Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه سه شنبه در واکنش به تصمیم مسکو مبنی بر به رسمیت شناختن دو منطقه جدایی طلب اوکراین، اعلام کرد با همتای روس خود سرگئی لاوروف دیدار نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری، آنتونی بلینکن در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «حالا که می‌بینیم تهاجم آغاز شده و روسیه به وضوح هر گونه دیپلماسی را رد کرده است، دیدار در این مرحله منطقی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی در بخش دیگری از اظهاراتش روسیه را به حرکت در مسیر مناقشه متهم کرد.

در همین ارتباط جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد نشست بین جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه « قطعا » دیگر در دستور کار نیست.

با این حال، وزیر امور خارجه آمریکا گفت آماده ادامه تلاش‌های دیپلماتیک است، در صورتی که «روسیه آماده اتخاذ تدابیری قابل راستی‌آزمایی باشد تا به جامعه بین الملل اثبات شود هنگامی که از تنش زدایی و یافتن راه‌حل دیپلماتیک صحبت می‌کند، جدی است.»

آنتونی بلینکن خاطرنشان کرد اگر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تهدید‌های خود علیه اوکراین را عملی کند، تحریم‌های مالی که پیشتر از سوی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام شد، آخرین تحریم‌ها نخواهد بود.

وی تهدید کرد: «علاوه بر تحریم‌هایی که امروز اعلام شد، هرگونه تشدید تنش‌های جدید از سوی روسیه، با اقدامات جدید سریع و شدید و هماهنگ با متحدان ما مواجه خواهد شد.»

دمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین نیز از این رویکرد «گسترده» در زمینه وضع تحریم‌های بین المللی استقبال کرد و گفت این رویکرد اگر به طور پایدار ادامه یابد، می‌تواند جواب بدهد.

دیشب، وزرای خارجه اتحادیه اروپا، به بهانه اقدامات اخیر ولادیمیر پوتین، بر سر تحریم‌های جدید علیه روسیه توافق کردند. شامگاه دوشنبه رئیس جمهور روسیه طی امضای فرمانی، استقلال دو جمهور لوهانسک و دونتسک در شرق اوکراین را که شامل جدایی طلبان رس تبار می‌شود به رسمیت شناخت. این اقدام پوتین واکنش آمریکا و متحدان غربی آن را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آنتونی بلینکن سرگئی لاوروف منطقه دونباس رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»

دولت رئیس‌جمهور ایالات متحده با فشار مجدد از سوی دیگر دموکرات‌ها برای تحت تأثیر قرار دادن رژیم صهیونیستی برای عدم تهاجم گسترده به رفح، شهری که تقریبا نیمی از ۲.۳ میلیون نفر ساکنان نوار غزه در آن پناه گرفته‌اند، مواجه است.

به گزارش ایسنا، ۵۷ نفر از ۲۱۲ دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نامه‌ای را امضا کردند که در آن از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواستند تا هر اقدام ممکنی را برای منصرف کردن کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حمله همه‌جانبه به این شهر نزدیک مرز مصر انجام دهد.

در نامه این چهره‌های دموکرات آمریکا آمده است: «ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فورا از برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به کابینه اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که با تکیه بر قوانین کنونی است، استفاده کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.»

به گزارش رویترز، کاخ سفید به درخواست برای اظهارنظر در مورد این نامه که به رهبری نمایندگانی چون «پرامیلا جایاپال» و «مادلین دین» تدوین شده بود، پاسخ نداده است.

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پیشتر گفت هنوز طرحی برای حمله وعده داده شده رژیم صهیونیستی به رفح که از غیرنظامیان محافظت کند، ندیده است و تکرار کرد که واشنگتن نمی‌تواند بدون چنین طرحی از چنین حمله‌ای حمایت کند.

حمایت بایدن از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ملت فلسطین، آن هم در سالی که آمریکا انتخابات ریاست جمهوری در پیش دارد، فشار سیاسی مضاعفی بر دوش این رئیس‌جمهور دموکرات، به‌ویژه از سوی دموکرات‌های جوان وارد کرده است. این امر موجی از آرای اعتراضی «عدم تعهد» را در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها ایجاد کرد و همچنین موج اعتراضات طرفداران فلسطین را در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده به راه انداخته است.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • ببینید | جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجوها را نزنید آقای بایدن!
  • اعلام حمایت کارمندان دولت بایدن از خیزش دانشجویان حامی فلسطین
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • بایدن: دانشگاه جای یهودستیزی نیست
  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»