Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از ساینس الرت، همه ما به خوبی می‌دانیم که بیماری پارکینسون چه اثرات مخربی می‌تواند داشته باشد، اما هنوز با وجود تلاش‌های محققان علت به‌وجود آمدن این بیماری و درمان آن به صورت کامل مشخص نشده است.   برخی از تحقیقات جدید سرنخ‌های مفیدی را پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد حمله قلبی با کاهش خطر ابتلا به پارکینسون در آینده می‌تواند مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بر اساس تجزیه و تحلیل ۱۸۱۹۹۴ بیمار در سیستم سلامت دانمارک که بین سال‌های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۶ دچار حمله قلبی شده‌اند، در مقایسه با ۹۰۹، ۹۷۰ فرد کنترل که از نظر سن و جنس و سال تشخیص حمله قلبی مطابقت دارند، این کاهش خطر حدود ۲۰ درصد برآورد شده است.
علاوه بر این، احتمال ابتلا به پارکینسونیسم، که مشکلات حرکتی و سایر علائم رایج مبتلایان پارکینسون را به همراه دارد، اگرچه در این مطالعه، به عنوان خود پارکینسون طبقه‌بندی نشده است، تا ۲۸ درصد کاهش می‌یابد. در این مطالعه شرکت‌کنندگان تا ۲۱ سال پیگیری شده‌اند.
ینس ساندبل، اپیدمیولوژیست از بیمارستان دانشگاه آرهوس در دانمارک و یکی از محققان اصلی این پژوهش، می‌گوید: «به نظر می‌رسد خطر پارکینسون در این بیماران در مقایسه با جمعیت عمومی کاهش یافته است.»
این اولین باری است که تحقیقاتی به بررسی خطر بیماری پارکینسون در بازماندگان حمله قلبی می‌پردازد و هنوز کشف دلیل کاهش خطر در مراحل اولیه قرار دارد. هم حملات قلبی و هم پارکینسون دارای مجموعه پیچیده‌ای از عوامل خطر هستند و ممکن است پاسخ این رابطه در هر یک از این عوامل نهفته باشد.
برخی از عوامل خطرات شناخته شده معمول برای حملات قلبی از جمله سیگار کشیدن، کلسترول بالا، فشار خون بالا و دیابت نوع ۲، پیش از این ارتباطاتشان با کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون نشان داده شده بود، بنابراین ممکن است همین پیوند‌ها منجر به نتایج مشاهده شده در مطالعه جدید شده باشد.
با این حال، سایر عوامل خطر برای هر دو بیماری یکسان عمل می‌کنند. حملات قلبی و پارکینسون در افراد مسن بیشتر و در افرادی که بیشتر قهوه می‌نوشند و فعالیت بدنی بیشتری دارند کمتر رخ می‌دهند.
مطالعه جدید به پزشکان راهنمایی‌های بیشتری در مورد اینکه کجا توجه خود را بر افرادی که پس از حمله قلبی بهبود می‌یابند متمرکز کنند، می‌دهد.
ساندبل می‌گوید: «برای پزشکانی که بیماران پس از حمله قلبی را درمان می‌کنند، این نتایج نشان می‌دهد که توانبخشی قلبی باید بر پیشگیری از سکته مغزی ایسکمیک، زوال عقل عروقی و سایر بیماری‌های قلبی عروقی مانند حمله قلبی جدید و نارسایی قلبی متمرکز شود.»
با این حال، به نظر می‌رسد که کاهش خطر بیماری پارکینسون و پارکینسونیسم یکی از نتایج حمله قلبی است. مطالعات بیشتری لازم است تا مطمئن شویم. همچنین به طور ویژه باید بررسی‌های بیشتری در گروه‌های نژادی و قومی متنوع‌تر (اگرچه در این تحقیق از نمونه بزرگی استفاده شد، اما آن‌ها عمدتا سفیدپوست بودند) نیز شکل بگیرد.
تحقیقات آینده همچنین باید تأثیر سیگار کشیدن و سطوح کلسترول بالا را بر رابطه بین بازماندگان حمله قلبی و کاهش خطر پارکینسون در نظر بگیرد، که در این مطالعه به دقت مورد بررسی قرار نگرفت.
ساندبل می‌گوید: «ما قبلاً دریافته‌ایم که پس از حمله قلبی، خطر عوارض عصبی-عروقی مانند سکته مغزی ایسکمیک (سکته مغزی ناشی از لخته) یا زوال عقل عروقی به طور قابل‌توجهی افزایش می‌یابد، بنابراین مشاهده کاهش خطر ابتلا بیماری پارکینسون تا حدودی شگفت‌انگیز بود.»
نتایج این تحقیق در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: حمله قلبی پارکینسون بیماری مغزی بیماری پارکینسون حمله قلبی کاهش خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

دیگر خبرها

  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید
  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد