Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@13:43:14 GMT

قاچاق شتر با قیمت نازل ۲۰ میلیون تومانی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۹۴۷۶

قاچاق شتر با قیمت نازل ۲۰ میلیون تومانی

به گزارش خبرنگار مهر، نوبخت اژدری ظهر سه‌شنبه در همایش صیانت از شتر دوکوهانه در اردبیل اظهار کرد: هر چند این شترها توسط دلالان به کشور ترکیه و کشورهای عربی منطقه با نرخ ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان قاچاق می‌شود اما آنچه که آزاردهنده است، قاچاق بچه شترهاست که با قیمت پایین‌تر به دست دلالان به کشورهای برده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در استان اردبیل در صنعت شترداری سرمایه‌گذاری خوبی به رغم استعدادهای مناسب انجام نشده است، تصریح کرد: ۴۴ درصد اراضی استان اردبیل کشاورزی اعم از زراعی، باغی و مرتعی است که بهتر از این می‌توان از این ظرفیت در جهت تقویت صنعت شترداری و دامداری استفاده کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: ما سالانه تولید ۴۰۰ هزار تن محصولات متنوع دامی را داریم که ۵۰ درصد این تولیدات مازاد بر نیاز مصرف استان است و ما تأمین‌کننده نیاز سایر استان‌ها هستیم.

اژدری افزود: به رغم خشکسالی ما در تأمین اقلام علوفه‌ای مازاد بر نیاز استان تولید داشتیم به طوری که به ۸ استان کشور علوفه‌های مازاد را نیز صادر کردیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در استان اردبیل بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید علوفه داریم که بخشی از آن به عنوان مازاد به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

اژدری فعالیت ۶۶ هزار نفر بهره‌بردار را در صنعت دامپروری استان یادآور شد و اضافه کرد: ۳ هزار شتر در استان اردبیل در دهه‌های گذشته شناسایی شده بود که این رقم به دلیل بی‌برنامگی‌ها به کمتر از ۴۰۰ نفر رسیده و ما به شدت نیازمند توسعه صنعت شترداری در استان هستیم.

وی بیان کرد: آمار جمعیتی شتر دوکوهانه روز به روز در حال کاهش است و این نشان از انقراض نسل شتر است که نباید اجازه دهیم به زیر ۱۰۰ نفر برسد چرا که در آن مقطع باید انقراض نسل شتر را در این استان اعلام کنیم.

اژدری به فعالیت ۲ ایستگاه نصرآباد مشگین و ایستگاه جعفرآباد مغان را در حمایت از توسعه و تقویت شتر دوکوهانه یادآور شد و ادامه داد: امیدواریم با حمایت‌های همه‌جانبه جلوی انقراض نسل شتر گرفته شده و نیاز استان به شتر نر مولد نیز تأمین شود.

وی عوامل تهدیدکننده را در این بخش یادآور شد و اظهار کرد: تغییر شیوه زندگی، تصادفات جاده‌ای، قاچاق شتر به کشورهای همسایه و همچنین فقدان قوانین حمایتی در این بخش به ویژه صادر نشدن پروانه چرا برای شتر از جمله تنگناها و عوامل تهدیدکننده در این بخش است.

اژدری ضرورت شکل‌گیری شرکت تعاونی شترداران و حمایت از تولیدات این بخش را ضروری اعلام کرد و گفت: نبود دامپزشک متخصص در این زمینه یکی دیگر از عوامل تهدیدکننده است که باید دقت لازم را در این زمینه انجام داد.

وی توجه به عامل آمیختگی در تداوم نسل شتر و صادرات محصولات متنوع این بخش را یادآور شد و تصریح کرد: در مدیریت تغذیه و اصلاح نژاد نیز باید اقدامات مؤثری را انجام بدهیم تا ضعف و کاستی‌ها برطرف شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: آموزش مأموران تلقیح مصنوعی و پوشش بیمه‌ای شترداران نیز از دیگر عوامل حمایتی در این بخش است که می‌تواند به تکثیر و توسعه شتر در استان به ویژه شتر دوکوهانه کمک کند.

کد خبر 5430867

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی اردبیل قاچاق ترکیه اراضی کشاورزی سرمایه گذاری علوفه خشکسالی صنعت دامپروری دامپزشکی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا بارش برف تبریز همدان گرگان بارش باران عکس استانها واکسن کرونا اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز شتر دوکوهانه استان اردبیل یادآور شد نسل شتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم نزولی قیمت طلا و سکه

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب،  قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات امروز (۸ اردیبهشت) در بازار طلای تهران نسبت به معاملات پنج‌شنبه (۶ اردیبهشت) ۴۲ میلیون و ۱۵۰ هزار با افت ۵۰۴ هزار تومانی به ۴۱ میلیون و ۹۴۶ هزار تومان رسید.

همچنین سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز نسبت به قیمت پایانی آخرین روز معاملاتی هفته گذشته ۳۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان با کاهش ۴۸۵ هزار تومانی، ۳۸ میلیون و ۷۱۵ هزار تومان معامله شد.

براساس این گزارش، امروز نیم سکه نسبت به قیمت پایانی معاملات (۶ اردیبهشت) ۲۴ میلیون و۸۰۰ هزار تومان با کاهش ۱۴۰ هزار تومانی ۲۴ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان و ربع سکه با افت ۱۶۰ هزار تومانی، ۱۴ میلیون و ۸۴۰ تومان به فروش رفت.

قیمت سکه گرمی ۶ میلیون و ۷۲۰ هزار تومان دادوستد شد که نسبت به نرخ آخرین معامله ۸۰ هزار تومان کاهش را ثبت کرد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران سه میلیون و ۴۹۳ هزار تومان فروخته شد که نسبت به قیمت پایانی پنج‌شنبه ۱۰۰ هزار تومان کاهش را تجربه کرد.

بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز ۲ هزار و ۳۳۸ دلار رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۰ اردیبهشت؛سکه طرح قدیم هم کاهشی شد
  • بازگشت سکه به کانال ۴۰ میلیون تومان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه/ پیش‌بینی قیمت‌های فردا
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سکه بهار ۳۸ میلیونی شد
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات
  • تداوم نزولی قیمت طلا و سکه
  • محکومیت ۸۸۸ میلیون تومانی متهم قاچاق سوخت در بیرجند