Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: موضوع تقسیم سیستان و بلوچستان بحثی کاملاً علمی و کارشناسی شده است که تاکنون ساعت‌ها مطالعه روی آن صورت گرفته و و می‌توان گفت ادعاهای مخالفان تقسیم استان کارشناسی نیست. - اخبار استانها -

حبیب‌الله دهمرده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زابل اظهار داشت: بنده به عنوان فردی که سال‌ها کار علمی و کارشناسی انجام داده‌ام و روز اولی که وارد مجلس شدم قسم جلاله یاد کرده‌‌ام هرآنچه از من بر بیاید برای رشد و تعالی مردم سرزمینم انجام دهم، یکی از اقداماتی که در راستای پیشرفت سیستان و بلوچستان بسیار موثر می‌دانم موضوع تقسیم استان است و تاکید دارم به دلایل بسیار متعدد این موضوع زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گستردگی سیستان و بلوچستان، گفت: این استان بسیار گسترده است به نحوی که فاصله شمال تا جنوب آن بیش از 1000 کیلومتر بوده و حدود 1400 کیلومتر مرز آبی و خاکی دارد؛ بنده خودم در این استان استاندار بوده‌ام و به خوبی واقف هستم که مدیریت استان برای یک نفر بسیار دشوار است.

وی ادامه داد: استاندار سیستان و بلوچستان اگر بخواهد تک تک شهرستان‌های استان را به صورت میدانی رصد کند بسیار زمانبر است؛ به طور مثال در دوره استانداری بنده در این استان ما در منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان با طوفان «گونو» درگیر شدیم که حدود 20 روز بنده را در جنوب استان مشغول کرد و قاعدتاً در چنین شرایطی تمرکزی بر مسائل شمال استان نداشتیم یا در زمان وقوع سیل منطقه سیستان 20 روز در شمال استان زمین‌گیر می‌شدم و ما از این دست حوادث در سیستان و بلوچستان کم نداریم.

دهمرده تصریح کرد: باید از مخالفان تقسیم استان سوال شود استان‌هایی مثل خراسان رضوی که تقسیم شده‌اند چه ضرری کرده‌اند؛ امروز خراسان از سه استاندار و  سه بودجه مجزا بهره‌مند است و رئیس جمهور و وزرا و همه هیئت‌های ارشد کشوری باید در طول دوره کاری به هر یک از استان‌های خراسان شمالی، جنوبی و رضوی به صورت مجزا سفر کنند که این سفرها برکاتی در پی دارد.

واکنش امام جمعه زاهدان به تقسیم سیستان و بلوچستان/ از تصمیم احساسی و سریع اجتناب شوداما و اگرهای یک طرح| چرا تقسیم سیستان و بلوچستان به صلاح نیست؟نماینده مردم ایرانشهر در مجلس: طرح تقسیم سیستان و بلوچستان غیرکارشناسی است

استاندار اسبق سیستان و بلوچستان ادامه داد: امروز اگر حتی استان‌ سیستان و بلوچستان به دلیل محرومیت‌هایی که از آن رنج می‌برد و بحث گستردگی آن در بودجه دولت به صورت خیلی ویژه دیده شود، باز هم جمع اعتبارات سه استان خراسان از اعتبار در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان خیلی بیشتر خواهد بود و به عبارتی قابل مقایسه نیست.

دهمرده بیان کرد: برخی مخالفان مطرح می‌کنند که بعد از تقسیم  استان خراسان، خراسان رضوی شاهد تحول و پیشرفت چشمگیر بوده و دو خراسان شمالی و جنوبی پیشرفت چندانی نداشته‌اند؛ در پاسخ باید گفت ببینید این دو منطقه چه ظرفیت‌ها، زیرساخت‌ها و استعدادهایی دارند و اساساً پیش از تقسیم چه شرایطی داشته‌اند و امروز در چه جایگاه و شرایطی به سر می‌برند.

وی اضافه کرد: با وجود اینکه در زمان تقسیم استان خراسان هم مخالفان جدی وجود داشته اما بدون شک امروز مردم هیچ کدام از این استان‌ها حاضر به تجمیع سه استان نیستند و همه به پیشرفت چشمگیر پس از تقسیم استان گواهی می‌دهند. امروز استاندار خراسان جنوبی می‌تواند به تک تک شهرهای این استان سرکشی کند و نیازهای مردم را از نزدیک لمس کند اما در گذشته شرایط اینطور نبود.

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چابک شدن سیستم دولتی از دیگر مزایای تقسیم استان بوده و امروز بحث چابکی در همه دنیا مطرح است، افزود: در صورت تقسیم استان استاندار بر مبنای مشاهدات عینی و میدانی درباره سرنوشت مسائل استان تصمیم خواهد گرفت که این خود مزیتی ویژه محسوب می‌شود. مخالفان پاسخ دهند اگر تقسیم مزیت ندارد چرا استان البرز را جدا کردند و امروز بی‌شک مردم آن پس از دیدن مزایای این تفکیک از شرایط بسیار راضی هستند؛ کشور ترکیه حدود 80 استان دارد اما آیا با مشکلی مواجه است؛ دنیا به این سمت و سو می‌رود.

دهمرده خاطرنشان کرد: بنده در زمانی که رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بودم هم اعتقاد داشتم با توجه به وسعت و شرایط استان، ما باید چهار دانشگاه مجزا در زابل، زاهدان، ایرانشهر و چابهار داشته باشیم که این موضوع در همان مقطع مخالفان جدی داشت اما من این امر را دنبال کردم و محقق شد و امروز باید از روسای چهار دانشگاه پرسید آیا این تفکیک به پیشرفت دوچندان منتج نشده و آیا حاضر هستند به شرایط تجمیعی بازگردند؛ که این خود یک نمونه است.

وی تصریح کرد: موضوع تقسیم سیستان و بلوچستان بحثی کاملاً علمی و کارشناسی شده است که تاکنون ساعت‌ها مطالعه روی آن صورت گرفته و و می‌توان گفت ادعاهای مخالفان تقسیم استان کارشناسی نیست. اینکه معاندان و مخالفان نظام در زمینه تقسیم سیستان و بلوچستان به بنده هجمه می‌برند باید برای مخالفان این طرح جای سوال و تامل باشد؛ آیا معاندین خواستار خیر و صلاح ما هستند؟

انتهای پیام/391/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان تقسیم سیستان و بلوچستان نماینده مردم زابل تقسیم استان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است

وزیر کشور با اشاره تشیکل استان تهران شرقی و غربی گفت: برنامه تقسیمات کشوری، براساس نیازهای هر منطقه به توسعه و اداره بهتر با توجه به میزان جمعیت، طراحی می‌شود و این موضوع در دست بررسی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد وحیدی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع انسداد مرزها گفت: انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضاً رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

وی با بیان اینکه موضوع استان تهران شرقی و غربی در دست بررسی است، گفت: برنامه تقسیمات کشوری، براساس نیازهای هر منطقه به توسعه و اداره بهتر با توجه به میزان جمعیت، طراحی می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره توافق با پاکستان برای ورود به خاک این کشور به منظور مبارزه تروریست‌ها، گفت: مقامات پاکستانی کاملاً اظهار آمادگی کردند که با هماهنگی هم اقداماتی هم انجام دهیم. الان بحث ادامه عملیات مطرح نیست؛ موضوع مهم این است که آنها هم کاملاً با جمهوری اسلامی ایران در موضوع مبارزه با تروریسم هم‌نظر هستند. بعد از سفر رئیس جمهور گام‌های خوبی برداشته می‌شود.

وحیدی با اشاره به تخصیص اعتبار برای بازسازی خرابی‌های پس از سیل استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: فعلاً دولت مصوب کرد که ۱.۵ همت اعتبار تخصیص پیدا کند، البته طبیعتاً ممکن است بیش از اینها نیاز باشد که در وقت مقتضی با ارزیابی‌های مجدد، تخصیص اعتبار خواهد کرد.

کد خبر 749710

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران به شرقی و غربی در دست بررسی است
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل