Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، با انتقاد از برخی فضاسازی‌ها برای تشویق مردم به واکسن نزدن، اظهار کرد:متأسفانه امروز با برخی گروه‌ها روبرو هستیم که گاهاً با برخی تعصب‌های بی‌جا اجازه نمی‌دهند گروه‌های سنی مختلف از واکسن استفاده کنند. بنده توصیه می‌کنم حتماً بزرگسالان از واکسن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه تزریق واکسن کودکان، پلتفرم‌های خاصی برای کودکان وجود دارد که آن هم باید با رضایت والدین انجام شود و اختیاری است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: با حمایت از تولیدات داخلی و واکسن‌های ویژه گروه‌های سنی مختلف می‌شود در زمینه واکسیناسیون عمومی تلاش‌های بیشتری کرد.

وی عنوان کرد: مردم ثابت کردند نسبت به کشورهای دیگر در رویکردهای اجتماعی با وفاق بیشتری همراه می شوند، آنچنان که ما از رکورد انجام واکسیناسیون ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در روز عبور کردیم و نسبت به کشورهای دیگر که پیش از ما تولیدکننده واکسن بودند، سرعت بیشتری در اجرا داریم، اما در دز سوم این طور نیست و همکاری های مردم باید بیشتر باشد.

پیشنهادات مجلس برای واکسن نزده‌ها

این نماینده مجلس، با ارائه پیشنهاداتی درباره واکسن نزده‌ها، خاطرنشان کرد: امروز در اغلب کشورها برای تزریق واکسن برخی مقررات اجتماعی تعبیه شده، برخی از کارت هوشمند استفاده کرده، برخی دیگر ارائه خدمات اجتماعی در قبال ارائه کارت واکسن داشته اند. اما در ایران، ما باید سیاست‌های تشویقی را پی بگیریم، پیشنهاد می‌کنیم واحدهای سیار برای تزریق واکسن کرونا استفاده شود، یا به محل‌های اجتماعی و محل کار افراد برای تزریق واکسن مراجعه شود. 

نقش فضای مجازی در واکسن نزدن مردم

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: بنده از رویکرد اجبار برای واکسن نزده‌ها استقبال  نمی‌کنم چرا که مردم همیشه با همدلی در مسائل اجتماعی حاضر می‌شوند و تعدادی اندک هم مخالفت دارند. از طرفی دیگر کنترل فضاهای مجازی مهم است، بعضا برخی با دروغ سازی و ارعاب سعی می‌کنند مردم را در فضاهای قضاوت نادرست و نامناسب قرار دهند. 

تلاش جریان‌های خارج نشین برای ترغیب مردم به واکسن نزدن

وی با اشاره به تلاش جریان‌های خارج نشین برای ترغیب مردم به واکسن نزدن، عنوان کرد: در یک گزارش ارائه شده، اعلام شد براساس برخی مستندات در تعدادی از کمپین‌های رصد شده، یکی از منشاء های تشکیل و دامن زدن به آن منافقان و دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی بودند، برخی از این کمپین‌ها نیز از سوی شبکه‌های سلطنت طلب هدایت می شوند و قصدی برای کمک به مردم ایران ندارند. البته برخی از افراد و گروه‌ها نیز براساس برخی دلایل به زعم خود موجه مخالف واکسن هستند که باید این دلایل نیز بررسی کارشناسی شود.

 باید عوارض و گزارش‌های اختلالات واکسن کرونا اعلام شود

وی اضافه کرد: باید از سوی مسئولان و کارشناسان روشنگری لازم در خصوص وجوه مختلف واکسن صورت بگیرد و با پاسخ های علمی به شبهات ایجاد شده مردم را قانع کرد تا آن‌ها در موضوعات سلامت محور درگیر جوسازی رسانه‌ای نشوند. 

محمدبیگی رئیس فراکسیون جمعیت و حمایت از خانواده ابراز کرد: وزارت بهداشت باید تمامی عوارض و گزارش‌های اختلالات واکسن کرونا را به سرعت ثبت، ضبط و رهگیری و رصد کند و جامعه علمی کشور با نظرات کارشناسی سعی در بهبود انجام واکسناسیون کنند.

گروه‌های در معرض خطر با احتیاط واکسیناسیون شوند 

 وی تأکید کرد: گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان در حین رشد، با احتیاط واکسیناسیون شوند و گروه‌هایی واکسن تزریق کنند که واکسن متناسب برای آن‌ها تولید شده است. ضمناً در سامانه‌های ثبت عوارض واکسن نیز باید به درستی گزارش‌ها، رصد و برای برنامه ریزی بعدی متخصصان و مسئولان سلامت مورد استفاده قرار بگیرد تا واکسن‌های ایمن و با کیفیت به مردم تزریق شود.

این نماینده مجلس، اذعان کرد: متخصصان طب سنتی موافق واکسیناسیون عمومی هستند و اغلب در این زمینه تولید محتوا هم داشته‌اند.

 پیش‌تر،کمپینی با مضمون «نه به واکسیناسیون اجباری» در سامانه فارس من خبرگزاری فارس راه اندازی شد و ایجادکنندگان آن خواستار پیگیری واکسیناسیون اجباری شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نه به واکسن واکسن نمی زنیم واکسن نزده ها تزریق واکسن واکسن کرونا واکسن نزدن گزارش ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • طرفداران پادکست‌ «بسته پیشنهادی» را ببینند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است