Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران میزان تزریق واکسن دوز سوم را در استان ۵۰.۴ درصد ذکر کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مازندران ، عباس علیپور  با تاکید بر تزریق دوز سوم واکسن کرونا اظهار داشت: در حال حاضر کمتر از ۳۰ درصدی افراد مبتلا و بستری شده کرونایی واکسینه شدند و مابقی واکسن تزریق نکردند.

وی با عنوان اینکه ۹۵ درصد مردم استان نوبت اول واکسن را دریافت کردند، افزود: این درحالی که این میزان در شهرهایی نظیر قائمشهر ۸۸ درصد واکسن تزریق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اظهار اینکه ۸۹.۸ درصد مردم استان واکسن نوبت دوم را تزریق کردند، ادامه داد: شهرهایی مانند قائمشهر، بهشهر، فریدونکنار، جویبار از میانگین استان عقب مانده هستند ولی شهرهایی مانند سوادکوه شمالی ۱۰۰ درصد تزریق واکسن داشته اند.

علیپور درباره دوز سوم واکسن افراد بالای ۱۸ سال گفت: فقط ۵۰.۴ درصد افراد این دوز را دریافت کردند و یک میلیون و۱۲۲ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال نسبت به تزریق دوز سوم واکسن اقدام کردند.

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران با اظهار اینکه متأسفانه انگیزه مردم برای تزریق واکسن کاهش یافته است، افزود: مؤثرترین راه برای کنترل کرونا، تزریق واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است./

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا علوم پزشکی واکسن کرونا واکسن کرونا کرونا در استانها اومیکرون دوز سوم واکسن تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ معلم مازندرانی نمونه کشوری شدند

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به معرفی ۹۸ معلم نمونه استانی در سال‌جاری از انتخاب ۹ معلم راه‌یافته به مرحله کشوری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حسین کمالی شامگاه _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت مقام بزرگداشت روز معلم تکریم از مقام معلم را به عنوان یک روش و شیوه در جامعه نهادینه عنوان و اظهار کرد: برای تجلیل از مقام شامخ معلم فرصتی فراهم می‌شود تا میزان تاثیری که معلم در ساخت سرمایه اجتماعی دارد مشخص شود.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش یک مساله عمومی است که مرتبط با همه خواهد بود، افزود: این قشر نیاز به نهاد رسانه‌ها و حاکمیت دارد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران با اشاره به اینکه ایران قوی در گرو مدرسه قدرتمند است، گفت: مدرسه قوی باشد منابع انسانی و کارکردها در سطحی از سطوح مقدمه برای قدرتمند شدن تاثیر دارد.

کمالی از معرفی ۹۸ معلم نمونه در سال‌جاری خبر داد و مطرح کرد: از این تعداد ۹ نفر از معلمان به مرحله کشوری راه یافتند.

وی با اعلام بر اینکه تمامی مدارس با مشارکت اولیا و ظرفیت محلی برنامه‌هایی برای پاسداشت مقام معلم آغاز کردند که البته این روز منحصر به مقام معلم نمی‌شود، عنوان کرد: با تشکیل ستاد بزرگداشت شهرستانی لازم به برگزاری مراسم تجلیل با دانشگاه و گرامی‌داشت مشترک با دانشگاه است.

این مسئول با اشاره به برگزاری آزمون نهایی آغاز آن را از سال گذشته مطرح کرد و گفت: این آزمون سال آخرین نهایی بود که ۴۰ درصد تاثیر داشته و امسال ۵۰ درصد است؛ پیش‌بینی می‌شود سال آینده به ۶۰ درصد برسد و پایه‌های دهم و یازدهم هم به آزمون نهایی اضافه شود.

وی افزود: در مازندران ۲۲۶ حوزه با ۷۶ هزار دانش‌آموز به اجرای آزمون نهایی مطلوب بپردازند.

کمالی با اشاره به جذب نیروی جدید فرهنگی بیان کرد: ۲۴۰۰ نفر در حوزه آموزگاری و دبیری با آزمون جذب نهایی شدند که در جذب نیروهای خدماتی ۶۴۰ نفر بودند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران این استان را جزو ۱۰ استان برتر کشور و نسبت به رنگ‌بندی در پایش ملی جزو استان‌های مناسب عنوان و یادآور شد: اختلاف نمرات داخلی با نمرات آزمون نهایی در مازندران پائین‌تر است؛ در جایگاه کنکور نیز جزو ۱۰ استان برتر کشور قرار داریم.

کمالی با بیان اینکه در جذب دانشگاه‌ها مازندران رتبه دوم قرار دارد، گفت: این استان به دنبال توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای جذب تناسب با توجه به میزان بیکاری است که البته میانگین فنی و حرفه‌ای و کار و دانش ۴۵ درصد است.

این مسئول از جذب ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات آموزشی استان اعلام و مطرح کرد: برای خرید تجهیزات آزمون نهایی نیز ۱۵ میلیارد تومان هزینه شد.

کد خبر 749522

دیگر خبرها

  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • ۹ معلم مازندرانی نمونه کشوری شدند
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • همتی رئیس کل اسبق بانک مرکزی: کاهش قیمت دلار در چند روز اخیر به دلیل تزریق است اما این روش جواب نمی دهد / دولت از مردم عذرخواهی کند
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان