Web Analytics Made Easy - Statcounter

فشار دولت‎های محلی هند بر مسلمانان این کشور با شدت عمل بیشتری در حال انجام است.

خبرگزاری میزان - پلیس ایالت «اوتار پرادش» در هند، در ادعایی می‎گوید که جوان مسلمانی که آن‌ها بازداشت کرده بودند، در دستشویی اداره پلیس خودکشی کرده اما تصاویر صحنه حادثه سوء ظن‌ها را افزایش یافته است.

به گزارش «گاردین»، خانواده و دوستان «الطاف» ۲۲ ساله داستان بسیار متفاوتی را بیان می‌کنند؛ «الطاف»، مرد مسلمانی که در شهر «کاسگنج» زندگی می‌کرد در ۹ نوامبر ۲۰۲۱ دستگیر و در بازداشتگاه پلیس تا حد مرگ شکنجه شد و خانواده او تحت فشار قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«چاند میا»، پدر «الطاف» که پرونده را به دادگاه عالی ایالتی برده است، می‌گوید «پلیس پسرم را به قتل رساند.»
جمعه گذشته، دادگاه دستور نبش قبر جسد الطاف و انجام معاینات جدید پس از مرگ را صادر کرد.

«الطاف»، نخستین فردی نبود که در چنین شرایطی در «اوتار پرادش»، پرجمعیت‌ترین ایالت هند جان خود را از دست داد.

در شش پرونده مورد بررسی توسط «گاردین» مربوط به مرگ در بازداشت و تیراندازی پلیس به مظنونان، به ادعای دفاع از خود، از سال ۲۰۱۸ به بعد، متهمان به انجام و پنهان کردن قتل‌ها یکسان هستند؛ پلیس «اوتار پرادش»، تحت حاکمیت «یوگی آدیتیانات»، مقام ارشد این ایالت و حزب او، یعنی «بهاراتیا جاناتا».

بیشتر بخوانید: افزایش فشارها بر مسلمانان و ممنوعیت حجاب در هند؛ دلایل و پیامدها موج جدید فشارها بر مسلمانان و زنان محجبه در هند

قربانیان این قتل‌ها همگی از جوامعی بودند که دولت «آدیتیانات»، با برنامه ملی‌گرایانه فرقه‌ای هندو، متهم به هدف قرار دادن و سرکوب آن‌هاست؛ مسلمانانی که ۲۰ درصد از جمعیت ایالت را تشکیل می‌دهند و در معرض «لینچ» فزاینده، سخنان نفرت پراکنانه و قوانین پیش داوری قرار گرفته‎اند.

یکی از نکات مهم این است که در بسیاری از موارد، پلیس متخلف خود مسئول تحقیقات درباره وقایع این چنینی است.

در پنج سال گذشته، به گفته دولت هند، بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ تیراندازی توسط پلیس در این ایالت رخ داده است، از جمله بیش از ۳ هزار حادثه که مظنونان فراری اغلب از ناحیه زانو مورد اصابت گلوله قرار گرفتند و بیش از ۱۵۰ نفر کشته شدند.

سازمان‌های حقوق بشری که بسیاری از موارد را بررسی کرده‎اند، می‎گویند که به ندرت شاهدانی برای این حوادث وجود دارد.

حتی یک افسر که در پنج سال گذشته به فردی در «اوتار پرادش» تیراندازی کرد، با مجازات انضباطی روبرو نشده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: هند حقوق بشر تحولات بین الملل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هند هند حقوق بشر تحولات بین الملل بر مسلمانان اوتار پرادش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمان

پلیس آمریکا در اقدامی وحشیانه حجاب از سر یک دانشجوی زن مسلمان معترض به رژیم صهیونیستی برداشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، تصاویری که در رسانه‌های اجتماعی در حال پخش شدن است، نشان می‌دهد که پلیس آمریکا به زور حجاب یک زن مسلمان را در حالی که در دانشگاه ایالتی آریزونا بازداشت شده بود، برداشته است.

به گزارش "ای‌بی‌سی نیوز"، شورای روابط آمریکایی-اسلامی بخش آریزونا اقدامات پلیس را محکوم کرد و خواستار تحقیق در مورد این اتفاق شد.

آزا ابوسیف، مدیر اجرایی این شورا در بیانیه‌ای در این خصوص گفت: "متمم قانون، آزادی عمل مذهبی را تضمین می کند. پلیس نمی‌تواند این حق را به حالت تعلیق درآورد. ما خواستار تحقیقات کامل در این خصوص هستیم."

همچنین طبق اعلام ای‌بی‌سی نیوز آریزونا، تاکنون حجاب از سر 4 زن مسلمان توسط پلیس آمریکا با اعمال زور برداشته شده است.

 

.

 

این اولین بار نیست که پلیس آمریکا با زور و خشونت به معترضان و دانشجویان حامی فلسطین پاسخ می‌دهد.

از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کردواکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت هزار دانشجوی حامی فلسطین در 25 دانشگاه آمریکا
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • جنایات کومله به روایت تنها معلم بازمانده زندان «برده سور»
  • کشته شدن ۴ افسر آمریکایی بر اثر تیراندازی در کارولینای شمالی
  • فیلم| رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان
  • رفتار شرم آور پلیس آمریکا با یک زن مسلمان | ویدئو
  • توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمان
  • «منم بچه مسلمان» هم با سیمرغ به تحول رسید
  • ببینید | مرگ سه افسر پلیس؛ اولین تصاویر از تیراندازی خونین در ایالت کارولینا
  • کناره گیری وزیر اول مسلمان اسکاتلند