Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@06:45:37 GMT

۲۰۷ هاچ‌بک دو رنگ به خط تولید رسید

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۱۷۷۶

۲۰۷ هاچ‌بک دو رنگ به خط تولید رسید

اخبار شرکتها؛ ایکوپرس- علی رحیمی افزود: مزیت پژو ۲۰۷ هاچ بک اتوماتیک دو رنگ، استفاده از تکنولوژی به کار رفته در خط رنگ این خودرو است که موجب افزایش کیفیت رنگ شده، ضمن آن‌که نصب قطعات تزییناتی خاص در فرآیند تولید، زیبایی این محصول را دو چندان کرده است.

وی ادامه داد: این خودرو علاوه بر سطح تجهیزات مناسب، مجهز به موتور TU5P و گیربکس شش سرعته اتوماتیک است که رانندگی پرشتاب با گشتاور مناسب سبب رضایت مشتریان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو گفت: موتور TU5P پژو ۲۰۷ دو رنگ، نسل جدید موتور TU5 است که هم پرقدرت است و هم میزان مصرف سوخت آن منطبق با استانداردهای زیست محیطی است. این موتور هم چنین نسبت به موتور TU5 از بهبود عملکرد ۵ تا ۷ درصد، در توان و گشتاور برخوردار است.

وی با تاکید بر این‌که این موتور دارای مزایای متعددی است، خاطرنشان کرد: اضافه شدن CVVT یا زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها، کاهش مصرف سوخت خودرو، کاهش اصطکاک‌های داخل موتور، ارتقای آلایندگی به یورو پنج، کاهش مصرف روغن و بهبود شتاب‌گیری خودرو از نقاط قوت موتور نصب شده بر روی خودروی پژو ۲۰۷ هاچ بک اتوماتیک دو رنگ است.

رحیمی با اشاره به ویژگی‌های گیربکس شش سرعته AT جدید افزود: این نوع گیربکس دارای ویژگی‌های خاص و متعددی مانند کاهش دور موتور، کاهش سطح صدای موتور، کارکرد مناسب و عدم فشار بر موتور به ویژه در سرعت‌های بالا و در نتیجه افزایش عمر پیشرانه، کاهش مصرف سوخت، بهبود کیفیت و حس رانندگی بهتر است.

معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، یادآور شد: تغییرات متعددی در بدنه و تزیینات این خودرو صورت گرفته است که از جمله آن می‌توان به سقف و اسپویلر در صندوق قرمز، بدنه مشکی یا سفید، غربیلک فرمان چرمی دو رنگ قرمز و مشکی، قطعات دکوراتیو روی داشبورد با طرح هارمونی، صندلی هایی با طرح و دوخت متناسب با طرح بدنه و قطعات تزییناتی قرمز اشاره کرد.

وی افزود: نشان ۲۰۷ روی پشت سری صندلی‌های جلو، قاب دستگیره‌های داخلی با طرح هارمونی، گردگیر دسته دنده با دوخت قرمز، ضرب‌گیرهای درهای جانبی قرمز، دستگیره‌های جانبی قرمز، قاب دور چراغ های مه شکن جلو قرمز، قاب آیینه‌های جانبی قرمز، قاب چراغ پلاک عقب قرمز، رینگ مشکی و شبکه هواکش روی در موتور قرمز از دیگر تغییرات صورت گرفته و تزیینات به کار رفته در این محصول به شمار می‌روند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون تحقیقات ایران خودرو علی رحیمی معاون تحقیقات دو رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۱۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوب و بد قلیان‌ اکسیژن

اخیرا بحث عرضه نوعی خاصی از قلیان با عنوان «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها خبرساز شده؛ موضوعی که گویا در راستای اجرای طرح مطالعاتی وزارت بهداشت در ۱۰ استان کشور است؛ چراکه متخصصان و مسئولان سلامت همواره نسبت به شکستن قبح استعمال قلیان در میان خانواده‌ها و استعمال آن به صورت گروهی و سرگرمی و در نهایت هم افزایش چندین برابری مصرف آن در زنان و مردان و بروز عوارض قلبی و تنفسی ناشی از آن در سنین پایین‌تر، هشدار داده‌اند. 

قلیان  اکسیژن یا گازN۲O چیست؟

کیانوش جهانپور، سخنگوی پیشین وزارت بهداشت در مصاحبه با خبرنگار تحریریه جوان قدس در مورد ماهیت و آنچه قلیان اکسیژن خوانده می‌شود، گفت: سهم اکسیژن از ترکیب گازهای به کار گرفته شده قلیان اکسیژن حدود ۸۰ درصد است و نیتروژن می‌تواند به میزان ۵ درصد به ترکیب گازها اضافه شود. موضوع و نام قلیان اکسیژن غلط‌انداز و شبهه‌ناک است، نام اصلی آن N۲Oهست. عنوان قلیان اکسیژن باعث می‌شود افراد فکر کنند اکسیژن بیشتری دریافت می‌کنند، باید بگویم اینطور نیست. مدت هاست در کشورهای مختلف روی کاربردهای غذایی و دارویی این گاز مطالعه می‌شود.

جهانپور افزود: در کشورما هم بیش از ۱۵ سال است که روی گاز (N۲O) یا همان «قلیان اکسیژن» مطالعه می‌شود. این گاز مجوزهای اولیه را برای استفاده‌های پزشکی دریافت کرده بود ولی در کافی‌شاپ‌ها به صورت مجاز عرضه نمی‌شد. طبق شنیده‌ها در سال‌های اخیر وزارت بهداشت در قالب یک طرح آزمایشی، این محصول را جهت بررسی کاهش مصرف سایر محصولات دخانی عرضه کرده است اما تاکنون نتیجه قطعی آن مشخص نیست.

استفاده از گاز اکسیژن باعث عوارض عصبی می‌شود

وی در مورد ضررهای استفاده این گاز گفت: ممکن است این محصول موجب کاهش میل افراد به سایر محصولات دخانی شود، اما قطعا آسیب‌هایی هم دارد. یکی از بارزترین عوارض استنشاق این گاز تا امروز دفع و کاهش ویتامین‌ها ازجمله B۱۲، کم خونی، عوارض عصبی، لرزش دست، حالت خنده یا خلسه و کاهش فشار خون بوده است.

جهانپور با تاکید بر اینکه این قلیان به طور کلی عارضه مرگ را به دنبال ندارد، بیان کرد: عدم ترویج و تبلیغات این محصول از سمت وزارت بهداشت، عدم ارائه به سنین پایین و ارائه هشدارهایی چون عدم رانندگی بعد از استنشاق باید قبل از توزیع عمومی «قلیان اکسیژن» صورت بگیرد. افرادی که این محصول را استفاده می‌کننئ باید در نظر داشته باشند که تا چند ساعت پس از استنشاق این گاز از انجام فعالیت‌هایی چون رانندگی، استفاده از دوچرخه، اسکوتر، موتورسکلیت و یا کار با وسایلی که نیازمند دقت بالا و هوشیاری و خطر ساز است، خود داری کنند؛ زیرا ممکن است ضریب دقت و هوشیاری این افراد تا چند ساعت کاهش یابد.

وی افزود: استفاده از واژه «قلیان اکسیژن مجوزدار» ترویج تلقی شود. حتی اگر این محصول عوارض و پیامدهایش کمتر از سایر دخانیات و یا داروهای روانگردان باشد؛ قاعدتا سیاست ترویج، سیاست درستی نیست، یعنی نباید تبلیغ شود، زیرا مصرف تفننی آن هم آسیب‌هایی دارد و در کشور ما تبلیغات کالای آسیب‌رسان به سلامت ممنوع است.

سخنگوی پیشین وزارت بهداشت در پایان گفت: باید در ترویج یا تبلیغ «قلیان اکسیژن» احتیاط کرد ولی در عین حال ممنوعیت مطلق و عدم عرضه هم ممکن است این محصول را به زیر زمینی شدن ببرد که مشکلات، عواقب و پیامدهای بدی داشته باشد.

خدابخش حکیمی- خبرنگار تحریریه جوان قدس

 

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول