Web Analytics Made Easy - Statcounter

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - دکتر عباسعلی اویسی گفت: سال گذشته بیش‌از چهار هزار و ۳۰۵ تماس تلفنی مرتبط و هزارو ۶۱۳ مورد مداخله در مراکز اورژانس اجتماعی سطح استان انجام شده است.

او  گفت: مرکز مداخله در بحران و اورژانس اجتماعی سیستان و بلوچستان با کادری مجرب و متخصص متشکل از روانشناسان و مددکاران زبده، به افراد در معرض آسیب یا آسیب‌دیده اجتماعی مانند دختران و زنان، زوجین متقاضی طلاق و سایر افرادی که با بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی روبه‌رو هستند، با رعایت اصول حرفه‌ای رازداری به مراجعه کننده، خدمات تخصصی لازم را ارائه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیر کل بهزیستی سیستان و بلوچستان  هر دختر و پسری که به هر دلیلی از خانه فرار کرده می‌تواند با شماره اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس گیرد تا در سریعترین زمان ممکن جهت جلوگیری از بروز مشکلات فردی اقدامات مددکاری صورت پذیرد و مردم استان نیز می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه کودک‌آزاری، همسرآزاری، خودکشی وآسیب‌های اجتماعی به این خط گزارش دهند.

او می گوید:: توسعه خدمات اورژانس اجتماعی در سیستان و بلوچستان در دستور کار اداره کل بهزیستی قرار دارد و تاکنون ۱۵ مرکز اورژانس اجتماعی در سطح استان در حال خدمت‌رسانی هستند و برای پوشش کامل سایر شهرستان‌های باقیمانده بالای ۵۰ هزار نفر نیز در حال رایزنی با سازمان بهزیستی هستیم.

اویسی گفت: آگاه‌سازی خدمات تخصصی به افراد در معرض آسیب و یا آسیب‌دیده اجتماعی به ویژه خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی نیازمند عزمی همگانی به خصوص توسط رسانه‌های جمعی است و انتظار می‌رود تریبون‌ها و رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی به مردم در این خصوص بیش از پیش همراهی کنند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی استان اورژانس اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است

  خلیل‌احمد سلامی در دیدار نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر با‌نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: حضور فارغ التحصیلان در عرصه اشتغال به معنی افزایش بهره‌وری تولید است و در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشی از سهم اشتغال کشور در سال جاری را به اشتغال فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است.

وی افزود: سال گذشته ۳۵ هزار و ۸۴۰ نفر تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان بود که با همکاری بین بخشی، فراتر از این میزان یعنی ۳۸ هزار و ۱۳۴ نفر توانستیم محقق کنیم.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان ادامه داد: از چهارم اردیبهشت و شروع هفته کار و کارگر، ۳۰۰ عنوان برنامه در سراسر سیستان و بلوچستان با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی کارگران و خانواده های این عزیزان اجرا شد.

سلامی افزود: پیرو منویات رهبر انقلاب و با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موضوع امنیت شغلی کارگران در حال پیگیری است. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • سامانه تعاملی نام، رویکرد نوین ثبت احوال برای نام‌گذاری
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • مصاحبه پذیرفته شدگان در آزمون بهزیستی استان برگزار می شود
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!