Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@22:20:41 GMT

احیای قنوات از اقتصادی‌ترین راه‌های تامین آب است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۹۱۳۲

احیای قنوات از اقتصادی‌ترین راه‌های تامین آب است

ایسنا/فارس رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز گفت: احیای قنوات در مقایسه با راه‌های دیگر تامین آب، بسیار اقتصادی است و ضمن پایداری، هیچ گونه خسارتی به منابع آب زیر زمینی وارد نمی‌کند.

روح‌الله مظفری سه‌شنبه سوم اسفند در بازدید از قنات‌های خیرات، شیخ محمدی، منصور آباد و سیدی شیراز گفت: ساخت قنات از شاهکارهای مهندسی ایرانیان محسوب می‌شود که نقش مهمی در تمدن سازی، آبادانی و انتقال آب به سکونتگاه‌ها و زمین‌های کشاورزی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: قنات را باید یک سازه زنده دانست که همواره توسط عوامل طبیعی تهدید و دچار ریزش و مشکلاتی می‌شوند و نیاز به احیا و لایروبی دارد که در صورت انجام این کار یک منبع دائمی برای تامین آب در بخش کشاورزی و حتی آب آشامیدنی ایجاد می‌شود.

مظفری با اشاره به خشکسالی‌های اخیر و کمبود آب، به اهمیت حفظ قنات‌ها اشاره کرد و گفت: هزینه احیای قنات‌ها در مقابل راه‌های دیگر تامین آب، بسیار اقتصادی است و ضمن پایداری، هیچ گونه خسارتی به منابع آب زیر زمینی وارد نمی‌کند.

رئیس سازمان سیما و منظر شهری شهرداری شیراز، یکی از اقداماتی که برای احیا و مقاوم سازی قنات‌ها در برابر سیل و بارندگی‌های شدید توسط این سازمان انجام می‌شود را اصلاح و مقاوم‌سازی میله‌های چاه قنات، کَول گذاری قنات، ریزش برداری و رسوب شکنی و حفاظت از میله‌های چاه برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احیای قنات شهرداری شیراز منابع آبی استانی اقتصادی تامین آب بحران کم آبی تامین آب قنات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد