Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با تاکید بر لزوم تشدید نظارت‌ها بر بازار شب عید گفت: به لحاظ ذخیره‌سازی کالاهای اساسی مشکلی نداریم و در این بخش کسری‌ای وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، محسن منصوری در جلسه ستاد تنظیم بازار استان تهران گفت: ظرف ۴۰ روز گذشته مجموعا بازار آرام بوده و تورمی نداشتیم به جز حدود شش قلم کالا که البته جزو کالاهای ضروری هستند همانند برنج، گوشت، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی و پیاز البته موز هم افزایش قیمت داشته اما خیلی کالای ضروری قلمداد نمی‌شود که البته با وجود کاهش نرخ دلار باید مشخص شود که چطور افزایش قیمت در موز داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موضوع مهم بحث تنظیم بازار شب عید است که از حدود دو هفته دیگر وارد پیک خرید شب عید خواهیم شد. با توجه به اینکه ظرف دو سال گذشته با وجود کرونا خریدهای عید خیلی وجود نداشته هرچند که امسال هم شرایط کرونایی استمرار دارد اما ممکن است کمی دید و بازدیدها بیشتر شود و پس از آن نیز ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد لذا باید تمهیدات لازم برای این موارد در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: به لحاظ تنظیم بازار در شرایط ویژه‌ای قرار داریم و بعضاً مواردی همچون مذاکرات با دلیل و بی‌دلیل بر روی تنظیم بازار تاثیرگذار است. لذا باید نظارت اطلاعاتی و برنامه‌ای روی تنظیم بازار داشته باشیم. بی‌تردید تنظیم بازار نیازمند نظارت بر فرایندهاست و باید فرایندها را تحلیل کنیم و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: به لطف خداوند ماه گذشته وضعیت بازار آرام بوده است به جز شش موردی که افزایش قیمت در آنها دیده شده لذا باید کنترل کنیم که کالاهایی که کاهش قیمت داشته همچنان در این سطح باقی بماند و ثبات بازار را حفظ کنیم. قطعا مردم تحمل ندارند چراکه سفره‌ها کوچک شده لذا باید مراقبت لازم را داشته باشیم.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر لزوم قیمت‌گذاری روی کالاها و درج قیمت کالاها گفت: درج قیمت در همه صنوف روی کالاها تکلیف است. وزارت صمت تدبیر جدیدی در این بخش اندیشیده که تا حدود زیادی این مساله حل و فصل خواهد شد. البته باید نظارت‌ها به صورت دقیق اعمال شود که حتما روی همه کالاها در سطح شهر قیمت درج شده باشد.

وی افزود: در حوزه نظارت به قیمت‌ها باید با جدیت پیگیری لازم را داشته باشیم و تشکیل نظارت‌ها باید با برنامه‌ای عملیاتی در متن بازار اجرا شود. تجربه نشان داده که خیلی توان نظارت بر خرده‌فروشی‌ها را نداریم اما مهم این است که نظارت جدی بر عمده‌فروشی‌ها اعمال شود.

وی ادامه داد: باید مساله احتکارهای احتمالی مورد توجه قرار گیرد. این موضوع در شورای تامین مطرح شده ولی باید به صورت جدی در ایام پایانی سال دنبال شود. مساله دیگر فروش فوق‌العاده و ویژه شب عید است که از اصناف درخواست کردیم این موضوع را دنبال کنند تا مطالبه مردم برای فروش فوق‌العاده به ویژه در ایام پایانی سال پاسخ داده شود.

منصوری بر لزوم توجه به بحث خرید اینترنتی و استقبال خوب مردم تاکید کرد و افزود: برخی فروشگاه‌های معتبر اینترنتی کالاهای خوبی را با قیمت‌های مناسب عرضه می‌کنند و نظارت خوبی روی آنها وجود دارد. باید این موضوع به صورت جدید مورد توجه قرار گیرد چراکه در شهری همچون تهران بهره‌گیری بهینه از زمان، کاهش آلودگی هوا و ترافیک را به همراه دارد لذا نیاز است این موضوع گسترش بیشتری داشته باشد.

وی تاکید کرد: از جهت ذخیره کالا مشکلی نداریم و کسری‌ای در کالاهای اساسی وجود ندارد به شکلی که برای مصرف چند ماه از این کالاهای ضروری ذخیره‌سازی انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار تهران تنظیم بازار شب عید داشته باشیم تنظیم بازار شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!

به گزارش «تابناک»، محمدجواد آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود با اشاره به هشدار برخی مسئولان برای مسدودسازی فعالیت دیوار و شیپور در صورت عدم همکاری برای مقابله با قیمت سازی‌ها نوشت:

برخی سوداگران با قیمت سازی جعلی در سکوهایی چون دیوار و شیپور، نسبت به ایجاد التهاب در بازار مسکن اقدام می کنند. این گزاره ای است که چند مدتی است در مصاحبه های متولیان سیاستگذاری مسکن و شهرسازی ایران به دفعات شنیده شده است.

آیا این گزاره صحت دارد؟ پاسخ احتمالا مثبت است اما با همان احتمال می شود گفت که این پدیده فراگیر نیست و بیشتر منطقه ای است.

اما راه حلی که سیاستگذار مسکن و شهرسازی ارائه میکند، عمدتا «کلنگی» است. بستن سکوها در صورت عدم همکاری، همکاری چیست؟ تخریب بازار به دست خود صاحبان سکو! یا فشار نابجا بر پلیس برای شناسایی عوامل سوداگری و دستگیری آنها و یافتن سلطان سوداگری مسکن!  و در نهایت افزایش اصطکاک مردم با حکومت.

در این شرایط تناقض آلود چه باید کرد؟

دخالت کلنگی سیاستگذار با شعار حمایت از مردم و تعطیلی سکو؟ خب صاحبان سکو و فعالان تجاری در آن، مگر از مردم نیستند؟

شاید راه حل نگاهی به نحوه مدیریت در سایر بازارها باشد. در بازارهای مالی، این پیشامدها با ایجاد و نمایش مفهوم «عمق بازار» در کنار قیمت پیشنهادی، کنترل می شود. عمق بازار به ترید کننده درک بهتری از میزان عرضه و تقاضا در بازار مربوطه را می‌دهد.

سیاستگذار سازنده، بجای تخریب کلنگی پلتفرم‌ها، با استفاده از داده های ناشناس شده سامانه معاملات مسکن، متوسط نرخ هر متر مربع مسکن معامله شده در هر کوچه و معبر را با استفاده از زیرساخت سامانه GNAF در وزارت ارتباطات، شفاف سازی میکند و با ترکیب این اطلاعات با قیمت سازی برخی سوداگران در این سکوها، آنها را افشا میکند و به خریداران یا مستاجران درباره ساختگی بودن قیمتها هشدار می دهد. البته مراقب است تا با دست کاری نکردن قیمتها توسط خودش، اعتماد مردم را هم از بین نبرد.

طبیعی است که سیاستگذاری سازنده، نیازمند کار و تلاش مضاعف است اما در سیاستگذاری کلنگی، همان مصاحبه و دستور دادن و تظاهر به حمایت از حقوق مردم کفایت میکند.

بسازیم، کلنگ نباشیم!

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد