Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان عقدک در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت شیوع کرونا در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: متأسفانه تعداد مبتلایان، افراد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان رو به افزایش است.

وی افزود: روز گذشته یک هزار و ۳۳۱ مورد جدید مبتلا شناسایی شده است، ضمن اینکه در حال حاضر یک هزار و ۲۴۳ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری هستند و حال ۱۸۲ نفر آنها خوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه ۱۴ نفر فوتی طی ۲۴ ساعت در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آمار خوبی نیست، ابراز داشت: باید توجه داشت که این امر ناشی از ساده انگاری مردم نسبت به سویه اُمیکرون کرونا است.

۵۵ درصد از مردم اصفهان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند

وی با بیان اینکه متأسفانه به صورت میانگین تنها حدود ۵۵ درصد از مردم شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه دارند، اضافه کرد: اغلب مردم سویه اُمیکرون کرونا را در حد سرماخوردگی می‌دانند که این دیدگاه خطرناک است و آثار آن را در روزهای آینده بیشتر شاهد خواهیم بود.

عقدک در خصوص وضعیت پوشش واکسیناسیون کرونا در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در این زمینه باید توجه داشت که همچنان درصد استفاده از دُز اول واکسن کرونا ۸۵ درصد و دُز دوم حدود ۷۵ درصد است که این شرایط مناسب نیست.

وی اضافه کرد: پوشش دُز سوم واکسن کرونا نیز بر روی عدد ۳۳ درصد مانده و این در حالی است که بهترین راهکار در امان ماندن از ابتلاء به سویه اُمیکرون کرونا در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی استفاده از دُز سوم واکسیناسیون است.

وضعیت واکسیناسیون در کودکان نیز مناسب نیست

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه وضعیت واکسیناسیون در کودکان نیز مناسب نیست، گفت: در حال حاضر ۸ درصد از کودکان ۹ تا ۱۲ سال و دو درصد کودکان پنج تا هشت سال واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: واکسن توصیه شده برای کودکان سینوفارم و پاستوکووک است که به میزان کافی در اختیار داریم.

عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی نهادهای دولتی

عقدک در ادامه با بیان اینکه در زمینه تأمین واکسن نیز مشکلی در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وجود ندارد و سبد تنوع واکسن کامل است، گفت: مشکل ما با مردمی است که نسبت به واکسیناسیون بی توجه هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه متأسفانه از سوی نهادهای مختلف نیز روند نظارتی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خوبی انجام نمی‌شود، اضافه کرد: برای مثال در این زمینه الزامی بودن واکسیناسیون کرونا در پروازهای داخلی مورد توجه نیست، در مترو و اتوبوس‌های شهری فاصله گذاری اجتماعی رعایت نمی‌شود و با مشکلات جدی در این زمینه رو به رو هستیم.

کد خبر 5430663

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسن کرونا ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیوع کرونا بارش برف تبریز عکس استانها همدان گرگان بارش باران واکسن کرونا شیراز رعایت پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۷۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان