Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بجنورد -  سیدجواد پورنقی گفت: یکی از تفاوت‌های پیک ششم با پیک‌های گذشته، ابتلای کودکان است که در حال حاضر حدود ۲۰ درصد بیماران کرونایی استان از کودکان هستند.

او گفت: والدین  واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و با بروز اولین علائم هشدار بیماری در کودک ازجمله تب بالا، بی‌حالی، کاهش اشتها، کاهش سطح هوشیاری و حال عمومی نامناسب به مراکز درمانی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

رعایت شیوه نامه‌ها در خراسان شمالی زیر ۵۰ درصد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: درگیری کودکان به کرونا یکی از نگرانی‌های جدی ما است چراکه تجربه سیستم بهداشتی و درمانی تاکنون برای مواجهه با بزرگسالان مبتلا به کرونا بوده است، اما در پیک ششم شاهد ابتلای بالای کودکان هستیم.

پورنقی گفت: افراد واجد شرایط باید با تکمیل واکسیناسیون خود و تزریق دوز سوم، زدن ماسک و دیگر توصیه‌های بهداشتی، مانع فراگیر شدن ناگهانی بیماری شوند تا اقدامات بیمارستانی به‌موقع برای بیماران مبتلا به کرونا انجام شود.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دستورالعمل های بهداشتی شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان

فریبا ولی‌پور  اظهار کرد: پس از رصد کودکان، اگر اختلال‌هایی مانند لاغری، کوتاهی قد و کم وزنی داشته باشند و این شرایط نتیجه سوء تغذیه باشد و نه بیماری، وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی لیست این افراد را در اختیار وزارت کار قرار می‌دهد تا از آنها حمایت شود.

وی با بیان اینکه امسال روند شناسایی این کودکان از طریق مجموعه مراکز بهداشتی استان ادامه دارد، گفت: براساس این قانون کودکان بین ۶ تا ۵۹ ماهه از دهک‌های یک تا هفت حمایت می‌شوند که برای دهک یک تا پنج، ماهانه یک میلیون تومان و برای دهک‌های شش و هفت ماهانه ۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

ولی‌پور ادامه داد: به مادرانی که کودک کمتر از پنج ساله دارند و از اختلال لاغری، کم وزنی و کوتاهی قد ناشی از سوءتغذیه رنج می‌برند توصیه می‌شود به مراکز بهداشتی محل زندگی خود مراجعه تا پس از گذراندن مراحل آزمون وسع، آنها را به اداره کار برای حمایت معرفی کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: مادران باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال نیز به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند تا پس از مشخص شدن دهک آنها وضعیت حمایت از آنها بررسی شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • هنرمند پرآوزاه موسیقی خراسان شمالی درگذشت
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • پرسه سگ‌های ولگرد در شهر؛ ترحم، ترس، هاری
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان