Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت‌رئیسه مجلس: اجرای طرح تعرفه‌گذاری پلکانی پرمصرف‌ها ضروری است و وزارت نیرو در طول اجرای آن باید توجه کند تا با شفافیت کامل، اشتباهی در اعلام تعداد مشترکان پرمصرف نشود، باید مواظب باشیم که منابع طرح تعرفه‌گذاری پلکانی صرف حقوق و پاداش نشود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت نیرو اخیراً جهت اصلاح یارانه انرژی بدون فشار به ۸۰ درصد مردم و جهت ایجاد انگیزه قیمتی برای صرفه‌جویی در بین مشترکان پرمصرف اقدام به افزایش تعرفه این مشترکان کرده است تا علاوه بر کاهش مصرف این مشترکان، عدالت در بهره‌مندی از یارانه انرژی نیز برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسینعلی حاجی‌دلیگانی درباره این موضوع در گفت‌وگویی به خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: طرح جدید تعرفه‌گذاری پلکانی انرژی، ضرورت دارد و به نظر می‌رسد که بین خبرهای اعلامی و آنچه که در عمل اتفاق می‌افتد، تفاوت‌هایی وجود دارد. تصور بنده این است که دامنه کسانی که مشمول این قانون می‌شوند، بیشتر از آمار و اعداد اعلام شده است؛ بنابراین خواهش ما این است که وزارت نیرو به‌صورت شفاف و بدون جهت‌گیری آمار را اعلام کند تا مشترکین و مصرف‌کنندگان تکلیف خود را بدانند. البته قطعاً باید بین مشترک پرمصرف و بقیه مشترکین تفاوت‌هایی ایجاد گردد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه می‌توان اصلاحات مثبتی در این طرح اعمال کرد، توضیح داد: باید واحدهایی از بُعد خانوار در الگوی مصرف مشخص شود؛ یعنی یک خانواده پنج‌نفره طبیعتاً باید استاندارد الگوی مصرفش با یک خانواده دونفره متفاوت باشد؛ بنابراین الگوی مصرف باید بر اساس نوع مصرف معمولی که یک خانوار می‌تواند داشته باشد، بنا شود. ضمن این که اگر خانواده‌ای کمی بیشتر از حد بهینه مصرف داشت، بهتر است مستقیماً جزو دستهٔ پرمصرف‌ها قرار نگیرد؛یعنی هزینه پرداختی به نسبت افزایش پیدا کند و این روند شیب نزولی داشته باشد، نه پله‌ای.


حاجی‌دلیگانی اظهار کرد: اجرای طرح تعرفه‌گذاری پلکانی پرمصرف‌ها ضروری است و وزارت نیرو در طول اجرای آن باید توجه کند تا با شفافیت کامل، اشتباهی در اعلام تعداد مشترکان پرمصرف نشود. آثار مثبت اجرای آن در توسعه زیرساخت‌های صنعت برق کشور قابل‌مشاهده باشد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که منابع حاصل از اجرای این تعرفه‌گذاری پلکانی، چگونه باید هزینه شود، گفت: در این سال‌ها به زیرساخت‌های صنعت برق توجه جدی نشده است و لازم است که وزیر محترم به این موضوع دقت داشته باشند که این منابع کاملاً در راستای اصلاح، تقویت، توسعه و ترمیم زیرساخت‌های صنعت برق استفاده شود. مبادا این منابع صرف پرداخت‌های نجومی و یا پاداش‌هایی شود که اصلاً جایگاهی در بین مردم ندارد.

حاجی‌دلیگانی در پایان درباره اینکه در ادامه اقدام وزارت نیرو در راستای اجرای بند «ی» تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۰ به افزایش تعرفه پرمصرف‌ها، آیا کمیسیون تلفیق هم‌، بندی مرتبط با مکلف کردن دولت به افزایش تعرفه پرمصرف‌ها اضافه کرده یا نه ابراز بی‌اطلاعی کرد‌.

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: زیرساخت های صنعت برق تعرفه گذاری پلکانی وزارت نیرو پرمصرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۵۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • طرح تعرفه‌گذاری پلکانی گاز خانگی باید اجرایی شود/ تخصیص بی‌حساب و کتاب یارانه انرژی را متوقف کنید
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!