Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اعلام کرد: تحقیقات این پژوهشگاه منجر به صرفه جویی ۴۱ میلیون دلاری ارز در کشور شده است.

به گزارش ایسنا، با برگزاری مراسم تودیع و معارفه، دکتر غلامرضا صالحی جوزانی به عنوان سرپرست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد. تاکنون دکتر گلکاری در سمت ریاست این پژوهشگاه مشغول به فعالیت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

م

دکتر غلامرضا صالحی جوزانی استاد پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.

در این مراسم دکتر گلکاری با اشاره به برنامه های اجرایی در این پژوهشگاه برای توسعه فناوری‌های حوزه بیوتکنولوژی، اظهار کرد: کمبود اعتبارات یکی از چالش‌های ما بوده است که سعی شد با روش‌هایی پاسخگوی اجرای پروژه‌های تحقیقاتی باشیم.

دکتر جوزانی همچنین بیوتکنولوژی را یکی از ۸ فناوری برتر دنیا دانست و گفت: بازار جهانی این فناوری ۵۵۰ میلیارد دلار برآورد شده که این میزان گردش پول در حوزه نفت و فرآورده‌های سوختی وجود ندارد.

وی ادامه داد: بازار در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی در سال ۲۰۲۱ بالغ بر ۶۰ میلیارد دلار بوده است که این میزان تا ۵ سال آینده به ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید و این امر موجب شده تا مسوولان به این حوزه توجه بیشتری داشته باشند.

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان اینکه در سال‌های اخیر هوش مصنوعی و پرینترهای ۳ بعدی به حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی وارد شده است، بر حرکت محققان در این زمینه تاکید کرد.

وی، تاسیس این پژوهشگاه را مربوط به سال ۷۹ دانست و اظهار کرد: این پژوهشگاه دارای ۴ مرکز منطقه‌ای است که مرکز مشهد به دلیل نبود نیروی انسانی فعالیت آن متوقف شده و امیدواریم با راهکارهای مناسبی این مرکز نیز فعالیت خود را از سر گیرد.

صالحی جوزانی ماموریت این پژوهشگاه را استفاده از فناوری های نوین در ایجاد امنیت غذایی نام برد و یادآور شد: در این راستا اکثر فناوری‌های نوین در این حوزه در این پژوهشگاه توسعه یافته است، ضمن آنکه امکانات تحقیقاتی ما جزو برترین‌های حوزه کشاورزی محسوب می‌شود.

وی ۳۰ مورد انتقال فناوری طی ۱۵ سال اخیر را از دیگر دستاوردهای این پژوهشگاه ذکر کرد و ادامه داد: علاوه بر آن دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی منجر به ۴۱ میلیون دلار صرفه جویی ارزی شده است.

صالحی جوزانی اضافه کرد: همچنین این پژوهشگاه به کیت تشخیص آلودگی‌هایی چون آمونیاک دست یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کیت تشخیصی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این نمایشگاه بر روی ارائه به‌روزترین فناوری‌ها، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های برجسته حوزه  سلامت متمرکز خواهد بود، به طوریکه متخصصان و فعالین حوزه سلامت و پزشکی از سراسر جهان ، برای تبلیغات و معرفی محصولات، تبادل تجربیات و بهره گیری از فرصت‌ها در سرمایه گذاری، تولید و گسترش کسب و کار در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.   غرفه داران و مخاطبین این نمایشگاه از حوزه‌های تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، تولید کنندگان دارویی، تجهیزات و خدمات زیبایی، تجهیزات تشخیص و درمان بیماری‌ها، تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات توانبخشی هستند.   شرکت‌های دانش‌بنیان متقاضی حضور در این غرفه (پاویون) تا روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ فرصت دارند در سامانه کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری به نشانی https://tesc.ir/service/۸/۱ ثبت‌نام کنند و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۹۳۵۵۲۴۲۴۱۳ تماس بگیرند.   سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی پزشکی و داروسازی ویتنام ، از ۹ تا ۱۲ می (مطابق با ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در محل کاخ فرهنگی «ویت خو» در شهر «هانوی» پایتخت ویتنام برگزار خواهد شد.  

دیگر خبرها

  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • «پراید»؛ بیشترین سهم تولید آلایندگی مشهد را داشته است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پراید در صدر جدول خودروهای آلاینده مشهد قرار دارد
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴