Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید طالبی پور در گفتگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد تسهیلات تبصره ۱۸ یکی از سیاست های دولت برای تکمیل پروژه های آماده بهره برداری یا بالای ۵۰ درصد در در حوزه گردشگری می باشد.

 وی بیان کرد: در همین راستا تمام پروژه های حوزه گردشگری در شهرستان های کهگیلویه و بویر احمد را به بانک های عامل برای پرداخت تسهیلات ۱۰ درصد معرفی کرده ایم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویر احمد تصریح کرد: در این استان حدود ۲۲ پروژه گردشگری در بخش های گردشگری،اردوگاه اقامتی و رفاهی، کمپینگ ها وجود دارد که ۴ پروژه آن در گچساران می باشد.

 طالبی پور با اشاره به اینکه سقف مزایا تحصیلات هر مبلغی که نیاز پروژه باشد را تامین می کند ، عنوان کرد: افزون بر ۷۰۰ میلیارد ریال اعتباربرای تبصره ۱۸ به حوزه گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویر احمد اختصاص داده شده است است.

وی گفت: ایام نوروز یک فرصت بسیار خوب برای حوزه گردشگری، معرفی فرهنگ،صنایع دستی، محلی ،بومی می باشد که در این راستا کمیته های ده گانه به همراه وظایف آنها مشخص شده است.

سرپرست میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه گچساران محور ارتباطی شمال و جنوب کشور است خاطرنشان کرد: انتظار می رود ورود گردشگران از این شهرستان زیاد باشد و باید از این فرصت به دست آمده برای عرضه نمایشگاه‌های صنایع دستی، بومی و محلی در این شهرستان برای شناسایی فرهنگ و محصولات منطقه استفاده کرد.

طالبی پور بیان کرد: بقعه شاخص بی بی حکیمه تا قبل از کرونا پذیرای گردشگران مذهبی بسیاری از سراسر کشور و خطه جنوب و حتی خارج بوده است.

 وی افزود: افزون بر ۲۷۰۰ آثار تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده که از این تعداد ۷۸۰ اثر آن ثبت ملی شده است.

 سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در سال جاری اقدامات خوبی در راستای مرمت آثار تاریخی انجام شده که عمده ترین آنها در بلاد شاپور به وسعت ۳۵ هکتار واقع در دهدشت بوده است، احیای این پروژه تاریخی در حال انجام می باشد.

طالبی پور با اشاره به اینکه برای برپایی جشن های نوروزی در شهرستان ها باید ستاد مبارزه با کرونا استان اجازه صادر کند، افزود: در ورودی های تمامی شهرهای استان به مناسبت ایام نوروز روز نمایشگاه فصلی را برپا خواهیم کرد و این در صورتی انجام می شود که ستاد مبارزه با کرونا آن را بلامانع بدانند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس گچساران فارس نیوز حوزه گردشگری صنایع دستی طالبی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۶۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس، محمد ثابت اقلیدی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت_در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به قول مساعد وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و حمایت‌های معاون صنایع‌دستی کشور مبنی بر حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، اظهار کرد: با همکاری دولت سیزدهم، حمایت‌های دکتر ایمانیه استاندار فارس، بیمه ۵۶۱ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان فارس تائید شده است.

وی افزود: طی روزهای آینده این هنرمندان برای تکمیل مدارک به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس مراجعه خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با بیان اینکه ملاک تائید بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان، دارا بودن مدرک مرتبط با رشته فعالیت و مجوز فنی‌وحرفه‌ای است، اضافه کرد: با تلاش‌های انجام‌شده پس از ۱۵ سال بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس به نتیجه رسید.

ثابت اقلیدی با بیان اینکه اقدامات اولیه این مهم از سال گذشته در معاونت صنایع‌دستی استان فارس انجام شده بود، ابراز امیدواری کرد: این موضوع نوید بخش روزهای خوب هنرهای سنتی و صنایع‌دستی این مرز و بوم باشد.

وی تاکید کرد: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی و ملی صنایع‌دستی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است و هم اکنون صنایع دستی شهرهای ملی و جهانی صنایع دستی آباده، شیراز و فیروزآباد در نمایشگاه ایران اکسپو در معرض دید عموم علاقه مندان قرارگرفته است و در این نمایشگاه ۲۶ هنرمند بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی را در این معرفی و عرضه می کنند.

کد خبر 749496

دیگر خبرها

  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران