Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - سازمان جهانی بهداشت (WHO) در دستورالعمل جدید خود برای تست کرونا و قرنطینه بیماران با توجه به سطح بالای گردش کرونا به ویژه سویه اُمیکرون اعلام کرده است:

"مدت زمان قرنطینه برای افرادی که در معرض کرونا قرار گرفته‌اند؛ اکنون می‌تواند کوتاهتر شود و افرادی که نتیجه آزمایششان منفی است، می‌توانند به جای ۱۴ روز پس از گذشت هفت روز قرنطینه را پایان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

این سازمان در دستورالعمل موقت جدید خود آورده است:

"در مواردی که انجام تست کرونا برای کوتاه کردن مدت زمان قرنطینه امکان پذیر نیست؛ در صورتی که فرد علامتی از بیماری نداشته باشد، قرنطینه ممکن است پس از روز دهم و بدون لزوم به انجام غربالگری پایان یابد."

سازمان جهانی بهداشت در شرایط کنونی تست‌های خانگی را برای کوتاه کردن مدت قرنطینه توصیه نمی‌کند.

در این گزارش آمده است که خطر انتقال پس گذراندن دوره ۱۰ روز قرنطینه حدود یک درصد و حد بالای آن حدود ۱۰ درصد تخمین زده می‌شود.

افراد اخیرا واکسینه شده که با بیمار در تماس بوده اند، در اولویت پایین تری (به لحاظ ماندن در قرنطینه) در نظر گرفته می‌شوند.

در صورت گذشت ۹۰ روز از زمان واکسیناسیون و کاهش مصونیت اولیه در برابر بیماری و وجود محدودیت‌هایی در تزریق دُز یادآور، لازم است شرایط تماس این افراد با بیمار آلوده همچون تماس افراد واکسینه نشده در نظر گرفته شود.

به گزارش livemint، گفته شده است برای بیماران کووید ۱۹، کشور‌ها ممکن است با افزودن تست PCR که توسط پرسنل واجد شرایط انجام می‌شود، دوره قرنطینه را به هفت روز کاهش دهند.

شرایط برای ظهور سویه‌های خطرناکتر فراهم است؛ با این حال سازمان جهانی بهداشت در شرایط کنونی تست‌های خانگی را برای کوتاه کردن مدت قرنطینه توصیه نمی‌کند.

سازمان جهانی بهداشت به افراد توصیه می‌کند درصورتی که دوره قرنطینه کوتاه شود، لازم است در تمام فعالیت‌های داخل و خارج از خانه که ممکن است با افراد دیگر تعامل داشته باشند، همراه با سایر اقدامات پیشگیری از ماسک پزشکی مناسب استفاده کنند.

رعایت فاصله گذاری فیزیکی، تهویه مناسب فضا‌های داخلی و شست‌وشوی مرتب دست‌ها باید برای ۱۴ روز ادامه داشته باشد. این افراد باید علائم خود را تحت کنترل داشته باشند و در صورت بروز علائم آزمایش دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه خانگی سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: سوءتغذیه در نوار غزه افزایش یافته است
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد