Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، ممکن است وقتی می‌خواهید پایتان را حرکت دهید، احساس کنید که زانویتان در حال ترکیدن یا گرفتگی است، یا وقتی که ایستاده‌اید، احساس کنید که زانویتان خم می‌شود.

مفصل زانوی شما از استخوان، غضروف، تاندون‌ها و رباط‌های مختلفی ساخته شده است. آسیب دیدن هر یک از این قسمت‌ها می‌تواند منجر به قفل شدن و بی‌ثباتی زانو شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بزرگ‌ترین علت این اتفاق را می‌توان به منیسک زانو نسبت داد. مینیسک بخشی از زانو و حاوی غضروف است.

به طور کلی دو نوع قفل شدن زانو وجود دارد. "قفل شدن واقعی زانو" زمانی است که به مدت چند دقیقه نمی‌توانید زانوی خود را صاف کنید. این مشکل معمولاً به دلیل آسیب به استخوان‌ها یا غضروف داخل زانو ایجاد می‌شود.

"قفل شدن کاذب زانو" زمانی اتفاق می‌افتد که درد باعث اسپاسم موقت عضلانی شده و زانو برای مدت کوتاهی قفل می‌شود. این مشکل اغلب به دلیل آسیب در ناحیه اطراف زانوی شما بوجود می‌آید. عوامل دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند منجر به قفل شدن زانو شود، مانند ساییدگی و پارگی مفاصل.

علل قفل شدن زانو پارگی مینیسک علائم: زانو درد در دو قسمت داخلی یا خارجی کاسه زانو تورم زانو گرفتگی، قفل شدن، یا خالی شدن زانو سفتی زانو

زانوهای شما دارای دو تکه غضروف به نام مینیسک هستند. مینیسک‌ها در قسمتی که زانو به استخوان ران و ساق پا برخورد می‌کند، به عنوان ضربه گیر عمل می‌کنند. آن‌ها ممکن است در حین حرکات شدید و پیچشی یا در صورت برخورد ضربه شدید به زانوی شما، مانند حرکت تکل، آسیب ببینند یا پاره شوند. قسمت پاره شده مینیسک می‌تواند در مفصل زانو گیر کند و باعث قفل شدن آن شود. از آنجایی که مینیسک با افزایش سن نازک‌تر و ضعیف‌تر می‌شود، ممکن است در افراد مسن در طول فعالیت‌های عادی روزانه پاره شود.

درمان پارگی مینیسک

بسته به نوع آسیب، پارگی مینیسک می‌تواند خود به خود با استراحت، یخ، بالا بردن ارتفاع و NSAID ها بهبود یابد. در موارد دیگر، ممکن است به جراحی آرتروسکوپی (از طریق برش‌های کوچک) و سپس توانبخشی نیاز داشته باشید.

آسیب رباط علائم: آسیب زانو (ممکن است احساس "ترکیدن" در زانو داشته باشید) زانو درد در قسمت جلوی زانو ( یک چهارم زانو درد های قابل درمان در کلینیک ها مربوط به درد این ناحیه می باشد) تورم زانو قفل شدن زانو یا کاهش دامنه حرکتی بی ثباتی یا احساس «خالی شدن زانو»

دو نوار محکم از جنس بافت به نام رباط وجود دارد که از وسط زانوی شما عبور می‌کند تا آن را ثابت نگه دارد. یکی از رباط‌ها ACL (رباط صلیبی قدامی) است که استخوان ران را به استخوان ساق پا متصل می‌کند. این رباط ممکن است با ضربه مستقیم به زانو یا با توقف یا چرخش ناگهانی کشیده یا پاره شود. PCL (رباط متقاطع خلفی) پشت ACL قرار دارد و خیلی کمتر آسیب می‌بیند.

دو رباط دیگر، LCL (رباط جانبی خارجی) و MCL (رباط جانبی داخلی) در طرفین زانو قرار دارند. LCL بیشتر از MCL و معمولاً توسط نیروی وارده به سمت داخل زانو یا کشیدگی بیش از حد مفصل زانو آسیب می‌بیند.

درمان آسیب رباط

درمان معمولاً شامل استراحت، یخ، افزایش ارتفاع، NSAID، فشرده سازی با باند کشی و توانبخشی است. گاهی اوقات نیز ممکن است به جراحی نیاز باشد.

آرتروز علائم: درد در هر دو زانو سفتی زانو به خصوص در هنگام صبح تورم زانو قفل شدن یا گرفتگی زانو بی ثباتی زانو

آرتریت درد و التهاب در یک یا چند مفصل شماست. هر مفصلی در بدن ممکن است تحت تاثیر آرتروز قرار بگیرد، اما آرتروز زانو بسیار شایع است. زیرا زانو یک مفصل تحمل کننده وزن است که در طول زندگی شما در معرض استرس زیادی قرار دارد.

آرتریت انواع مختلفی دارد. استئوآرتریت که در اثر ساییدگی مفصل ایجاد می‌شود، شایع ترین شکل آن است. آرتریت روماتوئید و آرتریت پسوریاتیک بیماری‌های خود ایمنی هستند که بافت‌های سالم پوشاننده مفاصل شما را هدف قرار می‌دهند.

درمان آرتریت

پزشک شما می‌تواند آرتریت را با معاینه مفصل و گاهی اوقات با استفاده از اشعه ایکس برای بررسی آسیب‌های احتمالی تشخیص دهد. روش‌های درمانی این بیماری شامل داروها، تزریق کورتیزون (استروئید) به مفصل و در موارد شدید، جراحی تعویض مفصل زانو است.

دررفتگی کاسه زانو علائم:

آسیب زانو همراه با احساس "ترکیدگی"درد مداوم جلوی زانوقفل شدن یا گرفتگی زانوتورم زانومشکل یا ناتوانی در راه رفتن

کاسه زانو (کشکک زانو) ماهیچه‌های جلوی ران شما را به استخوان ساق پا متصل می‌کند. اگر کاسه زانو از شیار خود بیرون بیاید و به اصطلاح دچار دررفتگی شود، می‌تواند باعث قفل شدن زانو شود. این آسیب معمولاً در حین ورزش اتفاق می‌افتد. زمانی که زانوی شما مستقیماً ضربه می‌بیند یا در حالی که زانوی شما در حالت خم می‌پیچد.

درمان دررفتگی کاسه زانو

کاسه زانو را می‌توانید بدون بیهوشی به جای خود بازگردانید. این روش بسیار سریع انجام می‌شود. ممکن است برای تسکین ناراحتی‌های مختصر داروی ضد درد برای شما تجویز شود. اما زمانی که کاسه زانو به جای طبیعی خود بازگردد، احساس بهتری خواهید داشت.

بریس، عصا، استراحت، یخ و NSAID ها به بهبود مشکل شما کمک می‌کنند. اگر استخوان شما شکسته باشد یا کاسه زانو بیش از یک بار از جای خود خارج شود، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید.

سندرم پلیکا علائم:

زانو درد، به خصوص هنگام بالا یا پایین رفتن از پله‌هاصدای زانو (کلیک زانو)قفل شدن یا گرفگی زانوتورم زانوخالی شدن زانو

پلیکا چین‌های نازکی هستند که در بافت پوشاننده مفصل زانوی شما یافت می‌شوند. آن‌ها به خم شدن زانوی شما کمک می‌کنند، اما آسیب یا استفاده بیش از حد از زانو می‌تواند منجر به تحریک و التهاب شود. این امر باعث درد و احساس قفل شدن یا گیر کردن زانو می‌شود.

درمان سندرم پلیکا

اشعه ایکس نمی‌تواند سندرم پلیکا را نشان دهد (پلیکا بافت‌های نرمی هستند که در عکس دیده نمی‌شوند)، اما پزشک ممکن است از اشعه ایکس برای رد احتمال سایر مشکلات استفاده کند. سندرم پلیکا معمولاً با NSAID ها، استراحت و تمرینات فیزیوتراپی که عضلات پای شما را تقویت می‌کند، بهبود می‌یابد. اما گاهی اوقات برای برداشتن بافت آسیب دیده به جراحی نیاز است.

جدا شدن قطعات استخوانی علائم:

احساس می‌کنید چیزی در زانوی شما وجود داردممکن است بتواند برآمدگی را در پوست خود احساس کنیدزانو دردتورم زانوسفتی زانوقفل شدن زانو

گاهی اوقات، ممکن است یک قطعه استخوان در زانو بشکند. این مشکل ممکن است به دلیل ضربه، مانند زمین خوردن ایجاد شود، اما علاوه بر این، می‌تواند ناشی از آسیب غضروف یا بیماری دژنراتیو مفصل نیز باشد. در برخی شرایط، ممکن است تا زمان بروز علائم متوجه نشوید که یک قطعه از استخوان شما شل یا جدا شده است.

درمان قطعات استخوانی جدا شده

اگر جدا شدن یک یا چند قطعه استخوانی باعث قفل شدن زانوی شما می‌شود، برای برداشتن آن به جراحی آرتروسکوپی (از طریق برش‌های کوچک) نیاز دارید.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: قفل شدن زانو قفل شدن زانو گاهی اوقات قفل شدن مفصل زانو کاسه زانو زانوی شما زانو درد زانو قفل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

17 درمان سریع خانگی التهاب معده

التهاب معده یکی از مشکلات رایج گوارشی برای افراد می باشد و برای هر فرد علائم و نشانه های مختلفی دارد . افراد مبتلا به این مشکل ، ممکن است که احساسی شبیه به سیری داشته باشند و همچنین با مشکلاتی مثل استفراغ ، سوزش معده ، از دست دادن اشتها ، نفخ ، کاهش وزن روبرو شوند.

به گزارش نمناک، بسیاری از آن ها نیز هیچ علائمی ندارند . این بیماری ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که مهم ترین آن شامل مصرف بیش از حد بعضی از دارو ها ، مانند:آسپرین است.

در چنین حالتی ممکن است که مشکلاتی مثل خونریزی و تومور نیز در فرد به وجود بیاید . علت اصلی آن نیز معمولا کمبود ویتامین B12 و یا باکتری ها است .

درمان التهاب معده با این راهکارهای خانگی 1. دانه کاروم

دانه کاروم مانند یک دارو برای مشکلات گوارشی و معده عمل می کند و داروی طبیعی برای ترش کردن معده محسوب می شود.

طرز استفاده :

روش اول

چهار قاشق چای خوری دانه کاروم را با دو فنجان آب ترکیب کنید. سپس تا جایی که نصف آب بخار شود ، آن را بجوشانید. دوبار در روز آن را بنوشید تا جایی که علائم از بین بروند.

روش دوم

دانه کاروم ، زنجبیل خشک و نمک سیاه را هر کدام به اندازه یک قاشق چای خوری تهیه کنید. همه آن ها را ترکیب کرده و یک لیوان آب گرم به آنها اضافه کنید. سه بار در روز از این ترکیب استفاده کنید تا علائم از بین بروند.

روش سوم

یک قاشق چای خوری پودر دانه کاروم را با نصف قاشق چای خوری نمک سیاه ترکیب کنید. همه مواد را با یک لیوان آبدوغ ترکیب نمایید. دوبار در روز آن را بنوشید.

2. زنجبیل

زنجبیل یکی از بهترین راه ها برای درمان التهاب معده است و دارای خواص آنتی باکتریایی و ضد التهابی می باشد.

طرز استفاده :

روش اول :

یک قاشق چای خوری ریشه زنجبیل خرد شده را با یک فنجان آب داغ ترکیب کنید. سپس روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه صبر کنید. سپس آب آن را جدا کرده و کمی عسل به آن اضافه نمایید. به مدت یک هفته ، دو الی سه بار در روز از این ترکیب جرعه جرعه میل کنید.

اگر وقت ندارید که این چای را تهیه کنید ، مقداری ریشه زنجبیل را بجوید.

نکته :زنجبیل در صورت ابتلا به فشار خون بالا یا مصرف قرص های رقیق کننده خون نباید استفاده شود.

روش دوم :

یک قاشق چای خوری آب زنجبیل را با یک قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید. دو بار در روز قبل از غذا آن را میل کنید. این کار را هر روز به مدت یک هفته انجام دهید تا علائم شما بهبودی پیدا کنند. 3. میخک

این گیاه ترشح مایع گوارشی را تحریک کرده و باعث حرکت غذا در لوله گوارش شده و موجب تجزیه مواد غذایی دیرهضم مانند چربی ها و پروتئین ها خواهد شد.

طرز استفاده :

20 قطره از عصاره میخک را با نصف لیوان آب ترکیب کنید و هر روز صبح با معده خالی بنوشید.

4. ماست

ماست یکی از بهترین مواد خوراکی موجود در رژیم غذایی است و حاوی پروبیوتیک بالایی است که از معده محافظت می کند.

طرز استفاده :

روش اول :

نصف یک فنجان ماست را روزانه میل کنید . به طور منظم این کار را انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

روش دوم :

همچنین می توانید ماست را با موز و عسل هم ترکیب کنید و دو الی سه بار در روز از این اسموتی میل کنید. این راهکار را هر روز تکرار کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

5. آب کلم

کلم یکی از بهترین درمان های ضد التهاب و حاوی ویتامین U است و مشکلات معده را در عرض چند روز درمان می کند.

طرز استفاده :

کمی برگ کلم را با نصف فنجان آب ترکیب کنید. آن را با شکم خالی و به مدت یک الی دو بار در روز میل کنید تا علائم شما برطرف گردند. 6. بابونه :

این گیاه برای کاهش استرس بسیار مفید است و از آنجایی که استرس نفخ را افزیش می دهد و باعث حالت تهوع می شود ، بنابراین بابونه برای التهاب معده نیز بسیار مفید خواهد بود.

طرز استفاده :

گیه بابونه را بجوشانید و بعد از دم کردن ، هر شب قبل از خواب تا زمان بهبودی بنوشید.

7. رازیانه

رازیانه دارای خواص ضد باکتریایی ، ضد التهابی و ضد عفونی کننده است و علائم التهابی معده را نیز برطرف می کند.

طرز استفاده :

یک قاشق غذاخوری دانه رازیانه را با کمی آب داغ ترکیب کنید. اجازه دهید که ده دقیقه دم بکشد. سپس کمی عسل به آن اضافه کنید و دو الی سه بار در روز این ترکیب را میل کنید. بهتر است که فقط یک هفته این کار را انجام دهید.

به جای روش بالا همچنین می توانید بعد از هر وعده غذایی کمی دانه رازیانه را بجوید.

8. آبلیمو

آبلیمو دارای خواص قلیایی است و می تواند اسید معده را خنثی و التهاب را به مرور از بین ببرد.

طرز استفاده :

2 قاشق غذاخوری آبلیمو را به یک لیوان آب گرم بیفزیید و هر روز صبح با معده خالی بنوشید.

9. جعفری

جعفری حاوی ویتامین K1 و پتاسیم است و اسید اضافه در معده را کاهش می دهد و به نوعی آرام بخش معده محسوب می گردد.

طرز استفاده :

3 الی 4 قاشق چای خوری برگ جفری خرد شده را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. 15 دقیقه بعد از دم کردن، آن را جرعه جرعه بنوشید. این درمان را دو الی سه بار در روز تکرار کنید تا علائم ناپدید شوند. 10. عسل

عسل یکی از بهترین درمان های خانگی برای اکثر مشکلات و همچنین معده می باشد . پس نباید بی تفاوت از کنار آن عبور کنید.

طرز استفاده :

2 قاشق غذاخوری عسل را با یک لیوان آب ولرم ترکیب کنید. یک بار در روز با شکم خالی این ترکیب را میل کنید. این روش را تا جایی پیاده کنید که التهاب و سوزش معده شما کاملا از بین بروند. 11. دارچین 

دارچین گیاهی است که هضم غذا را سریع و آسان تر خواهد کرد و برای رفع نفخ و التهاب معده نیز بسیار موثر خواهد بود.

طرز استفاده :

دارچین را به غذاهای خود اضافه کنید و جز روتین رژیم غذایی خود بگنجانید . اگر طعم دارچین در هر غذایی مناسب نبود ، می توانید در چای از آن استفاده کنید.

12. نعناع

یکی از بهترین گیاهان برای پیشگیری از نفخ معده نعناع است که حالت تهوع را تسکین داده ، نفخ معده را کاهش داده و باعث تقویت مزاج خواهد شد و همچنین هضم غذا را آسان تر می کند.

طرز استفاده :

مقداری برگ نعنا را در آب بجوشانید و به صورت دم کرده دو بار در روز بنوشید.

13. روغن زیتون

روغن زیتون یکی از بهترین و موثرترین درمان های خانگی برای التهاب معده است ، همچنین معده را نرم کرده و با باکتری های عامل التهاب معده مبارزه می کند.

طرز استفاده :

روش اول

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را با یک لیوان شیر گرم مخلوط کنید. سپس این ترکیب را یک بار در روز با شکم خالی بنوشید. این پروسه را هر روز تکرار کنید.

مواد غذایی که نباید خورد

مصرف فلفل قرمز ، گوشت قرمز ، قهوه ، شیرینی جات ، نوشابه ، غذهای شور و دودی ، غذای ترش ، پروتئین ، ترشی ، سرکه ، غذاهای مانده ، مواد غذایی دارای سلنیوم را کاهش دهید زیرا این مواد میزان اسیدیته معده را افزایش داده و بر روی دیوار معده اثر گذاشته و باعث افزایش التهاب معده خواهند شد.

مواد غذایی که باید خورد

به جز موادی که در قسمت های منع شده آوردیم ، سایر مواد غذایی هیچ گونه خطری برای التهاب معده نخواهند داشت و این درباره افراد مبتلا به زخم معده نیز صدق می کند.

آیا مصرف حبوبات برای التهاب معده مجز و بی خطر است ؟

بیماران می توانند از حبوبات که حاوی مقدار زیادی پروتئین های گیاهی است ، مصرف کنند اما با ذکر این نکته که فرد بیمار تحرک داشته باشد که در غیر اینصورت مواد روی هم انباشته شده و باعث نفخ و درد شکم خواهند شد.

سایر راهکارهای اضافه تر از میوه هایی مثل گریپ فروت ، سیب و ... بیشتر استفاده کنید. حداقل دو ساعت قبل از خواب شام را میل کرده باشید. همراه با غذا آب ننوشید اما در طول روز به اندازه کافی آب مصرف کنید. از مواد غذایی و مکمل هایی که حاوی ویتامین C، E و B12 هستند، بیشتر استفاده کنید. غذا را آرام آرام خورده و کامل بجوید. از وعده های غذایی کم تر به جای سه وعده غذایی بزرگ در روز استفاده کنید. سیگار را ترک کنید. استرس را از خودتان دور کنید. یوگا و مدیتیشن انجام دهید. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • ارسال ارزان و سریع بار با شرکت پست بین‌المللی اسپیدکس
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • (ویدئو) یک ترفند ساده و سریع: آسانترین راه پیچیدن دلمه برگ مو
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • از نقشه‌های آمریکا با خبر هستیم
  • «نمی‌توانم نفس بکشم»٢ در خیابان‌های آمریکا + فیلم | وقتی تکنیک مرگبار گذاشتن زانو پشت گردن جان تایسون را گرفت
  • سیر تکامل ب‌ ام‌ و را خیلی سریع ببینید