Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایگاه خبری جماران: سخنگوی کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی با تأکید بر اینکه هنوز حتی یک کلمه هم از قانون صیانت به تصویب نرسیده است، گفت: تصویب کلیات یعنی اینکه این طرح در دستور کار قرار بگیرد و روی مواد آن بحث شود؛ اصلا چیزی تصویب نشده است. یعنی تصویب شده که در جلسات بعد روی جزء جزء اینکه می خواهند قانون وضع کنند، بحث شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر ایرادات را به ما بگویند، دوباره کارشناسان را دعوت می کنیم و نظر آنها را می گیریم؛ چون تعصبی روی هیچ بخش آن نداریم.

مشروح گفت و گوی خبرنگار جماران با لطف الله سیاهکلی را در ادامه می خوانید:

نظر شما در خصوص انتقاداتی که به تصویب کلیات طرح صیانت می شود از جمله نحوه اطلاع رسانی این جلسه به نمایندگان مجلس و همچنین تصویب کلیات طرح به این مهمی در یک جلسه 45 دقیقه ای چیست؟

روزهای گذشته به همه نمایندگان کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی اس ام اس داده شد که اگر مایل هستید جلسه برگزار شود و نزدیک دو سوم نماینده ها جواب داده بودند؛ جلسه امروز هم 20 نفر از 23 نفر حاضر بودند.

 

با توجه به اینکه فضای کلی جامعه مخالف این طرح است، به نظر شما نمی شد با تأمل بیشتر و در وقت مناسب تری تصویب کلیات آن صورت بگیرد؟

45 جلسه در پنج ماه طول کشیده و با همه کارشناسان دولتی، غیر دولتی و بخش خصوصی کار شده است. 45 جلسه یا بیش از پنج ماه بررسی برای کلیات زمان کمی است؟!

 

یعنی به نظر شما مردم نسبت به کلیات این طرح قانع شده اند؟

کلیاتی که تصویب شده فقط عنوان طرح است. تصویب کلیات یعنی اینکه این طرح در دستور کار قرار بگیرد و روی مواد آن بحث شود؛ اصلا چیزی تصویب نشده است. یعنی تصویب شده در جلسات بعد روی جزء جزء اینکه می خواهند قانون وضع کنند، بحث شود. اگر ایرادات را به ما بگویند، دوباره کارشناسان را دعوت می کنیم و نظر آنها را می گیریم؛ چون تعصبی روی هیچ بخش آن نداریم.

 حتی یک کلمه هم از قانون این طرح تصویب نشده است. در جلسات بعد کمیسیون ما دستور کار داریم و بند به بند می خوانیم و موافق و مخالف صحبت می کنند و رأی گیری می شود.

 

بعد از اینکه جزئیات به طور کامل تصویب شد، برای اجرا ابلاغ می شود؟

بعد از اینکه تمامی جزئیات آن تصویب شد به شورای نگهبان می رود و مجلس هم تأیید می کند و بعد تازه به صورت آزمایشی اجرا می شود. خوبی این کمیسیون این است که قانونی که تصویب می کند آزمایشی است. دو تا پنج سال می تواند آزمایشی باشد و در حین اجرا اگر ایرادی دارد، مزاحمتی برای کسب و کارها ایجاد کرد و یا مردم شکایتی داشتند، می تواند برگردد و اصلاح شود. اما اگر مجلس تصویب کند، دیگر قانون است و اصلاح آن به این سرعت امکان ندارد.

 

مشخص شده که برای چه مدت این قانون آزمایشی اجرا می شود؟

هنوز مشخص نشده است. هنوز هیچ چیزی از این قانون تصویب نشده است. چندین ماه زمان می برد تا ما این قانون را به تصویب کمیسیون برسانیم. این طرح الآن در اختیار مردم و رسانه ها هست؛ مردم و کارشناسان طرح را مطالعه و مطالبشان را به کمیسیون و مجلس ارائه کنند تا ما بتوانیم جایی که نقطه نظرات مردم کمک می کند این قانون جامع تر، کیفی تر و ایجابی تر شود را لحاظ کنیم و مردم از قانون بهره مند شوند نه اینکه قانون آنها را محروم کند.

 

یعنی قرار نیست این قانون فضایی را بر روی مردم ببندد؟

چنین چیزی نیست. اگر هم جایی باشد، هنوز مصوب نشده و نظرات کارشناسان اخذ می شود.

 

با توجه به اینکه نسخه های متعددی از این طرح در رسانه ها مطرح شده، برای ما بفرمایید، چیزی که امروز به تصویب رسیده کدام نسخه است؟

این طرح با طرحی که قبلا فرستاده شده خیلی متفاوت است. چون خیلی از نظرات مرکز پژوهش های مجلس، شورای عالی فضای مجازی، دولت، وزارت ارتباطات و بخش خصوصی اعمال شده و تغییرات اساسی دارد. اما ممکن است باز هم اشکالاتی باشد؛ چون ما هنوز بررسی نکرده ایم و فقط طرح در دستور کار قرار گرفته است.

 

معلوم هست که بررسی جزئیات این طرح چه میزان زمان می برد؟

مدت زیادی می برد و من فکر می کنم بیش از چهار، پنج و یا شاید شش ماه زمان ببرد؛ نمی شود پیش بینی کرد. چون بستگی به بحث ها و جدل ها در کمیسیون دارد که مثلا یک ماده قانونی چه قدر زمان ببرد. آنجا نظرات کارشناسی و نمایندگان می آید، بحث و جدل می شود، مخالف و موافق صحبت می کنند و بعد رأی گیری می شود. به نظر من زمان قابل توجهی را مصروف خود خواهد کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا طرح صیانت صیانت لطف الله سیاهکلی قانون صیانت افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا تصویب نشده تصویب کلیات دستور کار تصویب شد بحث شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده

ایسنا/گلستان رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان از به کارگیری ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس خبر داد.

حمیدرضا بهمنی‌نژاد روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به حساسیت برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، برای حفاظت و حراست از آرای مردم گنبدکاووس ۷۰۰ نفر به عنوان ناظر انتخاباتی، دوره‌های ویژه را آموزش دیدند.

وی  با بیان اینکه مهمترین اصل برای برگزاری انتخابات دور دوم، تشویق و ترغیب مردم به حضور در انتخابات مانند دور اول است افزود: در گلستان فقط انتخابات در گنبدکاووس به دور دوم کشیده شده است که روز جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان افزود: استان گلستان دارای ۶ حوزه انتخابیه با هفت نماینده در مجلس است و اعتبارنامه ۶ منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی نیز تائید شد.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق قانون اساسی، کسانی می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس شرکت کنند که در مرحله اول نیز در این شهرستان رای دادند و یا به دلایلی نتوانستند در انتخابات دور اول شرکت کنند.

به گزارش ایسنا، انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه گنبدکاووس برای تعیین نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی پس از به‌ حدنصاب نرسیدن آرای نامزدها به دور دوم کشیده شد و «قرجه طیار» و «عبدالحکیم آق‌ارکاکلی» در مرحله دوم انتخابات برای کسب کرسی نمایندگی تلاش می‌کنند.

در مرحله اول انتخابات، طیار ۲۱ هزار و ۸۶۱ رای و آق‌ارکاکلی ۲۰ هزار و ۵۵۹ رای کسب کردند. حوزه انتخابیه شهرستان‌ گنبدکاووس با افزون بر ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • بهترین راه برای حمایت از کارگران اصلاح «قانون کار» است
  • کمیسیون اروپا ممکن است تیک‌تاک را فیلتر کند
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد