Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر برند، مسوولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در مراسم افتتاحیه سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ‏ساخت داخل در صنعت پتروشیمی گفت: در این نمایشگاه تامین کنندگان و درخواست کنندگان تجهیزات‏ ،خدمات و گروه‌های کالایی ‏یکدیگر را شناسایی و با یکدیگر تفاهم نامه امضا می‌کنند.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ‏ساخت داخل در صنعت پتروشیمی جواد گلی، مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی در مراسم افتتاحیه این رویداد در سالن همایش‌های بین‌المللی جزیره کیش، گفت: در سه سال گذشته تلاش کردیم تا نمایشگاهی برخاسته از ‏خلاقیت و اعتقاد به داخلی‌سازی و حضور گسترده‌تر نخبگان جوان ایرانی در تولید‏ دستاورد و بهبود ‏شرایط کشور برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به آغاز این رویداد از سال ۱۳۹۸، ادامه داد: در آن سال به آینده این اتفاق ‏مبارک به این اندازه امیدوار نبودیم و تصویری از نمایشگاهی که تنها یکبار برگزار می‌شود در ذهن داشتیم، اما خوشحالیم نهال ‏نوپای بر زمین نشانده شده توسط همراهان و جوانان شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های داخلی امروز به بلوغ رسیده و به سه سالگی خود رسیده است.
مدیر برند، مسئولیت اجتماعی و روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، با بیان اینکه مسیر رشد یک اتفاق را ‌باید در وهله اول در وجوه تمایز نسبت به کارهای مختلف‏ دیده و سپس وجوه ‏تمایز نسبت به کار گذشته را مقایسه کنیم، اظهار داشت: نمونه مشابهی از گردهمایی تولیدکنندگان‏، عرضه کنندگان، تامین کنندگان و تسهیل کنندگان یک مجموعه و این فرآیند کار ‏صنعتی، خریداران و نیازمندان به آن اقدام‏ را تاکنون نداشته‌ایم.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه تامین کنندگان و درخواست کنندگان تجهیزات‏ خدمات و گروه‌های کالایی ‏یکدیگر را شناسایی و با یکدیگر تفاهم‌نامه امضا می‌کنند. همچنین آنچه در برگزاری این نمایشگاه مهم است برنامه‌ریزی و هدایت‌های لازم برای تبدیل شدن بیشتر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد است.
این مقام مسئول با محور دانستن نقش شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه، ادامه داد: امروز بیش از ۳۲۰ شرکت دانش بنیان و تولید کننده تجهیزات پتروشیمی در این نمایشگاه حضور دارند و تلاش کردیم تا حضور این شرکت‌ها هر بار پررنگ‌تر از بار قبل باشد و از تمام توان آنها بهره ببریم.
وی درباره همایش‌ها و نشست‌های تخصصی که در جریان نمایشگاه برگزار می‌شوند، گفت: ما در روزهای برگزاری این رویداد ۱۲ ساعت مدیران را در نشست‌های تخصصی در بخش‌های مختلف سازندگان‏، تامین کنندگان‏ ‏بازار سرمایه و بانک‌ها در کنار خود داریم.
مدیر اجرایی رویداد ؛شرکت های تابعه خلیج فارس را خریدار دانش و محصولات داخلی دانست و با بزرگ خواندن این اتفاق اظهار داشت: مدیر عامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس مصمم است که خریدار دانش و تجهیزات ایرانی باشیم.
وی با تشکر از مجموعه تامین سرمایه ادامه داد: بانک‌ها در این مسیر همراه ما هستند تا این اطمینان را بدهیم که زمانی که وارد فعالیتی می‌شویم منابع مالی لازم را هم داریم.
گلی در پایان با اشاره به رشد چشمگیر این نمایشگاه نسبت به دوره‌های پیشین و کمبود ظرفیت نمایشگاه کیش در مقایسه با سال گذشته گفت: نمایشگاه امسال در ۲۲ هزار متر برگزار می‌شود و رکورد مشارکت را شکست، به گونه‌ای که با کمبود فضا روبرو شده و مجبور شدیم تا سالن دیگری در کنار نمایشگاه اضافه کنیم که این را باید اتفاقی مبارک در این نمایشگاه دانست‌.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تامین کنندگان خلیج فارس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: در سال ۱۴۰۳ قراردادهای مهمی در صنعت نفت کشور به امضا خواهد رسید و به‌تدریج تمامی تفاهم‌نامه‌ها در این سال به قرارداد تبدیل خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی اظهار داشت: امروز با ورود پتروشیمی‌ها به بخش بالادستی یک رویکرد مهم آغاز می‌شود که این رویکرد، منشأ خیر و برکت برای ملت ایران است.

وی افزود: پیش‌از این با سرمایه‌گذاری بانک‌ها که امانت‌دار پول مردم هستند در صنعت نفت و گاز، شاهد مشارکت مردم در جهش تولید بودیم و امروز با ورود پتروشیمی‌ها که سهامداران اصلی آن‌ها نیز مردم هستند به بخش بالادستی، شاهد مشارکت مردم در جهت جهش تولید در صنعت نفت هستیم.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه "وزارت نفت سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی را به هیئت وزیران پیشنهاد داد"، گفت:  با پیشنهاد وزارت نفت این رویکرد جدید شکل گرفته تا شرکت‌های پتروشیمی بتوانند در کنار شرکت‌های اکتشاف و تولید به‌صورت مستقیم با شرکت ملی نفت برای توسعه بخشس بالادستی وارد قرارداد شوند.

وی ادامه داد: با همکاری بانک‌ها در سال گذشته 13 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بخش بالادستی آغاز شد که از این میزان 12.5 میلیارد دلار آن برای میادین مشترک است که از این رقم 11.5 میلیارد دلار برای توسعه یکپارچه آزادگان شمالی و جنوبی و رسیدن به تولید 570 هزار بشکه در روز است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت خاطرنشان کرد: همچنین در بیستم اسفندماه با امضای 4 قرارداد، طرح بزرگ 20 میلیارد دلاری فشارافزایی پارس جنوبی آغاز شد که پروژه بسیار مهمی در بخش نفت و گاز کشور است.

خجسته‌مهر با اشاره به ارزش 6.4 میلیارد دلاری تفاهم‌نامه‌های امروزی که با شرکت‌های پتروشیمی برای ورود به بخش بالادستی امضا شده، گفت: در صورت پیوستن هلدینگ‌های پتروفرهنگ و باختر، ارزش این تفاهم‌نامه‌ها که در آینده نزدیک به قرارداد تبدیل می‌شوند به 7 میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

وی افزود: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها، 20 مخزن گازی در استان‌های خوزستان، فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد برای تولید روزانه مجموعا 130 میلیون مترمکعب گاز به شرکت‌ها و هلدینگ‌های پتروشیمی واگذار می‌شود که در مرحله اول قراردادهای محرمانگی برای ارائه اطلاعات کامل مخازن با شرکت‌ها امضا شده و این شرکت‌ها موظف هستند در سریعترین زمان ممکن، طرح‌های توسعه‌ای خود را با جزئیات ارائه دهند و در سال جاری این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: با ورود شرکت‌های پتروشیمی به بخش بالادستی، هم به کاهش ظرفیت خالی ناشی از کسری خوراک صنعت پتروشیمی کمک می‌شود و هم برای افزایش 30 میلیون تنی ظرفیت صنعت پتروشیمی در خلال برنامه هفتم به خوراک نیاز است که این رویکرد می تواند به تأمین خوراک پایدار این صنعت، کمک کند.

وی ادامه داد: در 8 سال دولت‌های یازدهم و دوازدهم به طور متوسط سالانه 1.6 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز شده، اما در دولت سیزدهم در 2.5 سال اخیر، مجموعا 15 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده، به عبارتی به‌طور متوسط 6.3 میلیارد دلار در سال جذب سرمایه در نفت و گاز شده که 4 تا 5 برابر دولت‌های قبلی است.

خجسته‌مهر خاطرنشان کرد: در سال 1403 قراردادهای مهمی در صنعت نفت کشور به امضا خواهد رسید و به‌تدریج تمامی تفاهم‌نامه‌ها در این سال به قرارداد تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد