Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه امروز طلبه‌ها آسیب‌پذیرین قشر جامعه به لحاظ زندگی هستند، گفت: بر این اساس تلاش داریم تا جایی که امکان دارد این محرومیت را به حداقل برسانیم.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی دوشنبه، دوم اسفند ماه، در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بین‌المللی قرآن و عترت خانواده‌های طلاب اظهار کرد: امروز مقاومت در زندگی طلبگی نسبت به گذشته ضعیف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دوره‌های گذشته در زندگی بزرگان از نظر مقاومت موفقیت‌های زیادی مشاهده می‌شد اما در زندگی طلاب جوان این ضعف مقاومت قابل مشاهده است. در واقع آن روح مقاومت در طلاب امروز ضعیف شده در حالی که در گذشته هیچ طلبه‌ای زندگی خود را با دیگران مقایسه نمی‌کرد.

وی با تاکید بر اینکه قرآن به عنوان یک معیار ارزشی در خانواده‌ها شناخته می‌شود، ابراز امیدواری کرد، برگزاری این جشنواره که در واقع بزرگترین ابزار قدرشناسی از قرآن‌خوانی خانواده‌های طلاب است، موجبات عنایت ویژه امام هشتم به آنان را فراهم کند.

علم‌الهدی اضافه کرد: امیدوارم این اقدام خداپسندانه همراه با رافت خاصه آن حضرت تضمین‌کننده نیک‌بختی و سعادت خانوادگی شما عزیزان باشد.

وی ادامه داد: آنچه مسلم است، این است که هر کس نسبت به عزیزان و سرنوشت آینده فرزندان خویش دغدغه‌مند است. خانواده‌های‌ شرکت کنندگان در این جشنواره موفق شدند به این امتیاز بالای قرآن‌خوانی و قرآن‌شناسی نائل شوند و با عنایت خاصه امام رضا(ع) در اختتامیه جشنواره عزیز خودشان را به آن حضرت بسپارند. اگر انسان موفق شد عزیز خود را به امام هشتم بسپارد، معلوم می‌شود نسبت به آینده او خوشبختی و نیک‌بختی زندگی مادی و اخروی را تضمین گرفته و این حداقل نتیجه برگزاری این جشنواره است.

علم‌الهدی تصریح کرد: آنچه امروز هم در زندگانی خانوادگی و هم در زندگانی اجتماعی به عنوان نیاز اولیه با آن مواجه هستیم، مساله مقاومت است. در واقع مقاومت در زندگی طلبگی حرف اول را می زند. اگر یک روحانی و طلبه بخواهد در زیست طلبگی موفق باشد، در صورتی این موفقیت را در زندگی طلبگی کسب خواهد کرد که از یک خانواده مقام برخوردار باشد؛ یعنی دارای همسر و فرزندان مقاوم باشد که خود را با فرهنگ و زندگی روحانیت وفق دهند و در مقابل برخی از ناملایمات این نوع زندگی مقاومت کنند؛ لذا در زندگی خانوادگی طلبه‌ها مقاومت حرف اول را می‌زند.

وی خاطرنشان کرد: کسانی در عرصه طلبگی موفق بوده‌اند که خانواده آنان مقاومت داشتند؛ یعنی دارای همسر و فرزندانی بودن که با همه مسائل مربوط به زیست روحانیت ساختند اما بر عکس آنان که دارای چنین خانواده‌ای نبودند، در زندگی طلبگی شکست خورده و  نتوانستند در عرصه طلبگی اثرگذار باشند. آن‌ها حتی نتوانستند در حوزه علم و دانش با همه استعدادی که داشتند، گامی برای گسترش این دانش در جامعه بردارند.

نماینده ولی‌ فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: قرآنی شدن عزیزان شما موفقیت شما را در عرصه طلبگی فراهم می‌کند چراکه عمده نقش‌آفرینی مربوط به فرهنگ قرآنی تولید و ایجاد مقاومت است؛ لذا بزرگترین اثر قرآنی شدن عزیزان شما تضمین زیست روحانیت و پیشرفت در این عرصه است.

وی افزود: در زندگی اجتماعی با توجه به تحولات سیاسی حرف اول را در رشد سیاسی و اجتماعی ما مقاومت می‌زند؛ از همین رو اگر جامعه ما در برابر همه فتنه‌های استکبار مقاوم باشد، انقلاب ما به جایی که باید می‌رسد و عزت اسلام و مسلمین به نقطه زمینه‌سازی ظهور منتهی خواهد شد. با این حال اگر مقاومت از جامعه ما گرفته شد، این مهم صورت نخواهد پذیرفت.

علم‌الهدی عنوان کرد: طلبه اگر خود را وقف امام زمان(عج) نکند، بدبخت‌ترین خلق خداست. نباید به روحانیت به عنوان یک شغل نگریست. هر کس با چنین نگاهی به این عرصه ورود کند، زمان و استعدادش هدر رفته است؛ لذا توسعه مقاومت در زندگی طلبگی عامل موفقیت در زیست طلبگی است.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: عامل پیشرفت ما مقاومت است. برای همین در هر عرصه‌ای هر چه مقاوم‌تر باشیم، موفق‌تر خواهیم بود. آنچه ما را به عرصه مقاومت هدایت می‌کند، قرآن است. به هر مقدار که از قرآن فاصله داشته باشیم، از جریان مقاومت فاصله داریم.

وی خطاب به خانواده‌های حاضر در این جشنواره گفت: در حال حاضر فرهنگ قرآنی به عنوان نعمت ارزشمند الهی در خانواده شما رسوخ کرده و جا دارد این مهم توسعه بیشتری پیدا کند تا توفیقات لازم در مسیر فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری علم الهدی آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد نماينده ولي فقيه در استان طلبه مشهد خراسان رضوي مقاومت در زندگی زندگی طلبگی خانواده ها علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی

سریال ۳۰ قسمتی «مشاور» که کمتر از ۱۰ روز از پخش آن گذشته و ۲۰ روزی تا پایان آن باقی مانده است، بر مدار سیاست شبکه ۲ بر مبنای ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی تولید شده و در تلاش برای حل و فصل چالش‌های خانوارهای ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، این شب‌ها سریالی به نام «مشاور» روی آنتن شبکه دو است که به دور از هیاهو و شلوغی زندگی سریع و ماشینی امروز، دل به دریای مشکلات مختلف جامعه امروز، به‌ویژه مسائل مربوط به ازدواج و طلاق و اختلافات خانوادگی زده است.

مشاور این سریال «فرهاد قائمی» است که در لباس یک روحانی در اتاقی در یک مسجد نشسته و پذیرای افراد و زوج‌هایی است که هر کدام مشکل خاص خودشان را دارند و برای حل و فصلشان به مشاور مراجعه می‌کنند و بر همین اساس انتخاب شخص سید روحانی به عنوان نقش اول مشاور، آن هم در حجره‌ای در فضای معنوی یک مسجد دلگشا و دلنشین، به نظر حکایت از انتخاب درست کارگردان دارد.

انتخابی که هر بار خانواده‌ای را به بهانه یک مشاوره گرفتن هم که شده، راهی مسجد و برخورد با مشاور روحانی می‌کند تا علاوه بر توصیه و نسخه گرفتن، نمازی هم به جماعت بخواند و از این فضای دلنشین بهره ببرد.

سریال در عین سادگی و دور از هیاهو، مملو از نمایش مشکلات و معضلات ریز و درشتی است که در هر قسمت مطرح شده و هر کدام نسخه مختص به خود را برای گره گشایی دریافت می‌کنند.

یکی برگه دروغین آزمایشگاه برای نشان دادن اینکه سرطان دارد درست کرده و دیگری پدری است که فرزندش را به حال خود رها کرده و برای تربیت و آرامش او اقدامی نکرده و مادر هم به مانند همان پدر، بی تفاوتی را پیشه کرده.

دختر دبیرستانی که پدرش به دلایل مالی در زندان است و برای پول درآوردن به تبلیغات با پوشش زننده اینستاگرامی روی آورده و دبیر فیزیک او با رفتن نزد مشاور این چالش را حل می‌کند، خانواده‌ای دیگر زنی را نشان می‌دهد که همه چیز برایش فراهم است اما همسری دارد که با او حرف نمی‌زند و همین سکوت باعث اشکالات و اختلافاتی شده که تا مرحله جدایی و متارکه هم رسیده است و دیگری که به خاطر قیاس‌های غلط خانواده همسر، دلش شکسته و درخواست طلاق داده است.

شکست آدم‌ها را بزرگ می‌کند، شریک زندگی به غیرت نیاز دارد، همدلی اصل اول زندگی مشترک است، فراموشی گذشته بزرگترین عامل سقوط انسان‌ها، ابراز علاقه به کلام تنها نیست و آدابی دارد و حرف‌هایی شنیدم که دلم شکست؛ تک دیالوگ‌های خوب این سریال ۳۰ قسمتی هستند که به نوعی آموزش و مشاوره دادن را به مخاطب را هدف گرفته‌اند.

این مجموعه از داستان‌های خانوادگی با رویکرد ارائه راه حل برای زندگی بهتر و در پی گره گشایی از اختلافات است که در شبکه دو شبکه زندگی، می‌کوشد با به تصویر کشیدن ریزترین و جزئی‌ترین اتفاقات و رخدادهای خانواده‌ها به مخاطب امروز نزدیک و نزدیک‌تر شود برای ساعتی هم که شده فکر و ذهنش را از روزمرگی‌های پرپیچ و خم روزگار دور کند.

این سریال به نوعی نقش دین در زندگی را پررنگ‌تر نشان می‌دهد تا ثابت کند گرایش به سبک زندگی دینی و معنوی، حلال بسیاری از مسائل روزمره است و از قضا همین سبک زندگی است که در جامعه امروز کمرنگ شده و به سمت تجمل گرایی و دور شدن از آداب و سوم ایرانی و اسلامی رفته است.

مشاور شبکه دو در یک کلام، به دنبال باز کردن کلاف در هم پیچیده زندگی‌های امروزی است؛ کلافی که گاهی حتی ارزش کلافه شدن هم نداشته و به قدری به سادگی باز می‌شود که خود مشاور هم انگشت بر دهان می‌ماند.

یادداشت از: محمود افشاری خبرنگار ایمنا

کد خبر 746599

دیگر خبرها

  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • آینده شغلی طلبه تداوم کار انبیاء است
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی