Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمدهادی ایمانیه در چهارصد و بیست و هشتمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کمیته اجرایی ارتقاء توان تولید اقتصاد مقاومتی فارس، از برخی مقامات و کارکنان دستگاه قضایی به منظور مانع زدایی و پشتیبانی از تولید که در راستای اهداف اقتصادی در حال انجام است، قدردانی کرد.

ایمانیه عنوان کرد: اگر تولید در این استان جریان داشته باشد و اقتصاد ما نیز پویا باشد به تبع آن بسیاری از مشکلات اجتماعی وجود نخواهد داشت و جامعه ما گرفتار آسیب‌های اجتماعی نخواهد شد؛ چراکه پیشگیری بهتر از درمان بوده و سیاست عالی دولت هم در راستای تولید و اشتغال تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه هماهنگی دو قوه مجریه و قضاییه بسیار حائز اهمیت است، افزود: هم‌افزایی مسئولان نظام در راستای رفع مشکلات جامعه کمک کرده است که امیدواریم این مهم با دغدغه بیشتری تداوم پیدا کند.

استاندار فارس در رابطه با مهم‌ترین وظایف بخش تولید در مناطق مختلف استان فارس، اظهار کرد: مسئولیت اجتماعی و تامین نیاز مصرفی آب از طریق پساب فاضلاب شهری که پایدارترین نوع تامین آب هم محسوب می‌شوند اهمیت بسیار زیادی دارد که لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی دولت و تولیدکنندگان نیز به آن توجهی ویژه داشته باشند.

ایمانیه با گلایه از عملکرد برخی از بانک‌ها در زمینه دریافت سود مرکب، بیان کرد: میزان سود دریافتی که ماهیانه توسط بانک‌ها از واحد‌های تولیدی که بعضا در زمینه تولید دچار مشکلاتی نظیر معوقات بانکی شده‌اند، منطقی نیست و از نظر شرعی هم با این میزان سود دریافتی ماهیانه مرکب با فتوای حضرت آقا و سایر مراجع تقلید نیز منافات دارد که اگر این رویه اصلاح نشود از بانک‌ها شکایت خواهیم کرد.

او خط قرمز دولت را قوانین و مقررات محیط‌زیست دانست و در این باره گفت: واحد‌های تولیدی که مشکلات مربوط به محیط زیست دارد باید طبق یک برنامه زمان‌بندی مشخص، تعهدات خود را نسبت به رفع ایراد‌های ایجاد شده انجام بدهند.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس هم در این برنامه ضمن تقدیر و تشکر از دستگاه قضایی به منظور همکاری‌های مناسبی که در رفع موانع تولید داشته‌اند، عنوان کرد: کارگروه حمایت قضایی به صورت مداوم در کنار کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بوده است که تاکنون در راستای راه‌اندازی واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و همچنین تثبیت و توسعه کارخانجات فعال در بخش تولید نیز نقش‌آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند.

او با بیان اینکه مشکلات ۹ واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی در این جلسه مانع‌زدایی شدند، گفت: پتروگاز دالین، شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، فارس‌مرغ، پتروپالایش هامرز صدف‌آریا، طراوت فارس، فراسان فارس، لوله و اتصالات فراسان، صبا لوله شیراز و پتروشیمی شیراز از جمله واحد‌های تولیدی بودند که مشکلات آن‌ها بررسی و مانع‌زدایی شد.

رئیس سازمان صمت فارس افزود: عمده مشکلات این واحد‌های تولیدی مربوط به مسائل بانکی، امور مالیاتی، امور اراضی و محیط زیست در زمینه تغییرکاربری، تسهیلات و وثیقه بانکی، تعیین‌تکلیف بدهی‌ها و اجرایی شدن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید توسط دستگاه‌های مختلف استان است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سود بانکی بانک فارس رفع موانع تولید واحد های تولیدی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود