Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، چند روز قبل بود که یکی از شهروندان در تماس با خبرگزاری مهر مدعی شد که در نزدیکی محل زندگی وی در بلوار سعادت‌آباد پل عابرپیاده‌ای قرار دارد که علی‌رغم وجود چند مرکز مهم و پرتردد فاقد پله برقی است و همین امر تردد را برای شهروندان و ساکنان منطقه ۲ دشوار ساخته است.

وجود مسجد، دانشگاه، رستوران، هنرستان، دبیرستان، مجتمع توان‌بخشی معلولان جسمی و حرکتی، مراکز درمانی و چندین مطب در محدوده بلوار سعادت‌آباد و پل عابرپیاده یاد شده را به محلی پرتردد برای شهروندان تبدیل کرده؛ اما در عین حال علی‌رغم درخواست‌های مکرر شهروندان برای نصب پله برقی به این پل، شهرداری منطقه ۲ پایتخت بدون توجه به درخواست به‌حق شهروندان از کنار آن گذشته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از شهروندان این منطقه در گفت‌وگو با مهر گفت: من و ساکنین این منطقه بیش از دو سال است که از شهرداری منطقه ۲ پیگیر نصب پله برقی برای پل عابر پیاده هستیم و تاکنون ۱۲ بار درخواست دادیم اما هر بار به درخواست ساکنان این محله بی‌توجهی می‌شود و با این استدلال که تردد در این منطقه کم است، به خواسته شهروندان توجهی نمی‌شود.

وی گفت: تاکنون چندین بار با شهردار منطقه و حتی اعضای شورای شهر تهران در خصوص این موضوع صحبت کردیم اما هیچ اتفاقی رخ نداده‌است.

این شهروند همچنین از حادثه تلخی که برای پدر شهید حق‌طلب به‌دلیل عدم وجود پله برقی رخ داد، پرده‌برداری کرد و گفت: این پل عابرپیاده از خیابان شهید حق‌طلب غربی به سمت خیابان شهید صراف‌ها بر بلوار سعادت‌آباد کشیده شده و محل گذر افراد متعددی است.

در یکی از روزها پدر شهید حق‌طلب در نزدیکی خانه خود قصد گذر از بلوار سعادت‌آباد را داشت؛ اما با توجه به اینکه توانایی بالا رفتن از پله‌ها را نداشت، به همین دلیل از میان بلوار سعادت‌آباد گذر کرد که متأسفانه هنگام عبور، یکی از خودروها با وی برخورد کرد و جان خود را از دست داد.

وی عنوان کرد: اهالی محله چندین بار این موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷، ۱۸۸۸، ناحیه یک شهرداری منطقه ۲ و حتی از طریق شهرداری ۲ پیگیری و مطالبه کرده‌اند؛ اما تاکنون هیچ توجهی به این خواسته به حق نشده‌است.

این در حالی است که سرپرست دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی نیز مدتی قبل با ارسال نامه‌ای خطاب به شهردار منطقه ۲ و رئیس شورای شهر تهران با توجه به تردد دانشجویان اعضای هیأت علمی و کارکنان اداری درخواست نصب پله برقی به این پل عابرپیاده را کرده بود؛ اما این درخواست نیز مانند سایر درخواست‌ها بلااثر مانده‌است.

علاوه بر این؛ دبیرستان دخترانه شهید رامشه، مجتمع آموزشی توانخواهان، مسجد ثارالله و هنرستان دانش‌رایانه نیز در نامه‌های مختلف و متعدد خطاب به شهرداری منطقه ۲ خواستار نصب پله برقی به پل عابرپیاده مستقر در این محل شده‌اند؛ اما علی‌رغم همه این درخواست‌ها و پیگیری‌ها خواسته به‌حق ساکنان منطقه ۲ شهرداری تهران بلااثر باقی مانده‌است.

منطقه مسئول نصب پله برقی نیست!

با این حال علی طهماسبی مدیر روابط عمومی منطقه ۲ شهرداری تهران در پاسخ به اینکه چرا تاکنون به درخواست شهروندان برای نصب پل عابرپیاده پاسخ مثبت داده نشده، گفت: تاکنون درخواستی در این زمینه به روابط عمومی شهرداری منطقه ۲ واصل نشده است.

مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۲ خاطرنشان کرد: از طرفی باید توجه داشت که مسئولیت نصب پله برقی با شهرداری منطقه نیست بلکه شهرداری منطقه صرفاً می‌تواند از معاونت حمل و نقل و ترافیک درخواست کند.

کد خبر 5413589

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری منطقه 2 تهران پل عابر پیاده پله برقی شهرداری تهران آموزش و پرورش ترافیک وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران میراث فرهنگی موتور سیکلت گردشگری پلیس راهور کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه سانحه تصادف غلامحسین محسنی اژه ای ذبیح الله خداییان بلوار سعادت آباد شهرداری منطقه ۲ پل عابرپیاده نصب پله برقی نصب پل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است

امام جمعه اصفهان گفت: در شهرداری مدارا با مردم بسیار مهم است و روایتی از پیامبر اسلام است که می‌فرماید «بعثت علی المدارات کما بعثت علی الرساله» یعنی یکی از کارهای عظیم پیامبر (ص) که مساوی با رسالت بیان می‌فرماید مدارای با مردم است و این مدارا را باید با مردم داشته باشند تا آن معنویت اثر کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار با مدیر و معاونین منطقه یک شهرداری اصفهان با اشاره به عملیات پیروزمندانه وعده صادق آن را جهشی برای ایران در دنیا مطرح کرد و اظهار داشت: قرآن کریم نیز می‌فرماید " لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکُوا "یعنی خداوند خطاب به پیامبر (ص) می‌فرماید در آینده درمی یابید که شدیدترین دشمن نسبت به اسلام یهود است.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی به رژیم صهیونیستی ضربه زد و این در حالی بود که سال‌ها تلقین می‌کردند که دارای سازمان اطلاعاتی قوی هستند، اما درعملیات طوفان الاقصی هزار نفر از نیروهای حماس بدون اطلاع سرویس‌های جاسوسی مدت یک سال تمرین کرده و در این عملیات توانستند نظامیان صهیونیستی را اسیر کنند.

امام جمعه اصفهان در ادامه سخنان خود با اشاره به اهمیت مدارای با مردم عنوان کرد: در شهرداری مدارا با مردم بسیار مهم است و روایتی از پیامبر اسلام است که می‌فرماید "بعثت علی المدارات کما بعثت علی الرساله" یعنی یکی از کارهای عظیم پیامبر (ص) که مساوی با رسالت بیان می‌فرماید مدارای با مردم است و این مدارا را باید با مردم داشته باشند تا آن معنویت اثر کند.

وی با بیان برخی از مشکلات و معضلات منازل میراثی و بلاتکلیفی برای مدیریت شهری، صدور پروانه ساخت و ساز را مهم دانست و افزود: یکی از کارهایی که می‌تواند برای شهرداری ایجاد درآمد کرده و به شهر رونق دهد این است که به زمین‌های موجود پروانه داده شود و ساخته شود و افراد را به ساخت و ساز تشویق کنیم، چرا که مشاغل فراوانی نیز بر اساس این ساخت و سازها ایجاد می‌شود و علاوه بر آن باید در اخذ هزینه پروانه‌ها با مردم مدارا شود.

آیت الله طباطبایی نژاد هم چنین به ضرورت رعایت شرایط استخدام تا پایان دوره خدمت برای کارمندان دوائر دولتی اشاره کرد و گفت: فردی که در ابتدا شرایط استخدام را قبول نموده و استخدام شده است باید تا انتها این شرایط را حفظ کند، یعنی اگر کارمند زن در اداره حجاب دارد، اما بیرون از اداره حجاب خود را بر می‌دارد باید برکنار شود زیرا قرار بوده است ملتزم به اسلام عملی و قوانین باشد.
وی هم چنین یکی از کارهای خوب شهرداری‌ها برای شهر و شهروندان را مسئله فضاسازی و زیباسازی شهر بیان کرد و ادامه داد: شهروندان به فضاسازی و زیباسازی نیاز دارند و کار مهم شهرداری اصفهان این بوده است.

برگزاری کنگره ۴۰۰ شهید منطقه یک شهردرای در ماه جاری

در ابتدای این دیدار مهندس علی رضی زاده، مدیریت منطقه یک شهرداری اصفهان به گزارشی از اقدامات انجام یافته در این شهرداری اشاره کرد و اظهار داشت: منطقه یک شهرداری اصفهان در حدود ۸۱۰ هکتار بوده و ۷۹ هزار نفر جمعیت دارد و جز محله‌های قدیمی و در مرکز شهر و یک منطقه ترانزیتی است.

وی از اجرا و در دست بودن حدود ۷۶ پروژه در محدوده منطقه یک شهرداری اصفهان خبر داد و افزود: از جمله پروژه‌های شاخص پروژه مترو و پروژه اتوبان شهید خرازی بوده که اقدامات انجام شده در این اتوبان سبب کاهش حدود ۲۵ درصد ترافیک شده است.

وی اضافه کرد: پروژه بعدی پروژه بی آر تی از میدان جمهوری اسلامی به سمت پل فلزی بوده است و هم چنین حذف گلوگاه‌های داخل کوچه‌ها که ۱۸۰ گلوگاه بر همین اساس شناسایی شده و اقدام به خرید برخی پلاک‌ها شد.

وی به حضور هفتگی مدیر و معاونین شهرداری منطقه یک در محلات و مساجد برای رسیدگی به شرایط محله‌ها اشاره کرد و گفت: بازخورد این کار افزایش ۳ برابر صدور پروانه‌ها نسبت به سال گذشته بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در بحث فرهنگی یکی از اقداماتی که در دست انجام است تهیه تاریخ شفاهی محلات و ثبت خاطرات و عکس‌های محله‌ها و تبدیل آن به کتاب بوده است.

وی افزود: یکی دیگر از موضوعاتی که شهرداری منطقه یک در مباحث فرهنگی در حال پیگیری است شهدای منطقه یک هستند با توجه به اینکه منطقه یک ۴۰۰ شهید دارد و همه آنها شهدای شاخص هستند کنگره این شهدا در اردیبهشت ماه برگزار می‌شود و هم چنین امسال پیرامون شهید بهشتی ۷ جلد کتاب آماده شده است.

کد خبر 748905

دیگر خبرها

  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • اصولی: درخواست حواله خودرو برای فوتسالی‌ها را پیگیری می‌کنیم
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • نتیجه بررسی ادامه روند پرداخت طرح فجرانه به زودی اعلام می شود
  • ترمیم آسفالت خیابان بنفشه درخواست شهروندان اهوازی شد
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد