Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@03:17:00 GMT

چرا ۸۲۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا عودت داده شد؟

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۴۰۶۶

‍‍‍‍‍‍

به گزارش اقتصاد آنلاین، محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: مدتی قبل از کشور لهستان حدود یک میلیون دوز واکسن آسترازنکا به ایران اهدا شد، مستندات اولیه این واکسن‌ها بررسی شده بود و مشکلی نداشت.

وی افزود: وقتی محموله واکسن به ایران رسید، متوجه شدیم که ۸۲۰ هزار دُز از محموله وارد شده از کشور لهستان از مبدا کشور آمریکا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی گفت: به همین علت مراجع نظارتی کشور آن را در انبار معاونت بهداشت وزارت بهداشت به صورت موقت نگه داشتند و بعد از هماهنگی‌هایی که با سفیر لهستان در ایران انجام شد، مقرر شد این واکسن‌ها به کشور مبدا عودت داده شود.

حجم ویدیو: 2.37M | مدت زمان ویدیو: 00:01:00 دانلود ویدیو این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد محمد هاشمی وزارت بهداشت آمریکا کرونا واکسن کرونا واکسن آسترازنکا اخبار مرتبط چگونه واکسن آسترازنکای تقلبی را تشخیص دهیم؟ توضیح وزارت بهداشت درباره عدم تقلبی بودن این واکسن ۲۰درصد از مبتلایان کرونا کودکان هستند فورا دوز سوم واکسن را تزریق کنید! ۶میلیون واجد شرایط اصلا واکسن کرونا نزدند محموله اهدایی واکسن آسترازنکا برای اتباع افغانستانی است ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها چرا ۸۲۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا عودت داده شد؟ اکثر مبتلایان اومیکرون، واکسن‌نزده‌ها هستند جشن در شرق اوکراین بعد از فرمان پوتین سهام استقلال و پرسپولیس عرضه اولیه می شود؟ ارزان ترین کنسرو تن ماهی چند؟ (جدول) نشست هیات های عالی رتبه ایران و قطر در دوحه به رسمیت شناختن استقلال شرق اوکراین، با پاسخ قاطع غرب مواجه خواهد شد اوکراین باید در مذاکرات آمریکا روسیه حضور داشته باشد به رسمیت شناختن مناطق تجزیه شده اوکراین در آینده نزدیک نشست امروز شورای امنیت روسیه + عکس قیمت خودروهای میتسوبیشی + جدول قیمت کاملاسفند ۱۴۰۰) ​رایزنی اولیانوف با سران هیات های اروپایی بر سر مذاکرات وین قیمت خودروهای اس دبلیو ام + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) اشپیگل: ایران و آمریکا در تلاش برای تحقق توافق هسته ای نیسان آبی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قهرمانی الاهلی در شب اخراج کنعانی رقیب سردار در میان برترین گلزنان اروپا قیمت خودروهای ام وی ام + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) حمله سایبری به بانک مرکزی عراق رانندگان دیسک و صفحه کلاچ را چند بخرند؟ + جدول قیمت خودروهای بی وای دی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) پیشنهاد مجلس و ستاد کل نیروهای مسلح برای ۵ ساله شدن خدمت سربازی پیش فروش جدید ایران خودرو شامل کدام محصولات است؟ + جزییات و لینک قیمت خودروهای آمیکو + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قیمت خودروهای کاپرا + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) افزایش دمای هوا از فردا قیمت خودروهای فیدلیتی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قیمت خودروهای مینی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) بانک ها تحت فشار دو قوه / کی بود کی بود؟ من نبودم! قیمت خودروهای بایک + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) احتمال احیای برجام طی دو روز آینده قیمت خودروهای لوکسژن + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قیمت خودروهای برلیانس + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) پایان محدودیت های کرونایی در انگلیس قیمت مرغ تا پایان سال تغییر نمی کند قیمت خودروهای فوتون + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) پیش بینی قیمت طلا و سکه ۳ اسفند/ مسیر طلا و دلار از هم جدا شد تجربه سفر به سواحل بالی اندونزی چقدر آب می خورد؟ + جدول قیمت خودروهای گریت وال + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) افزایش ۱۰۰ درصدی سرمایه گل گهر تصویب شد قیمت خودروهای بسترن + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) افزایش آمار کودکان مبتلا به اومیکرون ۴ علامت مهم خودروهایی که به خرج افتاده اند ارزان ترین فولکس بازار بالای ۲ میلیارد است! + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) مجلس چه خوابی برای بورس دیده است؟ قیمت خودروهای لکسوس + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) استقلال و پرسپولیس شرکت های سهامی هستند؟ + فیلم قیمت خودروهای بنز + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) واکنش گمرک به اعلام برگشت واکسن های اهدایی لهستان قیمت خودروهای سوئیست + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمد هاشمی وزارت بهداشت آمریکا کرونا واکسن کرونا واکسن آسترازنکا واکسن آسترازنکا جدول قیمت کامل قیمت خودروهای وزارت بهداشت ۲ اسفند ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تلاش برای رفع ابهام‌ها و اجرای کامل توافق اسفند ۱۴۰۱
  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن