاثیر همه‌گیری کرونا در برگزار نشدن نشست‌های برنامه‌ریزی‌شده کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و قطر در ۲ سال اخیر گفت: قطر مصمم است روابط خود با ایران را بر بستر تعاملات تاریخی و ریشه‌دار دو ملت، در زمینه‌های مختلف گسترش دهد و دیگر اجازه نخواهیم داد هیچ مسئله‌ای از جمله همه‌گیری کرونا، مانع پیشبرد این هدف شود.

امیر قطر با بیان اینکه از وزرا و مقامات دو کشور می‌خواهیم که در جلسات خود برای توسعه روابط دو کشور به طور دقیق هدف‌گذاری کرده و درباره جزئیات و ارقام مورد نظر به توافق برسند، افزود: مسئولان اجرایی در ایران و قطر، در جلسات مشترک ضمن تعیین نصاب مشخص و قابل تحقق برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور، ملزومات رشد روابط دو کشور برای سال آینده را تعیین و برای تحقق آن تلاش مضاعفی داشته باشند.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضع ثابت قطر در دفاع از حقوق ملت ایران در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای تصریح کرد: قطر همواره تاکید داشته گفت‌وگو تنها راه حل اختلافات میان کشورهاست. همچنین قطر معتقد است دوام هر توافقی در گرو پایبندی و عمل به تعهدات از سوی همه طرف‌های توافق است.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در ادامه دفاع از حقوق ملت مظلوم فلسطین را از اولویت‌های سیاست خارجی قطر برشمرد و اظهار داشت: موضع ثابت قطر درباره فلسطین، همان موضع آزادی‌خواهان جهان است و اگر چه ما هم در این مسیر همانند جمهوری اسلامی ایران با فشارهایی مواجه شدیم، اما استقامت کردیم.

وی تاکید کرد: اگر چه تلاش‌های زیادی برای به فراموشی سپرده شدن حقوق فلسطینیان شده است، اما این موضوع همواره در اذهان جهانیان زنده خواهد ماند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران قطر دولت اقتصادی و سیاسی ایران ایران و قطر جمهوری اسلامی کشورهای منطقه حقوق فلسطین اسلامی ایران رژیم صهیونیستی رشد ملت ایران سیاست خارجی جهان امیر قطر سیدابراهیم رئیسی جمهوری اسلامی ایران ایران و قطر امیر قطر روابط دو دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان، امروز در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری اظهار کرد: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، اساس برای رشد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اساس برای آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای یک نسل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، جامعه‌شناسان، آسیب‌شناسان و خانواده‌های گرامی دارند؛ بر همین اساس آموزش و پرورش برای ما، مساله اول کشور است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، به فرهنگ، ساختن انسان و ساخت جامعه قرآنی توجه کرده است، اظهار کرد: یک جامعه نمونه با نگاه به آموزش و پرورش، رشد خواهد کرد و محور اصلی آن، معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود.

رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه مدرسه مرکز ایجاد امید در جامعه است، گفت: حوادث روزگار به گونه‌ای است که شاید مسائلی برای دانش آموزان ایجاد شود که باید معلمان تلاش کنند گره‌های ذهنی دانش‌آموزان را باز کنند.

وی با بیان اینکه باید یک بازنگاهی به آنچه هستیم و آنچه باید باشیم و همچنین وضع مطلوب و وضع موجود داشته باشیم و تلاشی همگانی را برای کم‌کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب صورت دهیم گفت: گام‌های برداشته شده، گام‌های قابل توجهی بوده اما نگاه به سند تحول آموزش و پرورش، ما را بر آن می‌دارد که یک وضعیت مطلوب و یک نقطه هدف را در نظر بگیریم.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: این سند می‌تواند مستند رفتاری و اقدامی ما قرار بگیرد و ما مستند به آن حرکت کنیم؛ برای اینکه کارهایی انجام می‌شود هر کدام یک شکل خاصی نداشته باشد و بتواند به صورت هماهنگ، منسجم و با یک هارمونی و به صورت موزون حرکت کند.

وی گفت: لازمه این امر آن است که به این سند نگاه کنیم. این سند، مستند اقدام خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش است؛ دستگاه‌هایی که باید کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند این سند را اجرایی کند.

رئیس‌ جمهور اضافه کرد: طبیعتاً آن بخش‌هایی که در حوزه اقدامات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری برای کمک به مدرسه مسؤولیت دارند، اقدامات‌شان بسیار مهم است تا ما بتوانیم این سند را اجرایی کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: امروز نگاه آموزش و پرورش این است که با تحول و ضرورت این تحول، برنامه‌ها را تنظیم می‌کند و اقداماتی که گام به گام طی می‌شود، در این راستا است.

وی گفت: همه بدانند که ما نیازمند تحول هستیم و این، گام اول است. مدیر مدرسه و معلم که محور تحول هستند، باید ضرورت انجام این تحول را بدانند و هر کاری که ما را به بررسی فرایند تحول نزدیک کند و ما وضعیت را به نحوی قرار دهیم که برای دستیابی به این تحول و انسان ساخته شده در مدرسه باشد که می‌تواند آینده، فرهنگ و عدالت را بسازد.

مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه از زمانی که به دولت آمدیم، گفتیم که سازمان برنامه و بودجه، باید بودجه را بر اساس عدالت تقسیم کند و باید عدالت را معنا کنیم گفت: مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است؛ اینکه کجاها برخوردارتر و کجاها کمتر برخوردار هستند؛ عدالت آموزشی بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پرچم عدالت را نظام جمهوری اسلامی برداشته و در همه سطوح باید عدالت اجرا شود افزود: هیچ مفهومی در مفاهیم دینی ما بعد از توحید به گستردگی و فراگیری عدالت وجود ندارد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد: آنچه به عنوان سلطه و تهاجم و شبیخون فرهنگی یاد می‌کنیم و آنکه می‌تواند با همه ابزاهای ارتباطاتی و اطلاعاتی در دست بشر از آن صیانت کند، فضای مجازی است. اما راه حل چیست؛ فقط صیانت بخشی از جامعه در مقابل تهاجم به ساخته شدن افراد در مدرسه است. آیا محدودیت سازی و ممنوعیت امکان پذیر است؟ خیر هیچکدام امکان پذیر نیست.

دشمن، آموزش و پرورش رشدیافته نمی‌خواهد

وی گفت: این ابزار باید برای خدمت در تعلیم و تربیت و ارتقای فرهنگی و علمی جامعه و ارتقای علم و دانش استفاده شود. با علم و دانش و تلاش باید کاری کرد که در خدمت ارتقای علم و دانش قرار بگیرد که راه آن، تعلیم و تربیت و مدرسه است.

رئیس‌ جمهور گفت: برخی از عقب‌ماندگی‌ها به طور عادی قابل جبران نیستند بلکه راهکار مدیریت جهادی می‌خواهند؛ مدیریتی که اندیشه و انگیزه می‌خواهد تا بتواند این عقب‌ماندگی را جبران کند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: دشمن، امروز آموزش پرورش رشدیافته، نوآوری و فناوری، رشد اقتصادی و رشد تولید را نمی‌خواهد اما ما همه این‌ها را می‌خواهیم و این، ایجاد خواهد شد.

رئیس‌ جمهور گفت: برای همه شما معلمان به معنای واقعی احترام قایل هستیم و بنای ما توجه به تعلیم و تربیت و مقام رفیع معلم است؛ هر توجهی به معلم را به مثابه سرمایه‌گذاری برای کشور است.‌

حجت‌الاسلام رئیسی هرگونه هزینه برای تقویت جریان آموزش و پرورش و جریان علم و فرهنگ و ارتقای اخلاق در جامعه را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: نتایج این هزینه را امروز و در آینده، بیش از بیش مشاهده خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • پیام سردار تنگسیری به کشورهای منطقه از خلیج فارس
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور